בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

אורגזמה 2

תמונה כפרית
לפני 15 שנים • 25 בפבר׳ 2009

אורגזמה 2

תמונה כפרית • 25 בפבר׳ 2009
בהמשך לשאלה שהתעוררה אצלי בבלוג בעקבות הרשומה
צלחת מרק
http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1425967

כתבתי את המאמר הבא - המבוסס על ידע וניסיון אישי בלבד.

אגב
למה אורגזמה 2 ?

כי כבר כתבתי רשומה על אורגזמה, הנה פרק 2 במיוחד מי ששאלה, וכל מי שסקרן.

בפרק 1
http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1367221&passok=yes

סקרתי אורגזמות שונות, איך הן מרגישות, מה מניע אותן ועוד.

כאן אנסה להרחיב מעט, ולספר אך ורק מנסיוני האישי, ודעתי האישית.

המוח הוא האיבר הכי מיני בגופנו. הוא זה שמשחרר את החומרים הכימיים הנכונים לגוף, הוא זה שאחראי על העוררות המינית שלנו, (הרגשת חרמנות אם תרצו).

"המרעיבו שבע, המשביעו רעב" משפט חכם שנאמר על היצר, כל יצר ובהחלט היצר המיני - התשוקה. ככול שתהיו יותר מיניים, כך היצר המיני יגבר, ככל שתאוננו יותר, תקיימו יותר יחסי מין, כך תרצו אותם יותר.
רק להשתדל לא להתפרע יותר מידי עם הסם הזה - זה הופך להתמכרות .
אבל זה בהחלט סוג של כושר, ככול ששתאמנו יותר, כך תשתפרו.

כמו שכתבתי במאמר הראשון, יש לא מעט דרכים להגיע לאורגזמה, אני רוצה כאן לדבר יותר על אוננות,
כי כאן אני המשתתף הפעיל היחיד במערכה להשגת אורגזמה.
כמו שאמרתי, הכל מתחיל בראש, הראש חייב להיות פתוח.
ראשית, הרגשת נינוחות. טרדות היום יום הם המתכון לאימפוטנציה (כן יש אימפוטנציה נשית - אתם קוראים לה פריג`דיות) אי אפשר להגיע לאורגזמה כשחושבים על המינוס בבנק או על השעורים שלא הכנו, או על הבוס במשרד, אלא אם כמו אצלי הוא חתיך, שרמנטי, עם עיניים כחולות וגוף מסוקס. אז אני בהחלט ממליצה עליו בחום כפנטזיה.

יש חשיבות גבוהה להרגשת נינוחות עם הגוף שלך. לאף אחד אין גוף מושלם, גם לא לבר רפאלי, ואלוהים עדי, שהגוף שלי הוא חלומו הרטוב של כל מנתח פלסטי, אה וגם של האדון שלי, אבל זה שייך למקום אחר. את חייבת לאהוב את עצמך, את הגוף שלך, את הריח שלו, את המגע. אני ממליצה לצאת לסיור מחוף לחוף על פני כל הגוף, להכיר עם האצבעות כל נקודה ונקודה. ללטף, לסרוק עם הציפורנים, להרגיש את תגובת הגוף לשוני במגע, לעצום עיניים ולתת לתחושות לזרום מהגוף למוח. (תסלחו אבל רק מלחשוב על סיור כזה בא לי...)

במהלך סיור ההיכרות הזה, תגיעי לכל האיזורים הארוגניים בגוף שלך. ככל שתערכי יותר סיורים כך תכירי יותר את האיזורים שהמגע בהם שולח פולסים חשמליים, מטריפים, ומעוררים לגוף שלך, אלו שגורמים לך להרגיש את האיזורים הידועים מתעוררים לחיים. זהו הזמן ללמוד להכיר את התגובות של הגוף שלך, מה מעיר אותו, מה קורה לו כשהוא מתעורר, ומה מגביר את ההתעוררות הזו. ככל שתגרי יותר את הנקודות הללו, כך הן יתעוררו יותר, ובהמשך יגיבו למגע הקל ביותר, מתוך זיכרון, של מה שהיה קודם.

פאבלוב הוא דוגמא מצויינת לכך, הוא ערך ניסוי שהראה שהגוף מגיב לזיכרון, הכלב מזיל ריר כשהוא שומע פעמון, רק כי בזיכרון שלו הפעמון מקושר לכך שתכף הוא יקבל אוכל. המנגנון הזה עובד נפלא נקודה. אם תלטפי את הבטן כשאת מאוננת וגומרת מספיק פעמים, הגוף והמוח יקשרו את ליטוף הבטן לגמירה, אחרי מספיק פעמים, הגוף יסתפק בליטוף הבטן על מנת לעורר גמירה.
נשמע מגוחך? אבסורדי? אולי, אבל, זה נכון, לפחות אצלי, ויש לי עדים
האמת שזה קצת יותר מורכב מסתם התניה פשוטה, אבל זו בהחלת התחלת הדרך לשם.
ומשם הדרך לאורגזמה רק מלחשוב עליה, ובכן, הדרך לשם קצרה.

הקוסמופוליטן טוען (אינני יודעת על פי מה הוא מבסס טענה זו) ש 2% מהנשים חוות אורגזמה רק מלחשוב עליה. אני מניחה שמרבית הנשים פשוט לא מודעות לעובדה שהדבר אפשרי.

פעם, "שפיכה נשית" היתה אגדה אורבנית, אני יודעת, מניסיוני האישי, וכאמור אני יכולה לספק עדים ועדיות שהיא קיימת, וככול שזה קורה יותר, כך יותר קל להגיע לשם, כי את לומדת את הגוף שלך, את התגובות שלו, ומה משפיע עליו. היום קל לי הרבה יותר להגיע שפיכה נשית מאשר לפני שנה נניח, מה גם שכשיש פרטנר טוב הרי שהדרך לשם קלה שבעתיים.

אצלי להגיע לאורגזמה, זה מאד פשוט היום, אני עוצמת עיניים, מכווצת את השרירים הנכונים, ומשחררת אורגזמה רכה נעימה ומתוקה.

בתוך התהליך הזה, עיני עצומות, ואני קשובה לגוף שלי, אני חשה אותו, מעצימה תחושות שיובילו לאורגזמה המיוחלת. הקשבה כזו, וכיוונון תחושות אפשריים, צריך רק ללמוד את הגוף ולהפעיל אותו, בדיוק כמו בכל תוכנית כושר. לפעמים, אני שולפת זיכרון מתוק בהתחלה, אך לרוב אני מנקה את הראש מהכל, מתרכזת רק בתחושות החולפות בגוף ומכווננת אותן לרצוני. מרגע שהחלטתי לרצות לגמור ועד האורגזמה יכולה לעבור פחות מדקה, האורגזמה יכולה להיות קטנה, או גדולה, יחידה או אחת מכמה. תלוי ברמת ההשקעה שלי בה.