בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

מראה מקומם שראיתי, לכבוד יום האישה

מתחלפתלסביתגנרית
לפני 15 שנים • 8 במרץ 2009

מראה מקומם שראיתי, לכבוד יום האישה

מתחלפתלסביתגנרית • 8 במרץ 2009
הלכתי לי בשמש ביום שבת בפארק נידח, נטולת פרחים, ובעודי הולכת לי, ראיתי חולפים למולי לכיוון הנגדי, גבר מדווש על אופנים בסבבה וגורר מאחוריו נסיכונת כבת 3? אין לי מושג, נמצאת נגררת בפנאן בתוך מעין מרכבונת, כאילו היא הסירה מאחורה של טוסטוס, מכוסה ברשת שחורה להגנה מפני השמש הקופחת, לועסת משהו שלא ברור אם הוא קווצת שיער או ממתק, לוטשת מבט בי, ומנופפת את השערות הבלונדיות הארוכות שלה לעברי בהתרסה.
למה?
למה אבא שפוי גורר את הילדה האימבצילית שלו בשמש חמימה של אמצע החורף במרכבונת פריס הילטון שכזו?
לחזק את שרירי השוק שלו?
התאור היה ברור ?
מישהו יודע בתור מה זה נמכר ואיפה?

בלי קשר, הטראש הבריטי מזן מגדר ונטיה בלתי מזוהה שבר גבולות שוב, אחרי כל הקודמים,
נתקלתי בג'יי לנו כשישבתי לענות את עצמי עם קנטרי לייט פלוס זמרות ליווי מכוערות כמו שרק לקינוח, בסמי-קוקיץ שלא ברור בתור מה הוא התחיל את חייו ולא ברור איך הוא יסיים אותם, לי יש טעם קלאסי, בשם ראסל ברנד, שידוע בתור מומחה לשערוריות מין, התנזרויות אגרסיביות, תנוחות לא מוכרות, ומבטא מופרך באמת.
מישהו מוכן לבדוק האם הוא משלנו?
אגב, אם משיהו קרא ביוגרפיות וספרים, או בכלל חומר פחות נפוץ בארץ, אני בכלל תמיד נאלצת לקנות הכל מכספי הדל, יש לו ספר חדש, אני אשמח לשמוע מה הוא מכיל.
לינקים גם.
עד היום לא קראתי את הספר ההוא של מדונה, אני בכלל צריכה להשלים פערים...

חיי נשואין אגב, גם ירד, פספסתי גם אותה כי לא הצלחתי לקרוא את הספר.
אוף.
האמפרי
לפני 15 שנים • 8 במרץ 2009

Re: מראה מקומם שראיתי, לכבוד יום האישה

האמפרי • 8 במרץ 2009
מתחלפתלסביתגנרית כתב/ה:

עד היום לא קראתי את הספר ההוא של מדונה, אני בכלל צריכה להשלים פערים...

אם תתחילי לקרוא את מדונה יחלו פערים להפער בתוכך.
("שמרי חייך, בינתך, שמרי חייך").