Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} |
לפני 15 שנים •
21 במרץ 2009
סיכונים באלתור ציוד
לפני 15 שנים •
21 במרץ 2009
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} • 21 במרץ 2009
הנה דוגמה למישהו שכנראה היה בטוח שהמשפט הותיק "עובדה שלא קרה שום דבר עד היום" יעבוד לנצח:
http://www.nbcdfw.com/news/weird/Woman-Severely-Injured-in-Sex-ToyPower-Tool-Encounter.html?corder=&pg=1 |
|
נולי |
לפני 15 שנים •
21 במרץ 2009
לפני 15 שנים •
21 במרץ 2009
נולי • 21 במרץ 2009
מביך.אם כי אין שם כל פרטים עסיסים.דנקא מה נהיה?
|
|
Tיפוס(שולט) |
לפני 15 שנים •
21 במרץ 2009
לפני 15 שנים •
21 במרץ 2009
Tיפוס(שולט) • 21 במרץ 2009
הבנאדם אשכרה הלביש דילדו על משור אנכי ( "ג'קסון בשפת העם ) !
מפתיע שהמשור ניסר את הדילדו - והעניינים הסתיימו בפינוי במסוק לבי'ח הקרוב .. בכתבה נאמר שהאשה מחלימה .. |
|
aka BODYGUARD |
לפני 15 שנים •
21 במרץ 2009
לפני 15 שנים •
21 במרץ 2009
aka BODYGUARD • 21 במרץ 2009
דן היקר,
לא נמאסה עליך השליליות הזו? אתה ממש נהנה לספר לנו רק על סיכונים,מוות,בעיות? שנה אווירה איש, קצת אופטימיות,קצת אירוטיקה, קצת BDSM או שכולנו נעבור לחוג למקרמה בבית גיל הזהב... חלאס. תבקש מכלובי קטגוריה מיוחדת בפורום ואפילו יש לי שם עבורך: "כל הפחדים כולם" (יסלח לי טום קלנסי...) ... לא צריך להיות בדסמי כדי להיות מטומטם ולחבר צעצוע מיני למכשיר מסוכן. כעת יש לך משימה למצא לנו גם משהו נחמד. בהצלחה. |
|
זעקה אילמת(נשלטת) |
לפני 15 שנים •
22 במרץ 2009
לא נהיר לי.
לפני 15 שנים •
22 במרץ 2009
זעקה אילמת(נשלטת) • 22 במרץ 2009
להכנס לפוסט שמטרתו היא דאגה כנה לזולת, פוסט שהטייטל שלו כבר אומר הכל,
לקרוא, ללמוד ולתת בו דופי? על מה ולמה לדון את דן ברותחין? לא רוצה- אל תקרא. אומרים שהכרת טובה היא הפחותה במידות הטובות, כפיות טובה הגרועה במגרעות. לא יודעת... לי זה נראה יותר כ" המרדף אחר קאפ הדום" (יסלח לי טום קלנסי). מה לעשות דן, יש מוחות אשר הטבע גונן עליהם מחדירת דעת. הינך עושה שרות מעולה לקהילה- TXS. |
|
aka BODYGUARD |
לפני 15 שנים •
22 במרץ 2009
לפני 15 שנים •
22 במרץ 2009
aka BODYGUARD • 22 במרץ 2009
התעוררה הספחת ותכניס את אפה למקום לא לה.
ובהשראת פסח הקרב ובא: אם הוציאנו מידיה- דיינו אם נתן לה מעט בינה- דיינו אם במעט בינה היתה מבינה- דיינו אם היתה מבינה את ההומור וקריצת העין- דיינו ואם היינו יכולים להתעלם ממנה- דיינו... וכולם ביחד: דיי דיי דיינו... שבוע טוב אנשים, ואל תחברו צעצועים לכלי עבודה. ואתה דן, אם חלילה חשת נפגע הרי התנצלותי. |
|
TV_Eye(שולט) |
לפני 15 שנים •
22 במרץ 2009
Re: לא נהיר לי.
לפני 15 שנים •
22 במרץ 2009
TV_Eye(שולט) • 22 במרץ 2009
זעקה אילמת כתב/ה: להכנס לפוסט שמטרתו היא דאגה כנה לזולת, פוסט שהטייטל שלו כבר אומר הכל,
לקרוא, ללמוד ולתת בו דופי? על מה ולמה לדון את דן ברותחין? לא רוצה- אל תקרא. אומרים שהכרת טובה היא הפחותה במידות הטובות, כפיות טובה הגרועה במגרעות. לא יודעת... לי זה נראה יותר כ" המרדף אחר קאפ הדום" (יסלח לי טום קלנסי). מה לעשות דן, יש מוחות אשר הטבע גונן עליהם מחדירת דעת. הינך עושה שרות מעולה לקהילה- TXS. יקרתי יש דברים בעולם שלא נהירים לרבים, ויש דברים שפשות יש צורך לסנן ולהעלים מהעין. ככה העולם יהיה יותר נחמד ויותר נהיר בהיר ונעים להיות בו. תנסי כמוני ותראי כמה זה כיף. |
|
זעקה אילמת(נשלטת) |
לפני 15 שנים •
22 במרץ 2009
לפני 15 שנים •
22 במרץ 2009
זעקה אילמת(נשלטת) • 22 במרץ 2009
BODYGUARD כתב/ה: התעוררה הספחת ותכניס את אפה למקום לא לה.
