הולנדית |
לפני 15 שנים •
4 בפבר׳ 2009
צריכה עזרה..
לפני 15 שנים •
4 בפבר׳ 2009
הולנדית • 4 בפבר׳ 2009
שלום.. אני חדשה פה..
לחבר שלי יש פטיש והוא די מיסתורי לגביו רציתי לדעת איזה סוגי פטיש קיימים.. אני יודעת שיש די הרבה אבל הוא אמר לי שאם אני יעלה על זה הוא יגיד לי.. אני פשוט מכירה רק את מה שכולם מכירים הסאדו-מאזו וכאלה..( אם זה עוזר הוא אמר לי שהוא נשלט) אשמח לקצת עזרה ופרטים בנושא.. |
|
huan |
לפני 15 שנים •
5 בפבר׳ 2009
לפני 15 שנים •
5 בפבר׳ 2009
huan • 5 בפבר׳ 2009
"היה אחד שאהב שקושרים אותו לתנור מטבח כשכל הכיריים דולקות וזורקים אליו עגבניות".
הציטוט הלא מדוייק בעליל לקוח מהמזכירה ונועד להמשיך עד כמה פטיש הוא מושג רחב הכולל בתוכו פטישים "נפוצים" (לפחות בכלוב) כגון כפות רגליים ועד לדברים נפוצים הרבה פחות ומתכחמים הרבה יותר כמו מעיכת שרימפסים, ארנבונים וחיות קטנות אחרות (היה כאן בחור כזה). אם לתרגם את שאלתך לשפה קצת יותר "ונילית" הרי שהיא שקולה ל"לחבר שלי יש תנוחה אהובה מהקמסוטרה והוא די מיסתורי לגביה רציתי לדעת איזה סוגי תנוחות קיימות בקמסוטרה (וזאת במטרה לגלות מה היא התנוחה האהובה אליו)". אני משער שהפראפרזה יכולה ללמד אותך אודות הדרך הסיזיפית בה בחרת לגשת לבעיה ויתכן ותרמז לך על דרכים טובות ומהנות יותר להגיע לאותה המטרה. |
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
5 בפבר׳ 2009
לפני 15 שנים •
5 בפבר׳ 2009
Morticia • 5 בפבר׳ 2009
אני מציעה שתשאלי אותו ותפתחי בפניו את המקום החופשי לבטא עצמו בדרכו ובקצב שלו מבלי שירגיש מאויים או מבוקר תחת איזה שיפוט חמור או משטר אכזר
אם אפשר... בהצלחה |
|
ריפרף |
לפני 15 שנים •
5 בפבר׳ 2009
לפני 15 שנים •
5 בפבר׳ 2009
ריפרף • 5 בפבר׳ 2009
הוא רוצה להתלבש כמו אישה,
אפשר לסגור תשרשור |
|
ביג-אן |
לפני 15 שנים •
5 בפבר׳ 2009
לפני 15 שנים •
5 בפבר׳ 2009
ביג-אן • 5 בפבר׳ 2009
ריפרף כתב/ה: הוא רוצה להתלבש כמו אישה,
אפשר לסגור תשרשור LOL קרעת אותי.. אני הייתי מהמרת על פוטפטיש. אם הוא חשב שאת עשויה לעלות על זה זה בטח הבנאלי ביותר אם הוא נשלט.. אני הייתי מושיבה אותו על כיסא ואומרת לו: אני רוצה לדבר מוציאה מטפחת או צעיף, סותמת את הפה עם חתיכת בד ועל זה את המטפחת.. לוקחת חבל, קושרת אותו לכיסא, מדליקה נרות, מטפטפת עליו.. מרימה כף רגל ודוחפת לו לפנים.. מפילה את הכיסא על הרצפה מתיישבת לו על הפנים.. לבסוף מקנחת במקלחת חמימה על גופו היישר מגופך.. כשהוא עוד המום.. מתירה את החבל, ואת המטפחת מהפה ואמרת לו "ככה אני פתוחה בנושא!!, עכשיו תורך! מה הפטיש שלך אפס?" |
|
Bipass(נשלט) |
לפני 15 שנים •
6 בפבר׳ 2009
אני הייתי מהמר,
לפני 15 שנים •
6 בפבר׳ 2009
Bipass(נשלט) • 6 בפבר׳ 2009
שהוא בקטעים של שלישיה.
וכל הפוזות שלו, זה פשוט כי הוא מפחד לספר לך את זה, שלא תתעצבני או משהו.. מי איתי? |
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
6 בפבר׳ 2009
Re: אני הייתי מהמר,
לפני 15 שנים •
6 בפבר׳ 2009
Morticia • 6 בפבר׳ 2009
davthr כתב/ה: שהוא בקטעים של שלישיה.
