שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

טור קרוסדרסרי ראשון!

shuki boy​(נשלט)
לפני 15 שנים • 29 בדצמ׳ 2008

טור קרוסדרסרי ראשון!

shuki boy​(נשלט) • 29 בדצמ׳ 2008
בשעה טובה ומוצלחת יש יצוג קרוסדרסרי באתר גו-טרנס:

אני קרוסדרסר - איך זה התחיל
טור ראשון, על זיכרונות התלבשות מוקדמים. "הפחד שמישהו מבני הבית יחזור ויראה אותי עם פרטי הלבוש של אמא היה קיים תמיד" / לינדה הולי

http://www.gogay.co.il/content/article.asp?id=7762

icon_smile.gif

מקווה שזה יהיה מוצלח, מי יתן וזו תהיה התחלה של יצוג קרוסדרסרי ראוי ומכובד גם במקומות אחרים, ע"י קרוסדרסריות עצמן ולא ע"י עיתונאים שחלקם רק מחפשים את הצהוב, ולעיתים אפילו לועגים לזה.

(ואני מזכיר, כל מי שרוצה לכתוב לאתר, מוזמנת ליצור קשר)
Queencie​(שולטת)
Queencie​(שולטת) • 29 בדצמ׳ 2008
תתחדשי על הטור לינדה!
מצפה לקרוא את הטורים הבאים
ובהזדמנות זו -
כל הכבוד על האתר המחודש ובעיקר על פורום ה- GoTrans.
יש שם כתבות וטורים מעניינים מאוד!
המלכהFM​(שולטת)

Re: טור קרוסדרסרי ראשון!

המלכהFM​(שולטת) • 29 בדצמ׳ 2008
tranny boi כתב/ה:
בשעה טובה ומוצלחת יש יצוג קרוסדרסרי באתר גו-טרנס:

אני קרוסדרסר - איך זה התחיל
טור ראשון, על זיכרונות התלבשות מוקדמים. "הפחד שמישהו מבני הבית יחזור ויראה אותי עם פרטי הלבוש של אמא היה קיים תמיד" / לינדה הולי

http://www.gogay.co.il/content/article.asp?id=7762

icon_smile.gif

מקווה שזה יהיה מוצלח, מי יתן וזו תהיה התחלה של יצוג קרוסדרסרי ראוי ומכובד גם במקומות אחרים, ע"י קרוסדרסריות עצמן ולא ע"י עיתונאים שחלקם רק מחפשים את הצהוב, ולעיתים אפילו לועגים לזה.

(ואני מזכיר, כל מי שרוצה לכתוב לאתר, מוזמנת ליצור קשר)

לינדה כתבה נהדרת!!!
נהנתי.... icon_lol.gif
נילי ונילי
לפני 15 שנים • 30 בדצמ׳ 2008
נילי ונילי • 30 בדצמ׳ 2008
יישר כח!
jasmine20

הסיפור של לנדה דומה לשלי ולשל כמעט כולנו

jasmine20 • 30 בדצמ׳ 2008
אני זוכרת שכשהיתי קטנה כל פעם שאחותי הגדולה היתה מתלבשת במשהו סקסי היתי נדלקת ורוצה גם
תמיד היתי משגעת אותה מתי היא עוד פעם תלבש את המיני הזה והמגף הזה והאודם האדום הזה.. והיתי נפעמת למראה הנשיות הזאת והיתי מחטטת לה בבגדים מודדת לה את כל הבגדים והנעליים הסקסיות שלה כשהיתי קטנה הן עלו עלי אבל כשגדלתי כבר לא יכולתי למדוד את הנעליים שלה icon_wink.gif וגם אני היתי מחזירה כל דבר למקום כדי שהיא לא תראה אך לצערי כמעט תמיד היא היתה עולה על זה ומגלה שחיטטי לה בארון והיתה עושה לי סצנות וצעקות ומענישה אותי פעם אחת קרעתי לה בטעות את הרוכסן של אחד הבגדים וכ"כ נבהלתי כי ידעתי שמתישהוא היא תגלה את זה.. מיותר לציין שחג פורים היה החג שלי וקנו לי תחפושת של חייל עם קסדה, הקסדה נשברה והרגשתי שאני לא מחופש טוב ועלה לי רעיון לחבוש פאה במקום הקסדה ולהתאפר ו7כך בעצם הפכתי את התחפושת מחייל לחיילת...
המקרה הכי גרוע זכור לי בכיתה ז' כשערב לפני זה מרחתי לעצמי באמבטיה את הליפסטיק שלה היה לה שפתון מסוג כזה שלא יורד יומיים ( מי שמכירה את השפתון "מלווה מלכה " של ברברה וולף, שהוא ירוק אך כשמורחים אותו על השפתיים הוא משנה צבע לסוג של ורוד -סגול חזק.. ) ומרחתי אותו גם על העיניים בתור צללית.. אחרי זה שבאתי להסיר את זה גיליתי לחרדתי שהוא לא יורד לקחתי סקוטש של כלים וכל חומר חזק אפשרי וניסיתי לנקות את זה עד שהיתי בטוחה שזה ירד סוף סוף.. אך בבוקר בכיתה התברר שטעיתי, כי התלמידים צחקו עלי, והמנהלת לקחה אותי בהפסקה לשיחה.. תחילה ניסיתי להסביר שאכלתי קרטיב דובדבן אבל הם לא האמינו כי גם העיניים שלי היו צבועות בכתמים ורודים שהליפסטיק השאיר שנספגו עמוק בתוך העור כמו קעקוע. האם האכלתי גם את העיניים בארטיק? חחח איזה פדיחות.. אבל היום עם אחותי הכל בסדר והיא מעבירה לי בגדים שלה שהיא לא צריכה והיום אני כבר יכולה להשתמש לה בדברים ברשותה והיא מקבלת את זה..
רוויטל רז
רוויטל רז • 30 בדצמ׳ 2008
כל הכבוד ישר כח צריכים עוד סיפורים כל הכבוד מתי יש מפגש
Linda Holly
לפני 15 שנים • 1 בינו׳ 2009

טור ...

Linda Holly • 1 בינו׳ 2009
שלום לכולכן,

תודה תודה על הפירגון !
חוסר האיזון באתר הביא אותי לכתוב ...
מאד כדי שעוד בנות תצטרפנה למלאכה !
להשתמע בטור בעוד שבוע.
אני מקווה להתראות בקרוב...
המלכה לינדה
shuki boy​(נשלט)
לפני 15 שנים • 2 בינו׳ 2009
shuki boy​(נשלט) • 2 בינו׳ 2009
אישית הייתי ממש שמח לראות עוד קרוסדרסריות כותבות שם. ואני יודע שגם באתר ממש ישמחו, אז מי שרוצה מוזמנת! icon_smile.gif