סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

שאלה בקשר לצעירים שבעסק.........גילאי 18 - 20

העבד שלך 21
לפני 15 שנים • 19 בינו׳ 2009

שאלה בקשר לצעירים שבעסק.........גילאי 18 - 20

העבד שלך 21 • 19 בינו׳ 2009
אני מבין שלהרבה מהגיל הזה אין ניסיון
אבל רוב המלכות או השפחות ישר פוסלות את הגיל הזה..
אני למשל עם ניסיון שנתיים
מחפש מלכה רצינית לטווח ארוך..
וכל אחת אומרת צעיר מדי וזהו..

אפשר לדעת למה זה?
מה רע בגיל הזה? icon_sad.gif
Tame
לפני 15 שנים • 19 בינו׳ 2009
Tame • 19 בינו׳ 2009
שמע, כתבת בנושא השרשור שהוא לבני 18-20
אבל את השאלה שלך אתה לא מפנה אליהם, אתה בעצם מפנה טענה אישית כלפי דומיות באופן כללי..

אבל אני אענה לך בכל זאת, כי גם אני התחלתי בגיל צעיר (ויש שיגידו שגם עכשיו אני עוד צעיר)
הסיבה היא פשוטה, דומיות, לפני שהן דומיות הן נשים והרבה נשים מעדיפות שבן זוגן לא יהיה צעיר מהן, יש כאלו שכן אבל הרוב לא.
זה שהבחורה נמצאת תחת הגדרת הבדסמ' לא אומר שההעדפות שלה בבני זוג חייבות להשתנות.

עצה שלי, אל תתיאש וכדאי גם לפרסם כמה שפחות הודעות מהסוג הכזה מאחר ואתה מראש מנכר את הנשים שאתה חפץ בקשר איתן ומקטין את הסבירות שתמצא חן בעיניהן.
לפי דעתי אם תנסה ליצור גם כמה קשרי ידידות זה לא יכול להזיק, יש לאנשים כאן הרבה מה להציע גם מעבר לבדסמ.
the_drow​(שולט)
לפני 15 שנים • 20 בינו׳ 2009
the_drow​(שולט) • 20 בינו׳ 2009
גם אני נתקל באותה בעיה ואני מעדיף נשים שהן בטיפה יותר מבוגרות ממני.
זה לא הולך כ"כ טוב icon_smile.gif
כן באמת אל תפתח נושאים כאלו. למדתי על בשרי.
שווה נפש

אכן מוזר

שווה נפש • 20 בינו׳ 2009
אני מבין את הטענה של הגיל אבל אתן מפסידות הרבה, למה? ככה אני מתגייס עוד חודשיים ליחידה מובחרת והוף אני נעלם מפה ל4 שניים אם מישהי היתה לוקחת בעלות עלי אפילו רק מסמנת היתי חוזר ישר אליה אחרי הצבא, יש לי כלי יותר גדול מרוב העבדים פה אני שרירי אבל לכן זה לא מספיק.. אתן לא מעריכות מספיק את שוק העבדים הצעירים.. לא נורא אני אשאר עם מציצות של בנות גילי (20) כמה שזה לא מגרה ואמיתי רק את יודעת.
slu
slu
slu • 20 בינו׳ 2009
rffl.gif
יולי Yuli​(לא בעסק){טדי}

תשובה אמיתית לכל הצעירים התוהים

1. לפני הכל, הערה: חלקנו מתעניינות בתכונות נוספות מלבד גודל הכלי שלכם. מפתיע, אני יודעת, אבל נשבעת לכם שזה ככה.

2. אתם לא הראשונים שרוצים כבר להיות גדולים, אבל מה לעשות, צריך סבלנות. ככה זה עובד. כל אחד צריך לשחק עם בני גילו, נדירים המקרים בהם זה עובד אחרת. ממליצה בחום להשלים עם המציאות.