וכל הפוזות שלו, זה פשוט כי הוא מפחד לספר לך את זה, שלא תתעצבני או משהו.. מי איתי? אני אתך לגבי הפוזות ומה מניע אותן... אבל לכן אני ממשיכה להמליץ מה שכבר המלצתי... הכי טוב תכלס... יהיה מה שיהיה... חשוב לשמור על ראש פתוח |
|
Bipass(נשלט) |
לפני 15 שנים •
6 בפבר׳ 2009
לפני 15 שנים •
6 בפבר׳ 2009
Bipass(נשלט) • 6 בפבר׳ 2009
Morticia כתב/ה: davthr כתב/ה: שהוא בקטעים של שלישיה.
וכל הפוזות שלו, זה פשוט כי הוא מפחד לספר לך את זה, שלא תתעצבני או משהו.. מי איתי? אני אתך לגבי הפוזות ומה מניע אותן... אבל לכן אני ממשיכה להמליץ מה שכבר המלצתי... הכי טוב תכלס... יהיה מה שיהיה... חשוב לשמור על ראש פתוח מאוד קל להגיד לגבר להפתח.. אבל שהוא באמת יעשה את זה?... נהה.. צריך קודם לשכנע אותו שיש סיכוי שהפנטזיה שלו אכן תתממש - אחרת גם עינוי סיני לא יוציא את זה ממנו.. |
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
6 בפבר׳ 2009
לפני 15 שנים •
6 בפבר׳ 2009
Morticia • 6 בפבר׳ 2009
davthr כתב/ה: Morticia כתב/ה: davthr כתב/ה: שהוא בקטעים של שלישיה.
וכל הפוזות שלו, זה פשוט כי הוא מפחד לספר לך את זה, שלא תתעצבני או משהו.. מי איתי? אני אתך לגבי הפוזות ומה מניע אותן... אבל לכן אני ממשיכה להמליץ מה שכבר המלצתי... הכי טוב תכלס... יהיה מה שיהיה... חשוב לשמור על ראש פתוח מאוד קל להגיד לגבר להפתח.. אבל שהוא באמת יעשה את זה?... נהה.. צריך קודם לשכנע אותו שיש סיכוי שהפנטזיה שלו אכן תתממש - אחרת גם עינוי סיני לא יוציא את זה ממנו.. ראש פתוח ומקום חופשי להקשבה והכלה פותח סיכוי הבטחות שווא זה סוג של עינוי סיני אפילו מרושע ואכן זה לא יעבוד... אני יכולה רק להבטיח את מה שאני יכולה לקיים ואני בהחלט יכולה לקיים הקשבה והכלה מעבר לכך, הזמן יאמר הכל... |
|
מלך הארץ(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
6 בפבר׳ 2009
לפני 15 שנים •
6 בפבר׳ 2009
מלך הארץ(לא בעסק) • 6 בפבר׳ 2009
פטיש זו מין אובססיה למשהו... זה יכול להיות גם חפץ וגם רעיון.
פוט פטיש זה לדעתי אחד הנפוצים אם לא הנפוץ ביותר. יש בטח מיליונים עם פטיש לאיברים אחרים, אבל משום מה זה לא מוגדר כ"כ כפטיש אם זה בקונצנזוס. אם היה לו למשל פטיש לציצים או תחת הוא כבר היה אומר לך שהוא מת על התחת שלך וכיו"ב... אם הוא מסתכל לך על כפות הרגליים לעיתים קרובות, שמח ללכת איתך לקנות נעליים ומתנדב לעשות לך פוטמסג' כשרק יש הזדמנות - אז זה כנראה הפטיש שלו. אבל גם אם לא, יכול להיות שהוא בהדחקה ו/או בהכחשה ומשתדל לא "לצאת מהארון" בעניין מתוך חשש שזה ירתיע אותך או ימעיט מערכו בעינייך. יכול להיות שיש לו פטיש לבגדי נשים או לנעליים - אבל לא ברור איך הוא מצפה ממך לעלות על זה. יש אצל נשלטים גם פנטזיה להיות תינוק חסר אונים, או חיית מחמד, ושהשולטת תטפל בהם בהתאם - אבל אלו דברים שלדעתי את יכולה לעלות עליהם רק דרך שיחה ולא ללמוד על כך מהתנהגות, ואלו כאמור פנטזיות ולא פטישים. בחרייפ? הט יס ניט זו מוייליק. טוט זינס. |
|