natti(נשלטת) |
לפני 15 שנים •
24 בינו׳ 2009
יום הולדת שמח - קליבר
לפני 15 שנים •
24 בינו׳ 2009
natti(נשלטת) • 24 בינו׳ 2009
חבר יקר שלנו ביום המיוחד שלך יום ההולדת שלך נאחל לך צרור ברכות שתהיה מאושר שתחגוג כאילו אין מחר שתהיה לך שנה של עונג והרבה הנאה שתשאר אתה כפי שאתה עם הלב הענק שלך שתמיד תהיה מוקף באנשים שאותך אוהבים כל כך אז מאיתנו ומכל הלב המון המון מזל טוב W & n |
|
זרה מוכרת |
לפני 15 שנים •
24 בינו׳ 2009
לפני 15 שנים •
24 בינו׳ 2009
זרה מוכרת • 24 בינו׳ 2009
מזל טוב לאיש עם הלב הענק.
ציניקן אמיתי שיודע להיות שם כשזקוקים לו. המון אושר, בריאות ואהבה. ממני. |
|
היולי |
לפני 15 שנים •
24 בינו׳ 2009
לפני 15 שנים •
24 בינו׳ 2009
היולי • 24 בינו׳ 2009
קליבר
שפע ברכות והמון איחולים לבביים, בריאות אושר ואריכות ימים, נשלחים אלייך עם הרבה נשיקות וחיבוקים והכי הכי חשוב שיהיה זה עד מאה ועשרים |
|
מקעקעת |
לפני 15 שנים •
24 בינו׳ 2009
לפני 15 שנים •
24 בינו׳ 2009
מקעקעת • 24 בינו׳ 2009
וגם ממני,
ברכה קטנה ליומולדתך... בריאות, אושר ורק שמחה שישרו במעונך. |
|
nerissa(אחרת) |
לפני 15 שנים •
24 בינו׳ 2009
לפני 15 שנים •
24 בינו׳ 2009
nerissa(אחרת) • 24 בינו׳ 2009
אחשלי! איש ענק, שעיר ונדיר שכמותך.. מזל טוב מכל הלב! שתהייה לך שנה ברוכה מלאת חוויות וסיפוק
|
|
כ'ץ(נשלט) |
לפני 15 שנים •
24 בינו׳ 2009
לפני 15 שנים •
24 בינו׳ 2009
כ'ץ(נשלט) • 24 בינו׳ 2009
מזלטטטטטטטטטטטטטובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב
|
|
כ'ץ(נשלט) |
לפני 15 שנים •
24 בינו׳ 2009
לפני 15 שנים •
24 בינו׳ 2009
כ'ץ(נשלט) • 24 בינו׳ 2009
מזלטטטטטטטטטטטטטובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב
|
|
ורדרדות האופל |
לפני 15 שנים •
24 בינו׳ 2009
מצטרפת לברכות
לפני 15 שנים •
24 בינו׳ 2009
ורדרדות האופל • 24 בינו׳ 2009
מזל טוב ושפע איחולים
|
|
קליבר(שולט) |
לפני 15 שנים •
24 בינו׳ 2009
תודה לכולם וכולן
לפני 15 שנים •
24 בינו׳ 2009
קליבר(שולט) • 24 בינו׳ 2009
לפני שנה בדיוק , בערך בשעה הזו , של הבוקר , כמו כל יום עבודה , התרגזות קלה שהפעם
לא נגמרה בכוס קפה והתרגעות . הכאב הקטן התחיל במרכז החזה , עלה במהירות למעלה ללסת שמאל ומשם עשה דרכו בנחת לעבר הכתף , הזרוע , וסיים בקצה האצבעות , כבר לא היה לו לאן ללכת . התובנה של מה שקורה , או שבאה , או שלא . ידעתי שבערב מחכים לי לחגיגות , ועד בדרך אלי איש חשוב לקחת אותי לארוחת צהריים לכבוד יום ההולדת . החלטתי להשתעל , כן .. זה מה שעושים לבדוק עם זה "זה" השתעלתי , ו"זה" הפסיק , לרגע , כמו שכתוב , וחזר , הפעם עוד יותר חזק . לא היססתי , אמרתי במשרד אני יוצא , לקחתי את המפתחות של האופנוע , מעיל , קסדה , כפפות . מרגע ההתנעה ועד המיון , הסתכלתי על שעת היציאה , וראיתי מתי אני מגיע , 6 דקות , כלומר זה לצאת לכביש הפנימי , הראשי , לנסוע להכנס , לחנות לנעול .זהו ביון אמרתי שיש לי התקף לב אה וכן , גם ויש לי היום יומולדת , זהו יצאתי מהארון , הפקידה הסתכלה על הגבר הקצת גדול במעיל של אופנוענים , מחזיק ביד קסדה אבל החליטה לקרוא לאחות המיון . זו באה , הסתכלה ושאלה , למה אתה חושב ש.. עניתי בבהירות ופרטתי את הסימנים . ואז היא שאלה , והגעת עם האופנוע , כן עניתי , ויש לך היום יומולדת ..... אתה חושב שפה זה המקום לחגוג ? בטח אמרתי , אם את פה ואני פה אנחנו יכולים לחגוג , לא ? עכשיו הבנתי שאני יוצא מזה , אבל לא יודע איך ... עברו עוד 3 ימים , במהלכם שכבתי במיטת בית חולים שאוסרים עלי לנוע מה שברור לכן שלא קוים , ניסו לגלח את הפרווה המפוארת שלי , כדי שהאלקטרודות יוכלו להיצמד , ולא הצליחו , אז עשו חורים קטנים יחסית עם מכונת תספורת , כלומר אני עשיתי, בראשון בבוקר , לקחו אותי לצנתור , שזה הליך שגרתי כבר , כלומר כל מי שמגיע עם הסימנים הנכונים בגיל הנכון , מצונתר. את התהליך הזה עושים מדרך כלל מעורק המפשעה , אצלי החליטו לעשות את זה מעורק היד מה שאיפשר לי כבר אחרי שעות ספורות לקום מהמיטה , ואחרי עוד יום לצאת משם ל-"שיקום" אז לא כתבתי בלוגים שלמים על זה , על מי עזר לי ומי לא , יחד עם זאת אני רוצה להודות לכל הבנות שהגיעו לסייע לי בבדיקת הציוד והכושר , לכל אלו שתמכו בי תוך כדי ואחרי והנה אני , היום , שנה אחרי , קצת יותר רזה , קצת יותר מבוגר ואולי קצת יותר בריא . |
|
Afroditi |
לפני 15 שנים •
24 בינו׳ 2009
מזל טוב
לפני 15 שנים •
24 בינו׳ 2009
Afroditi • 24 בינו׳ 2009
אמנם הכרות קצרצרה לבינתיים, אבל לא מונע ממני לאחל כל הטוב שבעולם.
בריאות, אושר, שמחה ואהבה. ושכל שנה תחגוג שוב את השנים שיבואו בכיף. |
|