נשלט בשולטת קבועה |
לפני 15 שנים •
10 בפבר׳ 2009
סיפור אמיתי סשן שהיה לי
לפני 15 שנים •
10 בפבר׳ 2009
נשלט בשולטת קבועה • 10 בפבר׳ 2009
בוקר טוב גבירתי
קמתי ליום חדש יום בו איני בתול למעשה בתולה התכוונתי להגיד מה אומר ומה אספר אין מילים לתאר את יופייך היו 2 גבירות שהייתי אצלהן אך משום שלא נראו לי נפרדנו מבלי שיקרה דבר לאחר שראיתי אותך גבירתי נשארתי כי שבית אותי ביופייך יש לי רק משהו קטן לאמר לך את אומנם גבירה ואינך טועה אך הטעות היא שאת יותר אלה מגבירה גובהך מתנוסס ל 170 כמובן שיותר גבוהה ממני סקסית בטירוף וכל מילה שאוסיף רק תיגרע כי מי שלא ראה אותך לא יודע על מה אני מדבר ולא סתם קיבלת אני מקווה אתמול את תואר הגבירה על גבירות מקווה שנהנית גבירתי אתמול כי אני מאוד נהניתי למרות שהיו פעמים שסבלתי ונהנית מהסבל שלי זה התחיל ככה בשעה 20:15 הרמתי טלפון לגבירתי והודעתי לה שיצאתי את ירושלים הגעתי בסביבות 21:15 לאיזור מגוריה גבירתי הודיעה לי שהיא מאחרת טיפה איחלתי לעצמי תקווה שהיא שווה את ההמתנה שלי אליה כל רכב שעבר הסתכלתי לראות אם זו בחורה והאם זו הגבירה שלי קצב ליבי דפק במהרה כל דקה שעברה עד שקיבלתי צלצול ומיד השיחה התנתקה חזרתי אליה והגבירה אמרה לי היכן להגיע הוצאתי את הדברים שהבאתי איתי חוקן ,נוצה ,באט פלאג רוטט ,גלגל כאב ,חרוזים אנאליים,אזיקים וספקולום הגעתי אל דלתה צלצלתי בפלפון ואמרתי לה שאני בחוץ מאחורי הדלת שלה הדלת נפתחה ומולי עמדה גבירה שכל מילה מיותרת צריך לראות בשביל להאמין הגבירה נעלה מגפיים שחורות מכנסיים שחורות וחולצת מחשוף ששדיה המופלאים נראו לעיניי לא כל שדיה הגבירה המושלמת שכל נשלט היה משתוקק להיות מתחת לסולייתה העיקר להיות לצידה מרוב יופייה שכחתי מיד לרדת על 4 אך משהעירה לי לא שכחת משהו מיד ירדתי על 4 יפה אני רואה שאתה ממושמע כן הגבירה מ' ואז נאמר לי לא הגבירה מ' אלא גבירתי כן גבירתי מיד הבנתי שהיא כנראה הולכת לאמץ אותי בתור נשלט שלה הרגשה שלי בלבד בינתיים הגבירה נהנתה לראות אותי מולה התיישבה בספה ומיד ניתנה הפקודה להתפשט הורדתי את החולצה שהכי קל הגופייה נעליי וגרביי את המכנסיים השארתי לסוף כי קצת התביישתי שאולי אם היא תראה את איבר מיני לא תרצה לאמץ אותי הורדתי את מכנסיי ונשארתי עם התחתונים אך מיד ניתנה הפקודה שגם אותם להוריד לא חיכיתי ותוך שניות הורדתי אותן הרגשתי טיפה מושפל אך התגברתי על זה כי ראיתי מול מי אני עירום מיד השפלתי מבט כלפי מטה וגבירתי התקרבה אליי ענדה לי קולר כמו שיש לכלב האמיתי שלה שדרך אגב מאוד חמוד חיבבתי אותו מאוד לא אלאה אותכן/ם יותר מידי הגבירה ביקשה לראות מה הבאתי לה ומיד הוסבר לי איך לעשות חוקן ביצעתי את פקודת גבירתי נכנסתי לאמבטיה מילאתי מים ועשיתי חוקן אחרי בערך 20 דקות חזרתי עם גבירתי לסלון והיא חזרה כעבור דקה הביאה איתה חזייה וחוטיני גבירתי עזרה לי עם החזייה שהתלבשה עליי יפה ואני לבשתי את החוטיני בידיים קשרה לי מעין בד גבירתי נעמדה מאחוריי והרגשתי משהו ליד חור הישבן הגבירה צילמה כמה תמונות והראתה לי היה כתוב כלבה בהרצה החוטיני הורד מעט וגבירתי ליטפה את ביציי איבר מיני כדי לגרות אותי פישקה לי מעט רגליים והחלה להחדיר לי חרוזים אנאליים מחדירה ולאט מוציאה עד שנכנסו כולם 10 במספר אני מסופקת ממך כלבה בהרצה אמרה גבירתי על ההתחלה 10 נכנסו החוטיני הולבש חזרה התבקשתי לעמוד ולרקוד ריקוד אירוטי קצת התביישתי לא הלך לי בקטע הזה גבירתי בין ריקוד לריקוד הצליפה בי עם שוט באיזור האינטימי ובאיזור הישבן טוב אני רואה שאת צריכה משהו שירטיט אותך מיד נצטוויתי לשבת על 4 גבירתי הורידה את החוטיני עד הברכיים הוציאה לי את החרוזים ואז הביאה את הבאט פלאג הרוטט שימנה אותו שימנה את ישבני ואז החדירה