אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

עצומה-נלחמים עבור גלעד

בלוסום​(לא בעסק)
לפני 15 שנים • 19 בינו׳ 2009

חתמתי, אבל

בלוסום​(לא בעסק) • 19 בינו׳ 2009
אני ספקנית. בכל הזדמנות שהיתה לממשלה שלנו להחזיר שבויים, זה תמיד נגמר רע. תמיד.
לא רוצה להיות פסימית פה, אבל אני חוששת שאני מציאותית. icon_cry.gif

והלוואי ואתבדה, ונראה את גלעד חי ונושם בישראל!
עלומה​(אחרת)

עוד אמת..

עלומה​(אחרת) • 19 בינו׳ 2009
רוצים להחזיר את גלעד שליט???
תגרום למלחמה פנימית..
תראו איך כל פעם כשקם משבר פנימי, אגב גם כלל עולמי, אנחנו תוקפים..
בטענת הממשלה, שרגע אזרח יקר, לפני שנטפל בבעיות בבית, אנחנו חייבים לטפל באויב..
אויב..
אויב תמיד קיים, והבעיות הפנימיות בארץ לא ייפתרו..
גם לא העצומה הזאת.
huan
huan • 19 בינו׳ 2009
עזבו אתכם מכלכלה, חברה, חינוך ותרבות הדבר שהעסיק, מעסיק וימשיך להעסיק את האנשים כאן זה דברים "מענינים" "פיקנטיים" וצהובים כמו מלחמה, גלעד שליטים למינהם וילדות קטנות שזקוקות למוח עצם כי הן אוכלות, נושמות ושותות חומרים מסרטנים בבוקר, בצהריים ולפני השינה. (ואת מי לעזעזל זה מעניין? התרמה כלל ארצית הרבה יותר סקסית).

וכך הגענו למצב שמפלגה שלמה משליכה לפח את איכות הסביבה, זכויות הלטב (ואפילו גראס) בשביל ללכת לבחירות עם נושא אחד ויחיד - גלעד שליט.

תחי הדמוקרטיה, כי העם הוא חשוך, בור וקל לתמרון.

ואם מישהו יטען שזה לא פוליטי מספיק שיסתכל על הגמלאים והזקנה במסדרון
עלומה​(אחרת)
לפני 15 שנים • 20 בינו׳ 2009
עלומה​(אחרת) • 20 בינו׳ 2009
huan כתב/ה:
עזבו אתכם מכלכלה, חברה, חינוך ותרבות הדבר שהעסיק, מעסיק וימשיך להעסיק את האנשים כאן זה דברים "מענינים" "פיקנטיים" וצהובים כמו מלחמה, גלעד שליטים למינהם וילדות קטנות שזקוקות למוח עצם כי הן אוכלות, נושמות ושותות חומרים מסרטנים בבוקר, בצהריים ולפני השינה. (ואת מי לעזעזל זה מעניין? התרמה כלל ארצית הרבה יותר סקסית).

וכך הגענו למצב שמפלגה שלמה משליכה לפח את איכות הסביבה, זכויות הלטב (ואפילו גראס) בשביל ללכת לבחירות עם נושא אחד ויחיד - גלעד שליט.

תחי הדמוקרטיה, כי העם הוא חשוך, בור וקל לתמרון.

ואם מישהו יטען שזה לא פוליטי מספיק שיסתכל על הגמלאים והזקנה במסדרון

הזקנה במסדרון, זאת שרייכר כן רואה... icon_smile.gif
יפה אמרת...
לגבי איכות הסביבה לפחות יש את העולם השלישי, שכבר נקרא העולם הרביעי, שיהיה במקום הראשון שאינו תורם ואף מסכן את המצב האקולוגי בעולם, אבל לעומת ישראל הוא לא אשם, הוא לא אשם שכל העולם זורק שם את כל הכימיקלים שלו...
פוליטיקה נמוכה זה נקרא כל מה שרשמת פה, ולא, לא כשמו הוא, כי אחרי כל המלחמות, העולם נשאר עם זה..