ובהשראת פסח הקרב ובא: אם הוציאנו מידיה- דיינו אם נתן לה מעט בינה- דיינו אם במעט בינה היתה מבינה- דיינו אם היתה מבינה את ההומור וקריצת העין- דיינו ואם היינו יכולים להתעלם ממנה- דיינו... וכולם ביחד: דיי דיי דיינו... שבוע טוב אנשים, ואל תחברו צעצועים לכלי עבודה. ואתה דן, אם חלילה חשת נפגע הרי התנצלותי. אופס, זו היתה בדיחה? (שנחנקה בעודה נושמת את נשמותיה הראשונות). אני לא רואה פה איש בעמדת ROFL, אבל שוב -הומר של ערס מעולם לא דיבר אלי. ובאותה הרוח: מי הוא בן חורין? החכם היודע למשול בעצמו. שניינו יודעים שאין זה אתה, ברם מעצם טענתך להיותך שולט מן הראוי שתפגין טיפת אינטילגנציה רגשית. T_V Eye, צודק, אומנות החוכמה היא האומנות לדעת ממה להתעלם. אלך לשחק במקום אחר :- ) |
|
aka BODYGUARD |
לפני 15 שנים •
22 במרץ 2009
לפני 15 שנים •
22 במרץ 2009
aka BODYGUARD • 22 במרץ 2009
זעקה אילמת כתב/ה: BODYGUARD כתב/ה: התעוררה הספחת ותכניס את אפה למקום לא לה.
ובהשראת פסח הקרב ובא: אם הוציאנו מידיה- דיינו אם נתן לה מעט בינה- דיינו אם במעט בינה היתה מבינה- דיינו אם היתה מבינה את ההומור וקריצת העין- דיינו ואם היינו יכולים להתעלם ממנה- דיינו... וכולם ביחד: דיי דיי דיינו... שבוע טוב אנשים, ואל תחברו צעצועים לכלי עבודה. ואתה דן, אם חלילה חשת נפגע הרי התנצלותי. אופס, זו היתה בדיחה? (שנחנקה בעודה נושמת את נשמותיה הראשונות). אני לא רואה פה איש בעמדת ROFL, אבל שוב -הומר של ערס מעולם לא דיבר אלי. ובאותה הרוח: מי הוא בן חורין? החכם היודע למשול בעצמו. שניינו יודעים שאין זה אתה, ברם מעצם טענתך להיותך שולט מן הראוי שתפגין טיפת אינטילגנציה רגשית. T_V Eye, צודק, אומנות החוכמה היא האומנות לדעת ממה להתעלם. אלך לשחק במקום אחר :- ) די נו, אל תלכי. יהיה נורא משעמם בלי ההתנשאות המילולית הרגילה שהפעם מגיעה מהניק שלך ולא של שי,הניק הכפול ההוא, שגורש בבושת פנים מכאן... אז גברת לא בעסק,שמעולם לא היתה בעסק כנראה,מה רצית לומר? בעצם זה ממש לא משנה.נחמד יותר להתקוטט וירטואלית. אז בכדי שאתן לך מקום לחזור ולנפוח כאן,הנה כמה הערות לדרך: ערס? אוי...מזמן לא שמעתי את הביטוי הזה ואולי אין לך לקסיקון רחב שכזה ונתקעת שם?... (לפחות נתקעת...). ואולי זו התובנה שעולה בך בכל פעם שאת מביטה בתמונה של זה שטעה ודאג שתגיעי לעולם?... לגבי הפתגם שהמצאת שם- נניח לזה, זו תהיה התעללות בגוויה. קדימה חמד, שבי ותני תגובה עמוסת מלל שרק את תביני ואולי עוד כמה הזויים כמוך. אוהבים אותך! |
|
תמונה כפרית |
לפני 15 שנים •
22 במרץ 2009
תגיד איש גדול
לפני 15 שנים •
22 במרץ 2009
תמונה כפרית • 22 במרץ 2009
BODYGUARD כתב/ה: דן היקר,
לא נמאסה עליך השליליות הזו? אתה ממש נהנה לספר לנו רק על סיכונים,מוות,בעיות? שנה אווירה איש, קצת אופטימיות,קצת אירוטיקה, קצת BDSM או שכולנו נעבור לחוג למקרמה בבית גיל הזהב... חלאס. תבקש מכלובי קטגוריה מיוחדת בפורום ואפילו יש לי שם עבורך: "כל הפחדים כולם" (יסלח לי טום קלנסי...) ... לא צריך להיות בדסמי כדי להיות מטומטם ולחבר צעצוע מיני למכשיר מסוכן. כעת יש לך משימה למצא לנו גם משהו נחמד. בהצלחה. עד מתי תמשיך להביך רק את עצמך? מישהו מנע ממך לאלתר? מישהו קבע שיש רע בספונטניות? כשדן הביא את הלינק http://www.knottyboys.com/code/downloads.php מה זה היה? פגיעה בכבד האומה? הא זה שייך לחוג מקראמה של גיל הזהב יש אנשים שמזמן חדלו מלחשוב ויש אנשים שפועלים בקלות דעת מה רע בלהאיר עיניים לגבי הסכנות? מה עדיף? שאחרי שיקרה אסון להגיד "סליחה לא ידעתי?" מדיניות בת היענה הזו לא לוקחת אותך רחוק. |
|