לאט לאט החדירה ההתחלתית לא כאבה אך ככל שהתרחב הבאט הרגשתי כאב שוב הוציאה והחדירה שוב בוא נגיד שזה לקח משהו כמו 15 דקות עד שהוכנס הבאט פלאג שהוא הוכנס הרגשתי מעט הקלה ואז לפתע גבירתי הפעילה את הרטט היה מאוד כיף הרגשתי הנאה ועונג בירכתי את מי שהמציא את הבאט פלאג הרוטט מידי פעם הייתי בודק שהבאט פלאג לא יוצא החוצה גבירתי שמחה מאוד והוסיפה עוד מילה למה שהיה כתוב נפתחה כלבה בהרצה עכשיו את כבר לא בתולה וצילמה אותי מס' תמונות כן גבירתי שמחתי שסוף סוף מצאתי את הגבירה שאפשר לסמוך עליה ב 1000% גבירתי הביאה שרוך והתכוונה לקשור את ביציי ואת איבר המין אך זה לא התאפשר לה איברי היה יותר מידי קטן בשביל שרוך גבירתי החלה לצחוק פעם ראשונה היא רואה זין כזה קטן לא פלא שאת כלבה החלה להכות את איברי וביציי עם היד למטה למעלה לצדדים קצת שפשפה את איברי קימטה אותו גבירתי הביאה מהמזוודה שלה מצבטים על כל פיטמה מצבט כאב אך גבירתי ניחמה אותי שזה כואב יותר בסוף שהיא תוציא את זה והאמת שהיא צדקה כאב חד מאוד בזמן שהמצבטים בפיטמותיי החלה לעבור עם גלגל כאב בפיטמותיי מיד הרגשתי כאב חד הגבירה אהבה לראות אותי סובל והמשיכה עברה לביציי לאיבר מיני בחור הזין שכאב אם לא תשתוק אני אקשור אותך אתה רוצה לא גבירתי עד שנמאס לה קצת והתקרבה למחשב הבאתי לה את הדיסק און קי שהכנתי לה נצטוויתי לשבת לידה על 4 אני מסתכל על מגפיה ותוהה מתי תתן לי ללקק אותן אך שום דבר גבירתי התעצבנה שהמצגת שהכנתי לה לא עובדת התיישבה על שולחנה בסלון קראה לי לבוא אליה המצגת לא עובדת מה יהיה אני מצטער גבירתי אעביר לך אותה במסנג'ר אני מקווה שפעם הבאה לא תאכזב אותי כי אחרת אתה יודע מה תקבל כן גבירתי עונש יפה עכשיו אני רוצה לראות את כלבתי מאוננת עם הזין הפצפון הזה אני סופרת עד 12 וכשאני מסיימת אני רוצה לראות אותך גומר כן גבירתי מיד התחלתי לאונן גבירתי כמובן צחקה על איברי ואיך שאני משפשף בו אתה צריך להירשם בשמונת פלאי טבע גבירתי מדדה את הזין שלי עם האצבע שלה וזה הגיע לחצי מהאצבע אפילו לכלב שלי יש יותר גדול משלך יש לנו הרבה עבודה אך אני בטוחה שהחברות שלי יאהבו להשתעשע עם הזין שלך אמרה וצחקה כשאני עדיין משפשף ביקשתי מגבירתי הארכה בזמן והביאה לי קרם שיהיה לי יותר נוח ומהר הרגשתי שאני עומד להתפוצץ ואז אמרה 12 מיד השפכתי אני חושב שגבירתי הייתה מסופקת ממה שהוציא הזין בגמירה לאחר שגמרתי גבירתי אמרה אני רואה שהוא מזנק טוב לא רע בשביל פיצפון מיד ניגבתי את השפיך עם מגבון לח התבקשתי לחכות לגבירתי עד שתתארגן חיכיתי בסלון עד שגבירתי התארגנה כשסיימה מה אומר לכם חתיכה פלאית אמרתי לעצמי בלב למה לא התלבשה ככה כשאני הייתי יש לי מזל גדול מאוד שמצאתי גבירה שהיא בעצם אלה מאוד נהניתי כשיצאנו מהבית היא שכחה את הסיגריות וכשהבנתי שהיא מצפה ממני להביא אותן מיד נכנסתי לביתה לקחתי את הסיגריות הדלקתי לה סיגריה אחת ואז התוודעתי שגבירתי מאמצת אותי יש לנו הרבה עבודה ומפגישה לפגישה אנו נעלה מדרגה מדרגה כך אמרה גבירתי אני רוצה לאמר לך משהו גבירתי תודה גבירתי על סשן כל כך נפלא על הסבלנות והסובלנות שיש לך כלפי כלבה כמותי אעשה מאמצים גדולים מאוד לשעשע אותך ואת חברותייך העונג כולו שלך ושלי בסוף מקווה שתתני אישור לפרסם סיפור זה כמו שהוא כתוב שלך כלבה בהרצה שנפתחה עכשיו צריך למצוא כינוי אחר לשמי באתר אכן גבירתי נתנה אישור לפירסומו ואתם הקוראים הראשונים שלו אחרי גבירתי כמובן |
|
דוכיפת(נשלט) |
לפני 15 שנים •
10 בפבר׳ 2009
לפני 15 שנים •
10 בפבר׳ 2009
דוכיפת(נשלט) • 10 בפבר׳ 2009
אימוץ מוצלח
בהצלחה |
|
מיכל המאלפת(שולטת) |
לפני 15 שנים •
11 בפבר׳ 2009
לפני 15 שנים •
11 בפבר׳ 2009
מיכל המאלפת(שולטת) • 11 בפבר׳ 2009
אני מקווה שנהנית..
