גון קונור מקלאוד(נשלט) |
לפני 15 שנים •
11 במרץ 2009
המהות האמיתית של השליטה הנשית- מזווית הראיה שלי
לפני 15 שנים •
11 במרץ 2009
גון קונור מקלאוד(נשלט) • 11 במרץ 2009
כחלק מהפטיש שלי לבישת בגדי נשים אנימוצא עצמי נתפס לרעיון חדש ישן חדש מבחינתי כלומר והוא לבישת בגדים תחתונים של נשים- אממה בא לי ללבוש למשל תחתוני נשים שכבר נילבשו יש שיואמרו- המופרע התחרפן לחלוטין ויש אחרים- שמא חבוב זה הפטיש שלך וזכותך היא. בשבילי ולאור העובדה שאני יושן כך בלילה והולך עים בגדים תחתונים אילו כול היום- מתחבר לעינין שלי לבישת בגדים משומשים של שולטת נראה לי טבעי לחלוטין יתכן שזהו שלבנוסף באימון שלי הרבה דברים שאני חווה מבחינת הבנה מאז יום חמישי לפתע נראים לי ברורים מאליהם לבישת התחתונים-חזייה המשומשים של השולטת שלך נותן לך קרבה איניטימית אליה אתה מרגיש שהיא מקיפה אותך מסביב שומרת עליך 24 שעות אתה תמיד מוגן ושמור היא איתך במחשבה ואוטומטית אתה במצב שליטה רחוק אולי זאת משמעות המושג שליטה מנטאלית - איני יודע? אני מפסיק מרגע זה לנסות להבין את המצב בו אני נמצאואו לנתח אותו בצורה הגיונית שכן אין כאן היגיון מהסוג הרגיל אני פשוט כמשמעו מקבל עלי ברצון חופשי את עול השליטה הנשית היא תמיד למעלה ואני איי שם בתחתית הסולם מתמסר מרצוני החופשי שמח כשומע אותה בטלפון ומאפס את המחשבות שוכח מעוולות העולם ניטעןאנרגיה חיובית ומחייך בשנית צוחק בחופשיות ופשוט טובלי בלב מתרגש כשרואה אותה מולי כורע מיידית ברך ומשפיל מבט- ביריאת כבוד זה בא לי טיבעי- אני מוסר עצמי לידיה ונותן לה להחליט איך ומה יבוא הלאה מעולם לא חוויתי את העוצמות האילו של ההבנה מעולם כול חיי כאן בבדס"מ לא פגשתי אישה כזאת ולא חשתי עוצמות שכאלו יש לה עלי השפעה מרגיעה וידיעה שאין דבר שאיני מסוגל לעשות איני צריך להסס בקבלת החלטות מסוימות אלא רק ליזרום איתן ולתת לטבע לעשות את שלו. לא זכיתי באור מין ההפקר כתב המשורר ואני לעומתו זכיתי באור היקר הזה אורה של השולטת. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ זאת היא הפעם הראשונה מיזה זמן רב שאני חש כול צורך להגיב לכול תגובה שמיתקבלת בשרשור שלי תגידו מה שבא לכן תשבחו אותי על ההתמדה תשוו לאחרים תלגלו עלי שככה "נפלתי" כמו דג לרשת תחשבו מה בראש או שלא לא עודאחפז להגיב מהבטן לא עוד אתקתק תשובה מוחצת מושחזת ומכוונת עינין לראשונה בחיי אני מחפש סיבות לריב או להשמיץ ולענות לאילו שאינם יורדים לסוף דעתי מוצא חן בעיני הרעין הזה של להתאפק לשים בצד את עוולות העולם והרוע האנושי לשיםבצד את העצבים והתיסכולים שמצטברים מידי יום ביומו למדתי את משמעות המילה -CHILL UOT אני מחוב הרבה יותר מבער מחשבותי סדורות בהנתי שאין לי סיבה ואו זכות לרגרוו עימי עננת אפלוליות למקום שבו האור תמיד קיים כשאני בסביבת המיידית ושוב - זאת עוד תובנה מיני רבות שאני מתחיל להבין אניהחלטתי ששום דבר לא ירגיז אותי לאורך זמן כן-נכון הכעס עולה לעיתים בא מעצמו ומיתפרץ בי עד כמען אובדן שליטה עצמית. תשאלו את עצמכם רק שאלה אחת פשוטה למה לעזזל להיתעצבן מיכול שטות ואו מילה שלא במקום מדוע ליכעוס על ואו להיפגעמכול תגובה של אחרים אחרים שיןלהם את נקודת הראיה שלך אחרים שאל גילו עדיין את עוצמות הנפש האנרגיות והיכולות הכימעט לא אנושיות "להיתעצבן פירושו להעניש עצמך על טיפשותם של אחרים" אמר אדם חכם מאוד וצדק. ואני החלתי מישם זאת אט אט ובהתמדה עורך לעצמי שיחות נפש לאיזון התחושות מרסן עצמי באורמרי דבר פשוט אין לך כול זכות לגררור איתך את העצבים האילו כשאתה מיתכוון ואו רוצה להיות איתה- לידה או בנוכחותה בטלפוןהטון דיבור של התמיד שקט רגוע ומרגיע אותי. אני מיתמקד במה שראוי וחשוב ומעיף לקיבינימט אתה היתר לומד בעצמי את מהות השליטה הנשית ראשית את זאת במנטלית ושנית - והפעם ביסודיות ומההתחלה כפי שמעולםעדיין לא חוית זאת כראוי את מהות השליטה הפיזית את מקומי ומעמדי - בעולמה של השולטת. |
|