אנדרפוט |
לפני 15 שנים •
16 במרץ 2009
דברים שכואבים
לפני 15 שנים •
16 במרץ 2009
אנדרפוט • 16 במרץ 2009
לפעמים נדמה שבניגוד לרציונאל האנושי הבריא, בטבע אין קווים ברורים שמפרידים בין עניינים שונים. הים מתחבר לשמיים במריחת מכחול, חיות טרף אכזריות פועלות בתום לב וכן הלאה והלאה.
ובתוך אותו טבע מתקיים המאזוכיזם שמשתרע על פני מרחבים אנושיים - מהמשיכה המינית לכאב ועד למאזוכיזם היותר ריאליסטי של נטיה להרס עצמי, התבטלות בפני אחרים, להמשיך לאהוב בעל מכה, אנורקסיה, הרואין וכן הלאה. כמובן שישנו קו לוגי מאוד ברור שמפריד בין שני הסוגים, לפחות במובן התרבותי, המשיכה המינית לכאב מוגדרת כסטיה מינית, ואחרי כמה מאות ועשורים היא הופכת אפילו לאיזה מן בונטון אופנתי, דבר שעושים במועדונים מגניבים אנשים מגניבים, לא מזיק ולא נורא, יש שייטענו - מומלץ. ואילו המאזוכיסטים האמיתיים הם חבורה די אומללה של מכורים לסמים עם נטייה להתאבדות, לא מגניב בכלל אלא אם כן אתה במקרה גם כותב שירים על זה ומופיע עם להקה (כמו לו ריד). אני באופן אישי משתייך למחנה הראשון, המשיכה שלי לביטול עצמי השפלה וכאב היא מינית בלבד ואין לי שום עניינים בכאבי לב אמיתיים, יחס נבזי מזלזל וסמכותני. המחשבה על 24.7 היא אך ורק כאשר אני מחפש חומר טוב לפנטזיה. אבל בשנותי הרבות לא פעם יצא לי להיקלע, שלא בטובתי, למצבים בהם חוקי הטבע שלטו בעניינים והגבולות הברורים פתאום לא היו ברורים. אני יכול להיות ביץ' ולטעון שנשים ניצלו אותי, שטיזריות עינו אותי, ובלי שנהניתי, אבל זה לא העניין. העניין הוא שפשוט מתוך משיכה כנה חזקה ואמיתית לסמכות נשית ליופי נשי משכר וממכר, מתוך הרדיפה האובססיבית הזאת אחרי העונג והאושר, שמתי את עצמי במצב פגיע. הרי לסגוד לאישה זה להיות מאוהב בה עד בלי די ואנחנו יודעים שגם באהבה האדם שם את עצמו במקום פגיע ורגיש, וייתכן כאב, אבל בסגידה המאזוכיסטית (הישיבה שלה על הפנים והמשיכה במצבטים תוך כדי הערות פוגעניות, למשל) הכאב הוא מובטח. ופתאום הפרידה עצמה נשמעת כמו חלק לא רע בפנטזיה. |
|
נולי |
לפני 15 שנים •
16 במרץ 2009
Re: דברים שכואבים
לפני 15 שנים •
16 במרץ 2009
נולי • 16 במרץ 2009
אנדרפוט כתב/ה: . .....
אני באופן אישי משתייך למחנה הראשון, המשיכה שלי לביטול עצמי השפלה וכאב היא מינית בלבד ואין לי שום עניינים בכאבי לב אמיתיים, יחס נבזי מזלזל וסמכותני. המחשבה על 24.7 היא אך ורק כאשר אני מחפש חומר טוב לפנטזיה. אבל בשנותי הרבות לא פעם יצא לי להיקלע, שלא בטובתי, למצבים בהם חוקי הטבע שלטו בעניינים והגבולות הברורים פתאום לא היו ברורים. אני יכול להיות ביץ' ולטעון שנשים ניצלו אותי, שטיזריות עינו אותי, ובלי שנהניתי, אבל זה לא העניין. העניין הוא שפשוט מתוך משיכה כנה חזקה ואמיתית לסמכות נשית ליופי נשי משכר וממכר, מתוך הרדיפה האובססיבית הזאת אחרי העונג והאושר, שמתי את עצמי במצב פגיע. הרי לסגוד לאישה זה להיות מאוהב בה עד בלי די ואנחנו יודעים שגם באהבה האדם שם את עצמו במקום פגיע ורגיש, וייתכן כאב, אבל בסגידה המאזוכיסטית (הישיבה שלה על הפנים והמשיכה במצבטים תוך כדי הערות פוגעניות, למשל) הכאב הוא מובטח. ופתאום הפרידה עצמה נשמעת כמו חלק לא רע בפנטזיה. אתה מנסה להגיד שמימשת פנטזיות והן לא כאלו מענגות בפועל? |
|
Tame |
לפני 15 שנים •
17 במרץ 2009
לפני 15 שנים •
17 במרץ 2009
Tame • 17 במרץ 2009
אין דבר יותר טוב מאהבה הדדית
אין דבר יותר גרוע מאהבה לא הדדית כשאין רגשות קשה להיפגע גם אם במקרה נתלשת לך פיטמה.. זה כמובן תקף גם לוניל.. |
|
אנדרפוט |
לפני 15 שנים •
17 במרץ 2009
לפני 15 שנים •
17 במרץ 2009
אנדרפוט • 17 במרץ 2009
רוצה לומר שהפנטזיה המינית המזוכיסטית מתעצמת לפעמים כשיש גם קצת קמצוץ נדיב של מזוכיזם רגשי.
|
|