זונה מחפשת בית(נשלט) |
לפני 15 שנים •
25 במרץ 2009
שאלה: רוצה להיות חיית מחמד
לפני 15 שנים •
25 במרץ 2009
זונה מחפשת בית(נשלט) • 25 במרץ 2009
שלום לכולם...
אני קרוס דרסר מגיל צעיר מאוד והחלום שלי הוא לחיות לתקופה כחיית מחמד , זונה, עקרת בית, או מה שלא יהיה (עם כמה גבולות ויחס אנושי כמובן) בביתם של הגבירה או האדון. בכל אופן, אחרי שניסיתי במשך שנתיים בערוצים שונים למצוא מישהו כזה בארץ, מצאתי שזה כמעט ולא אפשרי, מאחר ואין כמעט גברים (שלא לדבר על נשים) שיכולים להרשות לעצמם כזה דבר - מכל מיני בחינות. והיו עוד כמה שדיברו אבל לא יצא מזה שום דבר. אז החלטתי לצאת לחפש בעולם הגדול, כרגע, אני באנגליה, אבל אני מוכנה ללכת בשביל זה לכל מקום בעולם, (עם עדיפות לאירופה ) הבעיה שאני לא ממש יודעת איפה לחפש ומה לעשות. יש איזה אתר שמיועד לכאלה דברים במקרה? (ניסיתי כל מיני אתרים דרך הגוגל אבל עוד לא מצאתי שום דבר בינתיים) יש איזה מילות מפתח שאני מפספסת? או משהו? כל פיסת מידע תעזור. תודה נינה. |
|
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} |
לפני 15 שנים •
27 במרץ 2009
Re: שאלה: רוצה להיות חיית מחמד
לפני 15 שנים •
27 במרץ 2009
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} • 27 במרץ 2009
רוצה להיות אישתך כתב/ה: שלום לכולם...
אני קרוס דרסר מגיל צעיר מאוד והחלום שלי הוא לחיות לתקופה כחיית מחמד , זונה, עקרת בית, או מה שלא יהיה (עם כמה גבולות ויחס אנושי כמובן) בביתם של הגבירה או האדון. בכל אופן, אחרי שניסיתי במשך שנתיים בערוצים שונים למצוא מישהו כזה בארץ, מצאתי שזה כמעט ולא אפשרי, מאחר ואין כמעט גברים (שלא לדבר על נשים) שיכולים להרשות לעצמם כזה דבר - מכל מיני בחינות. והיו עוד כמה שדיברו אבל לא יצא מזה שום דבר. אז החלטתי לצאת לחפש בעולם הגדול, כרגע, אני באנגליה, אבל אני מוכנה ללכת בשביל זה לכל מקום בעולם, (עם עדיפות לאירופה ) הבעיה שאני לא ממש יודעת איפה לחפש ומה לעשות. יש איזה אתר שמיועד לכאלה דברים במקרה? (ניסיתי כל מיני אתרים דרך הגוגל אבל עוד לא מצאתי שום דבר בינתיים) יש איזה מילות מפתח שאני מפספסת? או משהו? כל פיסת מידע תעזור. תודה נינה. שלום, נינה, נסי לחפש באתר fetlife.com |
|
Mary Jane |
לפני 15 שנים •
27 במרץ 2009
לפני 15 שנים •
27 במרץ 2009
Mary Jane • 27 במרץ 2009
נשמע טוב,
פנה אליי כשתחזור ארצה |
|
זונה מחפשת בית(נשלט) |
לפני 15 שנים •
31 במרץ 2009
לכל מען דבעי
לפני 15 שנים •
31 במרץ 2009
זונה מחפשת בית(נשלט) • 31 במרץ 2009
...וגם לאנשים שזה פחות מעניין אותם אבל בכל זאת...
בכל אתרי הסוטים היומרניים לא מצאתי אף אחד. אבל מה שכן - כל מי שאי פעם גר בלונדון יעיד שאפשר למצוא כל דבר ב-GumTree. אולי אני אדווח בבלוג שלי איך העניינים מתקדמים. בינתיים נראה שתוך חמישה שבועות אני עוברת לביתו של אירי מבולגן בתור עוזרת במשרה מלאה. |
|
האדון רם(שולט) |
לפני 15 שנים •
18 ביוני 2009
אפשר עוד פרטים?
לפני 15 שנים •
18 ביוני 2009
האדון רם(שולט) • 18 ביוני 2009
למה את מתכוונת כשאת אומרת חיית מחמד. ממש מעניין אותי הסיפור שלך..
אם תעדכני אותי אודה לך מאד.. רם |
|