אני יודעת שאני מאוד נהניתי יש לי עוד הרבה על מה לעבוד איתך, אבל אני בטוחה שתהיה בסדר, זונה קטנה שלי... מעתה שימך ישונה ל"נפתחה כלבה בהרצה".... כשנסיים את ההרצה, שימך ישונה שוב... |
|
נשלט בשולטת קבועה |
לפני 15 שנים •
11 בפבר׳ 2009
תודה גבירתי מיכל המאלפת
לפני 15 שנים •
11 בפבר׳ 2009
נשלט בשולטת קבועה • 11 בפבר׳ 2009
אני מודה לך גבירתי על סשן מוצלח בתור התחלה ועל שהחלטת לאמץ ולאלף אותי
ההמתנה הייתה שווה ומבטיח לא לאכזב אותך אני מאמין שהחברה פה באתר יחכו ממני לסיפורים מפגישה לפגישה נהיה בוני וקלייד את בוני המאלפת ואני קלייד המאולף ליל מנוחה לכולם ומקווה ואני בטוח שגם גבירתי לתגובות מרובות כדי להמריץ אותנו לכתוב עוד סיפורים אמיתיים |
|
המלכה קרן(שולטת) |
לפני 15 שנים •
12 בפבר׳ 2009
לפני 15 שנים •
12 בפבר׳ 2009
המלכה קרן(שולטת) • 12 בפבר׳ 2009
כייף לקרוא ,
שיהיה המשך מוצלח |
|
נשלט בשולטת קבועה |
לפני 15 שנים •
12 בפבר׳ 2009
תודה
לפני 15 שנים •
12 בפבר׳ 2009
נשלט בשולטת קבועה • 12 בפבר׳ 2009
תודה רבה המלכה קרן
אני בטוח שגבירתי תשמח לתגובות נוספות |
|
אביטל46(שולטת) |
לפני 15 שנים •
12 בפבר׳ 2009
כתוב יפה
לפני 15 שנים •
12 בפבר׳ 2009
אביטל46(שולטת) • 12 בפבר׳ 2009
מזל טוב על התחלה חדשה
סיפור יפה בהצלחה |
|
נשלט בשולטת קבועה |
לפני 15 שנים •
12 בפבר׳ 2009
תודה על היחס של הגולשות/ים
לפני 15 שנים •
12 בפבר׳ 2009
נשלט בשולטת קבועה • 12 בפבר׳ 2009
הגבירה אביטל36
אני מודה לך על תגובתך ככל שיהיו יותר תגובות אתן נותנות/ים לי כח להמשיך עם גבירתי בדרגות באמת תודה הגבירה אביטל36 |
|
ערום לעינייך(נשלט) |
לפני 15 שנים •
12 בפבר׳ 2009
סיפור יפה ומגרה
לפני 15 שנים •
12 בפבר׳ 2009
ערום לעינייך(נשלט) • 12 בפבר׳ 2009
(:
|
|
D M Dogy(מתחלף) |
לפני 15 שנים •
12 בפבר׳ 2009
לפני 15 שנים •
12 בפבר׳ 2009
D M Dogy(מתחלף) • 12 בפבר׳ 2009
דרך צלחה לך ולמיכל המאלפת
מהכרות אישית עמוקה שלי איתה (אפלטונית לגמרי) היא מלאת הפתעות ורעיונות מצפה לך תקופה מהנה ומענה כאחד. אבל המטרה מקדשת את האמצעים מיכל תראה לך רמות אחרות למשפט הזה במיוחד את האמצעים!!!! |
|