3. ובאמת, פוסטים בכייניים בנוסח "למה לא רוצים אותי" לא מחמיאים לאף אחד, ולא משנה מה הגיל שלו.

4. זה לא הנסיון - זה הבגרות הנפשית. נסיון חיים עולה בערכו על נסיון בחוויה מסויימת.

5. רוצה לקבל יחס רציני? בבקשה: תשתתף בפורומים, תביע דעה, תהיה אמיתי. צא לבלות. צור קשרי ידידות. תן לאנשים להכיר אותך, להעריך אותך כאדם, לשפוט את האישיות ולא את הנתונים היבשים. כלל שתקף לכל גיל, לכל סוג של חברה ולכל מצב: רוצה יחס מסויים? תהיה ראוי לו.

היתרון הגדול בלהיות צעיר: אפשר להירגע. כל מה שביקשת ועוד לא בא, יום יבוא ובוא יבוא. יש זמן.
העבד שלך 21

..

העבד שלך 21 • 20 בינו׳ 2009
לא שאלתי למה לא רוצים אותי
שאלתי למה אוטומטי פוסלים גיל כזה
morgause​(מתחלפת){מ}
morgause​(מתחלפת){מ} • 20 בינו׳ 2009
עפ"י רוב אנשים מחפשים בני זוג מבני גילם, בגלל שיש להם בסיס משותף רחב יותר איתם. כך גם אני לא הייתי מעוניינת בגבר המבוגר ממני מאוד, בגלל הבדלי מנטאליות.
יולי Yuli​(לא בעסק){טדי}

Re: ..

העבד שלך 19 כתב/ה:
לא שאלתי למה לא רוצים אותי
שאלתי למה אוטומטי פוסלים גיל כזה

סמנטיקה. השאלה שלך הייתה ממוקדת, אני ציינתי את הז'אנר הכולל אליו היא משתייכת.

למעשה זה לא בדיוק אוטומטי, גם אם על פניו זה נראה ככה. רובנו היינו מעדיפות מישהו מבוגר יותר, אבל אם מישהו מסויים יעשה רושם מאד חיובי, נחרוג ממנהגנו. כמו שרוב האנשים יימשכו למישהו שהוא "לא הטעם שלהם" מבחינה חיצונית, אם הוא יפגין תכונות מושכות אחרות. כמו שנהיה מוכנים להתעלם מכל תכונה שלא נתפסת בעינינו כחיובית, אם יהיה מכלול תכונות אחרות שכן הופך את האדם הזה למושך.

אני בטוחה שאת כל ההסברים "למה", כבר ראית פה בכל מיני צורות. הדרך היחידה להתגבר על זה (מלבד להזדיין בסבלנות ולאט לאט להתבגר) היא להיות בעל מכלול של תכונות מושכות, שיהפוך את הנתון האחד הזה לשולי.

תסלח לי על הפרשנות החופשית לדבריך - הנחתי שכשאתה שואל "למה", אתה בעצם רוצה לדעת "מה עושים בשביל שבכל זאת". אך אם אכן מעניין אותך פשוט לדעת למה - רק תגיד.
הדורבנים​(נשלט)
הדורבנים​(נשלט) • 20 בינו׳ 2009
אני חייב להגיד שגם אני אף פעם לא הבנתי את הפסילה הזו, מצד המלכות.

ממשהי שרוצה קשר שסופו חתונה, אני מבין. אבל מישהי שמחפשת רומן מגניב,אפילו ארוך טווך, ואפילו יחסי שליטה מלכה עבד אמיתיים, מנטליים, עם נער שזוף תמים ונלהב שאין לו מושג, שתלוי בך במיניות שלו.. שאפשר לעשות עליו כל מניפולציה בעולם, והוא ירקוד לחלילך כי את בוגרת ממנו והעליונות שלך כלכך מובנית..

זאת נראית לי הפנטזיה האולטמטיבית. למה אתן מחכות?!