מיקל |
לפני 15 שנים •
25 במרץ 2009
דיאלוג
לפני 15 שנים •
25 במרץ 2009
מיקל • 25 במרץ 2009
גבר פוגש אישה. אני אומרת
כן? הוא מנומס, עדין. אני שוכבת על הספה. אלון מעלי, על ברכיו. זרועותיו ורגליו משני צידי, סוגרות אותי כמו בכלוב. הוא בוחן אותי בסקרנות. תמשיכי. הוא מבקש ידי מתחילות ללטף. צווארו נמתח מעבר לראשי כשידי מלטפות את צידי גופו. הצלעות. ידי עושה אהבה עם המותן החלקה. עם שתיהן. באיטיות באריכות. בצפיפות של ביתי החדש אני חוקרת את הקירות. הוא מתפתל מהנאה. ראשו נעלם הרחק מעבר לגופו. למחרת, הוא מדבר על האזור הזה בגופו בפליאה. הוא מגלה חלק בגופו, שהיה שם תמיד, אבל לא תבע את קיומו. הליטוף הממושך משאיר את הגוף קיים על פני כל האירועים היומיומיים. הוא הולך לעבודה והגוף שלו איתו. צידי גופו, חלקים כעור נערה, נגועים. הוא מרגיש את האיבר הזה כל היום, על פני האיברים האחרים. כשידו נלחצת לשלום, המותן היא זו שמגיבה ללחיצה. כשאישה יפה מתבוננת בו ברמזור צלעותיו נמתחות. צידי גופו משבשים את מחשבותיו. ידו נשלחת לגעת בהם, בלי משים. אחר כך בתשומת לב, בכוונה. כשהוא משתין הוא נוגע במותן ובעצם האגן. הוא מגלה את חלקתם. הוא נוגע בהם כפי שהיה נוגע בנערה, עוד לפני שידע לגעת, בחקרנות, כפי שאני נוגעת בו שעה ארוכה. קיומם הוא פלא ויותר מכך היעדרותם הממושכת. הוא חוזר אל האישה שעוררה כך את גופו ודורש: עשי זאת שוב אך נמלך מיד בדעתו. תני לי לעשות לך גם. לענג אותך כפי שאת מענגת אותי. המילים נאמרות כמו לאחור, אל המקומות הראשוניים, אל ההתחלה. ארוחת הערב נזנחת על השולחן והתבשיל המיוחד מתקרר בעוד הגוף מתחמם, מוכן להיטרף. אני על הבטן והוא נוגע לי בגב, קודם על החולצה, אחר כך מרים אותה מעל השדיים, הוא מעביר אצבע על עמוד השדרה, אני שומעת את קריאת ההתפעלות המוחנקת שלו שאחריה הוא משחרר בדיחה על העור הפולני החלק שלי. אינני רוצה להתיימר לתאר מה עובר עליו, אפילו לא מה אני חושבת שעובר עליו, די לי בציון קריאת ההתפעלות. אפילו בה אינני בטוחה. היא מתרחשת הרחק מאחורי גבי כשפני טמונות במזרון. אני רוצה בה. רוצה שייהנה מהגוף שלי. שההנאה תעביר אותו על דעתו עד שירצה להתעלל בו. ידיו משחזרות את מעשה ידי יום אתמול בשקדנות, בניסיון נואש. הליטופים ארוכים, מרפרפים, לא מצליחים לחדור דרך העור. אני שולחת יד שלישית אל הגב, שתבקע את הדממה בתיפוף, שתכתיב את הקצב הנכון. מכה ליטוף, מכה מכה ליטוף. מכה ליטוף. ידו מלטפת את עפעפיי, חובטת על עורפי ומחשיכה את המחשבות בדרכה מטה. ריח הגוף חריף וממוקד. כשהוא משחק בשערות הערווה בוקעת מהפופיק שלי צרחה. |
|
Cafe(שולט) |
לפני 15 שנים •
30 במרץ 2009
לפני 15 שנים •
30 במרץ 2009
Cafe(שולט) • 30 במרץ 2009
נפלא
|
|
המלכה קרן(שולטת) |
לפני 15 שנים •