|
|
לפני 16 שנים •
30 במרץ 2009
אני אוהב אותה ואך ורק אותה
לפני 16 שנים •
30 במרץ 2009
גון קונור מקלאוד(נשלט) • 30 במרץ 2009
ולא איכפת לי מה יגידו ומי.
אנ י אוהב אותה הבת גבר לאישה אהבת עדב למלכה היא מלכתי ואני רוצה רק להיות שלה לא מעניין אתי קשר ונילי מקביל איני בנויי לכך אני יכול לתת את הלב רק לאחת שאני איתה ולא יותר אני נאמן ללא עוררין לאימינה ולא שמאלה לא מחפש בחוץ ולא רוצה טוב לי עים מה שיש לי אני אוהב ללא תנאים ועים כול הלב יגידו מי שיגידו שזה מוקדם מדי להרגיש זאת אבל לי לא איכפת אני אוהב אותה עד כדי שהלב כואב ביסורי תופת וכמה שהיא לא תפגע בי גם אים זה לא מכוון ואו תגיד ותעשה דברים שלטובתי אני עדיין יאהב אותה וארצה להיות העבד שלה ושלה בלבד איני יודע אים היא קוראת זאת כעת או לא מה שכן - כך אני מבטא עצמי בבהירות יותר קל לי לכתוב מאשר לדבר יותר קל לי וירטואלית מאשר פנים אל פנים מעולם ועד היום לא חלמית שאזכה לחוות שליטהנשית ברמה הזאת שאתמסר לחולוטין ואתן עצמי עד הסוף בנאמנות אין קץ זה החינוך שקיבלתי מבית אבי ואימי לאהוב ולהיות נאמן איני זקוק קשר אחר ואו לשולטת אחרת ל"השלמת תאוותי" אני אוהב אותה ורוצה להיות שלה. וזה כואב לי עד דמעות אני קצת חנוק עכשיו ובקושי כותב אנימקליד זאת ועיני דומעות אני אוהב אותה ולא אחרת ולא איכפת מי ומה יגידו אני אוהב מכבד מעריץ ומאוד מעריך אותה . ומודה לה על הסבלנות אורך הרוח והמוכנות שלה להקדיש לי מזמנה . |
|
|
| evedleraglech |
לפני 16 שנים •
31 במרץ 2009
לפני 16 שנים •
31 במרץ 2009
evedleraglech • 31 במרץ 2009
אשרך וטוב לך
שמח בשמחתך מכיר את ההרגשה אבל....מי המאושרת שזכתה בסגידתך |
|
|
|
|
לפני 16 שנים •
31 במרץ 2009
ושוב יורדות להן הדמעות בשקט
לפני 16 שנים •
31 במרץ 2009
גון קונור מקלאוד(נשלט) • 31 במרץ 2009
אני יושב ופשוט דומע
הדמעות באות מעצמן עצוב לי אני מתגעגע אליה רוצהלהיות איתה ולנצח שלה אני אוהב אותה באופן הבסיסי ביותר אוהב אותה אהבת עבד את מלכתו יושב ובוכה חרישית מתגעג עצוב ודומע אני אוהב אותה אהבת עבד את מלכתו האהובה ורוצה לאהוב אותה לנצח היא האחת עבורי האמיתית ואיני מחפש ואו רוצה יותר מיכך הדמעות יורדות מעצמן הבכי שקט והגעגוע חותך את הלב כסכין חם מעאיב ועים זאת מחזיק אותי יודע שאני שלה רוצה את זה אוהב את התחושות שיש לי מהידיעה הזאת לומד להיות ולהתנהג רק כמו שהיא דורשת לא ימינה או שמאלה מיכך ושוב אני דומע אתכרבל לי בחזרה מתחת לשמיכה ואשן עד אור בוקר אשן ואדמע אדמע ואשן |
|
|