linoy |
לפני 15 שנים •
10 בינו׳ 2009
דם...
לפני 15 שנים •
10 בינו׳ 2009
linoy • 10 בינו׳ 2009
למישהו יש פה מושג איפה אני יכולה להשיג דם מלאכותי?
או נוזל דמי בטעם? אם יש דבר כזה בכלל.... |
|
צארית(שולטת) |
לפני 15 שנים •
10 בינו׳ 2009
לכי חפשי!
לפני 15 שנים •
10 בינו׳ 2009
צארית(שולטת) • 10 בינו׳ 2009
נראה לי שתמצאי בחנויות ציוד לקוסמות.
או שתחכי לפורים ותצטיידי לכל השנה יא קינקית. |
|
kinkycat |
לפני 15 שנים •
10 בינו׳ 2009
מתכון
לפני 15 שנים •
10 בינו׳ 2009
kinkycat • 10 בינו׳ 2009
כוס וחצי סירופ תירס
רבע כוס קמח תירס (קורנפלור) רבע כוס מים חמים 5 כפיות של צבע מאכל אדום חצי כפית צבע מאכל כחול ניתן להחליף את סירופ הסוכר והצבע האדום בתרכיז מיץ פטל. להמיס את קמח התירס במים החמים )לערבב עד לקבלת משחה אחידה) להוסיף את שאר המרכיבים ולערבב היטב. אם התוצאה סמיכה מידי, ניתן להוסיף מים. התוצאה מלכלכת בגדים ועשויה להכתים את העור לזמן מה. אמור להחזיק יומיים שלושה מחוץ למקרר, עד שבועיים בקירור. בהצלחה. |
|
ליידי תמרה(שולטת) |
לפני 15 שנים •
14 בינו׳ 2009
לפני 15 שנים •
14 בינו׳ 2009
ליידי תמרה(שולטת) • 14 בינו׳ 2009
הנוזל במתכון אולי יהיה דומה לדם במראה, אך בוודאי שלא בטעם.
בשביל להשיג טעם יותר "דמי" אפשר להוסיף כדורי ברזל מרוסקים. (כדורי ברזל של תוספות מזון, לא של ספורט ההדיפה.) כשהייתי ילדה הכנתי יחד עם חברה שלי "דם" מפפריקה, מים ותבלינים נוספים. אני לא זוכרת את המתכון המדוייק, אני כן זוכרת את ההבעה שהייתה על פניו של השכן המעצבן כשנחת עליו טמפון טבול בתערובת הזו. |
|
רצסיבי(נשלט) |
לפני 15 שנים •
15 בינו׳ 2009
לפני 15 שנים •
15 בינו׳ 2009
רצסיבי(נשלט) • 15 בינו׳ 2009
למה להסתפק בתחליפים כשאפשר פשוט להשתמש במקור?
- בכל משחטה אפשר להשיג גאלונים של דם חייתי וכשר. - אפילו על אי בודד אפשר להשיג דם - ממקורות עצמיים. - ואני בכלל לא מדבר על דם של ילדים נוצרים (מומלץ בפסח, עם מצה וחרוסת) - וגם לא על כל הדם שמתבזבז וניגר סתם כך ללא שימוש ברחובות עזה (ובמידה פחותה, אם כי עקבית יותר, גם בישובי עוטף עזה, ובעדה בעדה בעדה). |
|
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} |
לפני 15 שנים •
15 בינו׳ 2009
אפשר להשיג
לפני 15 שנים •
15 בינו׳ 2009
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} • 15 בינו׳ 2009
גיורא שביט בדיזנגוף סנטר ובקריולן ברחוב המרד 29 - שניהם בתלביב.
[ ולא הייתי מזלזל בדם שנשפך, מכל צד שהוא ] |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
15 בינו׳ 2009
לפני 15 שנים •
15 בינו׳ 2009
בלוסום(לא בעסק) • 15 בינו׳ 2009
ליידי תמרה כתב/ה: הנוזל במתכון אולי יהיה דומה לדם במראה, אך בוודאי שלא בטעם.
בשביל להשיג טעם יותר "דמי" אפשר להוסיף כדורי ברזל מרוסקים. (כדורי ברזל של תוספות מזון, לא של ספורט ההדיפה.) כשהייתי ילדה הכנתי יחד עם חברה שלי "דם" מפפריקה, מים ותבלינים נוספים. אני לא זוכרת את המתכון המדוייק, אני כן זוכרת את ההבעה שהייתה על פניו של השכן המעצבן כשנחת עליו טמפון טבול בתערובת הזו. את ענקקקקקייית! |
|
המסטר |
לפני 15 שנים •
16 בינו׳ 2009
לפני 15 שנים •
16 בינו׳ 2009
המסטר • 16 בינו׳ 2009
אני מכיר חנות שאת יכולה למצוא שם את כל מה שאת מחפשת והיא נקראת זמיר טריקים והחנות נמצאת בעיר רמת גן ברחוב יהודית 19 פינת ביאליק 138
כדאי לך לנסות לבקר שמה ההמצלה שלי חמה מאוד על המקום מתוך ניסיון אישי שלי |
|
רוח הקודש(נשלטת) |
לפני 15 שנים •
16 במאי 2009
Re: דם...
לפני 15 שנים •
16 במאי 2009
רוח הקודש(נשלטת) • 16 במאי 2009
linoy כתב/ה: למישהו יש פה מושג איפה אני יכולה להשיג דם מלאכותי?
או נוזל דמי בטעם? אם יש דבר כזה בכלל.... חנויות לאיפור מקצועי.. ירין שחף בת"א יש גם אצל גיורא שביט בת"א. |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
16 במאי 2009
Re: מתכון
לפני 15 שנים •
16 במאי 2009
בלוסום(לא בעסק) • 16 במאי 2009
submissive כתב/ה: כוס וחצי סירופ תירס
רבע כוס קמח תירס (קורנפלור) רבע כוס מים חמים 5 כפיות של צבע מאכל אדום חצי כפית צבע מאכל כחול ניתן להחליף את סירופ הסוכר והצבע האדום בתרכיז מיץ פטל. להמיס את קמח התירס במים החמים )לערבב עד לקבלת משחה אחידה) להוסיף את שאר המרכיבים ולערבב היטב. אם התוצאה סמיכה מידי, ניתן להוסיף מים. התוצאה מלכלכת בגדים ועשויה להכתים את העור לזמן מה. אמור להחזיק יומיים שלושה מחוץ למקרר, עד שבועיים בקירור. בהצלחה. is there anything he doesn't know?... }{ |
|