תתאכזרי אליי |
לפני 15 שנים •
31 במרץ 2009
אשמח אם תחוו דעת:) שיטה להתעללות
לפני 15 שנים •
31 במרץ 2009
תתאכזרי אליי • 31 במרץ 2009
דמיינו לכם בריכה,בריכה עגולה,בקוטר של משהו בערך כמו ג'קוזי גדול.
עגולה לגמרי ועמוקה בעומק של 10 מטר. זה ניראה משהו עמוק בלי סוף... וממלאים את הבריכה רק עד 5 מטר מיים. וזורקים לשם בן אדם. הוא לא יכול לעלות למעלה,כי זה מחליק,וגבוה מידי ,והוא יכול רק לשחות בתוך הבריכה הזו עד שהוא בעצם כבר לא כל מה שנישאר זה פשוט לשבת למעלה ולהסתכל עליו שוחה,כמה הוא כבר יוכל להחזיק? בהחלט שווה את זמן הצפייה. הייתן נהנות לעשות את זה למישהו? מי היתה ומי לא? בעד ונגד |
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
31 במרץ 2009
לפני 15 שנים •
31 במרץ 2009
Morticia • 31 במרץ 2009
זו פארודיה על הישרדות?
|
|
morgause(מתחלפת){מ} |
לפני 15 שנים •
31 במרץ 2009
Re: אשמח אם תחוו דעת:) שיטה להתעללות
לפני 15 שנים •
31 במרץ 2009
morgause(מתחלפת){מ} • 31 במרץ 2009
תתאכזרי אליי כתב/ה: דמיינו לכם בריכה,בריכה עגולה,בקוטר של משהו בערך כמו ג'קוזי גדול.
עגולה לגמרי ועמוקה בעומק של 10 מטר. זה ניראה משהו עמוק בלי סוף... וממלאים את הבריכה רק עד 5 מטר מיים. וזורקים לשם בן אדם. הוא לא יכול לעלות למעלה,כי זה מחליק,וגבוה מידי ,והוא יכול רק לשחות בתוך הבריכה הזו עד שהוא בעצם כבר לא כל מה שנישאר זה פשוט לשבת למעלה ולהסתכל עליו שוחה,כמה הוא כבר יוכל להחזיק? בהחלט שווה את זמן הצפייה. הייתן נהנות לעשות את זה למישהו? מי היתה ומי לא? בעד ונגד אילו הייתי דומית, לא הייתי רוצה לעשות את זה. וכשהוא יאבד את ההכרה/יחטוף התכווצויות שרירים עזות, איך אצליח למשות אותו החוצה? אני לא מספיק חזקה, ולהסתכן באישום ברצח אני לא רוצה. |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 15 שנים •
31 במרץ 2009
לפני 15 שנים •
31 במרץ 2009
מקבי(מתחלף) • 31 במרץ 2009
עוברים למצב ציפה על הגב... וזהו. עד שמתים מרעב. היות ואין גלים\זרמים, אפשר ככה להישאר הרבה מאוד זמן, מכיוון שמים לשתות יש בשפע...
|
|
המלכה קרן(שולטת) |
לפני 15 שנים •
31 במרץ 2009
לפני 15 שנים •
31 במרץ 2009
המלכה קרן(שולטת) • 31 במרץ 2009
קצת משעמם לשבת ולהסתכל ...
עם שליטה בנשימה , או בשילוב של איזה צינור אספקת אויר זה היה יכול להיות יותר מענין לדעתי האישית |
|