שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

שלום לכולם

אדון צעיר​(שולט)
לפני 21 שנים • 8 בנוב׳ 2003

שלום לכולם

אדון צעיר​(שולט) • 8 בנוב׳ 2003
שלום אנשים,
אני חדש פה, רק לפני כמה ימים הצטרפתי.
אני מקווה שעוד צפויים לי הרבה שעות של אושר בכלוב יחד איתכם.
וכמו כן אני מקווה שאנשים (בעיקר נשים...) יוכלו לראות מעבר לגיל שלי (כן אני יודע שאני צעיר!)
זאלופון​(שולט)
זאלופון​(שולט) • 8 בנוב׳ 2003
ברוך בואך אדון צעיר. icon_smile.gif תמיד נחמד לראות אדון חדש שמצטרף בלי פוזה של אני ואפסי עוד.

על כל שאלה שתהיה לך במהלך חיפושיך, יש כאן הרבה אנשים (כולל אותי) שישמחו לנסות להשיב. בינתיים טיפ ראשון: אם יש X סאביות, יש בערך 10X אדונים. מה שזה אומר הוא שסביר להניח שגם אם תהיה מקסים לחלוטין, הכיוון ההגיוני של זרם ההצעות למיניהן הוא ממך אל הסאביות הפוטנציאליות ולא להיפך. בהצלחה!
המלך אריה הראשון

ברוך הבא

המלך אריה הראשון • 8 בנוב׳ 2003
שלום אדון צעיר וברוך הבא.

קח כיסא שב בנוחות ותרגיש כמו בבית, הקפה בדרך, עם כמה סוכר אתה שותה את הקפה? icon_rolleyes.gif

זה שאתה צעיר אינו אמור להיות לך למכשול, כמה שזה אולי ישמע מפתיע, גם אני אי פעם הייתי בגיל הזה. בקשר לחוסר נסיון, אני מניח כשנולדת גם לא ידעת ללכת והנה עובדה שלמדת, ככה שחוסר הנסיון ניתן לתיקון icon_lol.gif

עצתי לך זה פשוט לשבת ולקרוא, ללמוד ורק אחרי שאתה בטוח שהבנת במה מדובר ומה מותר ואפשר לעשות (ומתאים לאופיך) ומה אסור בשום אופן לעשות, רק אז תנסה זאת בצורה מעשית.

זכור.."אין הבישן למד" אם תהיינה לך שאלות אל תהסס לשאול. שיהיה לך בהצלחה.
אדון צעיר​(שולט)
אדון צעיר​(שולט) • 8 בנוב׳ 2003
אין הביישן למד?
אני מסכים איתך בכל מאת האחוזים, פשוט שביישנות זאת ממש לא הבעיה שלי.
יותר בכיוון של חוסר היענות כולל מצד סאביות הכלוב....
Rocco​(שולט)
Rocco​(שולט) • 8 בנוב׳ 2003
ברוך הבא
loren
loren • 8 בנוב׳ 2003
אולי הן סתם עסוקות בלמשוך כל הזמן את החוט של החוטיני, אז קצת קשה להן להתרכז בך icon_wink.gif