סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

תהייה לגבי עבדי נקיון

אחותופל
לפני 15 שנים • 1 באפר׳ 2009

תהייה לגבי עבדי נקיון

אחותופל • 1 באפר׳ 2009
תהייה רצינית לכבוד חג הפסח:

קיימת התופעה של עבדים המציעים שירותיהן לנשים/מלכות. אני יכולה להבין עבדי שיפוצים, הסעות, גינון, קניות ומשלוחים, אבל התהיות שלי נוגעות לעבדי הנקיון: לפעמים יש בית מאוד מלוכלך, מטונף ולפעמים יש בית סבבה ונקי אבל שיש לו למשל ג'יפה בכיריים נגיד או במקלחת/שירותים או בכיור, במקרר וכו'.

השאלה שלי היא גם לעבדים וגם לנשים/מלכות :

* האם זה לא בעייתי לגברים/עבדים שעושים זאת לגלות כל מיני פנים מגעילים/ מוזנחים של האשה הנערצת והנשגבת אותה הם משרתים?

* האם זה לא בעייתי למלכה ש"נחשף" פן פחות זוהר או נעלה שלה - שאומר שהיא אולי מזניחה או סתם לא הכי שומרת על נקיון?

אני חווה די דיסוננס בעניין הזה, אשמח לשמוע דעות ונקודות מבט שונות.

(שמתי את השאלה בפורום הזה רק כי התרשמתי שהתופעה של עבדי נקיון יותר נפוצה משפחות נקיון, אבל השאלה מופנית בעצם לכולן)
morgause​(מתחלפת){מ}
morgause​(מתחלפת){מ} • 1 באפר׳ 2009
האמת היא, שאני בעצמי בלאגניסטית. כך שנראה לי שלא היה לי איכפת.
אולי אם המקום היה באמת, באמת מזוהם...
bael{בורדו בי}

Re: תהייה לגבי עבדי נקיון

bael{בורדו בי} • 1 באפר׳ 2009
אחותופל כתב/ה:
תהייה רצינית לכבוד חג הפסח:

קיימת התופעה של עבדים המציעים שירותיהן לנשים/מלכות. אני יכולה להבין עבדי שיפוצים, הסעות, גינון, קניות ומשלוחים, אבל התהיות שלי נוגעות לעבדי הנקיון: לפעמים יש בית מאוד מלוכלך, מטונף ולפעמים יש בית סבבה ונקי אבל שיש לו למשל ג'יפה בכיריים נגיד או במקלחת/שירותים או בכיור, במקרר וכו'.

השאלה שלי היא גם לעבדים וגם לנשים/מלכות :

* האם זה לא בעייתי לגברים/עבדים שעושים זאת לגלות כל מיני פנים מגעילים/ מוזנחים של האשה הנערצת והנשגבת אותה הם משרתים?

* האם זה לא בעייתי למלכה ש"נחשף" פן פחות זוהר או נעלה שלה - שאומר שהיא אולי מזניחה או סתם לא הכי שומרת על נקיון?

אני חווה די דיסוננס בעניין הזה, אשמח לשמוע דעות ונקודות מבט שונות.

(שמתי את השאלה בפורום הזה רק כי התרשמתי שהתופעה של עבדי נקיון יותר נפוצה משפחות נקיון, אבל השאלה מופנית בעצם לכולן)

וואלה בדיוק בורדו אמרה היום שהיא זקוקה ל:
עבד טייח \ צבע ושפחת ניקיון
פוט פטיישר
פוט פטיישר • 1 באפר׳ 2009
לפי ראות עיניי אין בעיה.
הגבירה לא מנקה כי יש לה עבד ותפקידו לנקות אחריה. יתכן ופעם הראשונה שיגיע יראה לכלוך אך גם אז יכול לפרש זאת כי היא לא מוכנה לעשות זאת לבדה מעצם הידיעה שיש בעולם הזה אנשים הרוצים להיות נחותים, נשלטים ולבצע מטלות מכל סוג עבור נשים הרואות בהם כלי שרת.

מעבר לכך, ההערצה מגיעה רק בשלב מאוחר יותר של ההיכרות וכשזו מגיעה היא מושתת על האופי של הגבירה ולא על רמת הניקיון שלה.
ככל שתעשה בעבד שלה שימוש קר ובוטה יותר כך יראה עצמו כעבד ולא כידיד למשחקי שליטה.
אנקת גבהים

:)

אנקת גבהים • 1 באפר׳ 2009
מנסיוני....עבד ניקיון נראה לי כפיקציה.
"משהו שנעשה כדי להסוות ולהעלים משהו, ולהשיג את המטרה בדרך לא ישרה."
....
לא הייתי אומרת - לא ישרה, אך זאת דרכו של עבד ניקיון להיות הכי מושפל, (ככל הנראה עבודות הבית נחשבות להכי נמוכות שיש- מסתבר).
"לנקות לך את הבית? כן בטח , אך ברור שאני מנקה רק אם את נמצאת בדירה, משפילה אותי, צוחקת עלי ונותנת לי פקודות..."-
ומה שיוצא שאת עובדת בשבילו... : תנקה אפס , תריח את הסמרטוט שנראה כמו התאום שלך...
בקיצור יוצא שאת עובדת קשה יותר ממנו. ... חחחח והוא כאן בכדי לשרת אותך.

אין ספק שכמעט כל אישה תרצה להראות נקיה, מטופחת ושלא יתפסו אותה "בפינות", אך הוא ממילא לא הגיע בכדי להחליף את העוזרת האמיתית שלך.
פוט פטיישר
פוט פטיישר • 1 באפר׳ 2009
שולטת ברמה-אני כל כך לא מסכים איתך.
יתכן ויש עבדים מהסוג שציינת אך אני יכול להעיד על עצמי שאינני כזה ואני מאמין שיש עוד לא מעט כמוני.
לא תהיה לי שום בעיה לנקות ולשרת גם אם גבירתי איננה נמצאת, אין לי צפיות או דרישות למעשים כאלו ואחרים של גבירתי ורמת הניקיון שלי גבוהה.
- כמובן שלא אשרת כל אחת אלא רק את זו שארגיש נוח איתה.

נכון הוא שעבד ניקיון מוצא את ההשפלה בניקיון אך לא רק שם. עבד ניקיון ושירות איננו עבד לסשנים ולמשחקי שליטה ולכן זו דרך בה מרגישים את המעמד הנמוך טוב יותר מאשר בסשנים שנגמרים בפרק זמן מוגדר. עבד ניקיון / עבד למטרות החיים נותן לעבד לחוש כניעה והשפלה במובן העמוק יותר והאמיתי יותר ולכן יש כאלו שמכוונים לשם.
ניקי666 niki
ניקי666 niki • 1 באפר׳ 2009
עבד נקיון הוא תואר מגוחך שמטרתו הסופית היא סשן חינם .

מיועד בעיקר לחסרי נסיון בתחום וללא אטרקטיביים .
מוצ'ילר
מוצ'ילר • 1 באפר׳ 2009
למרות מה שגברת ברMה אמרה נראה לי דווקא שרוב השולטות שמשתמשות בעבד נקיון רוצות להחליף את העוזרת וכמובן אין להן כוח לעשות את העבודה בעצמן.
אני באמת מאמין בכל אחד ומה שטוב לו אבל לפי דעתי ציבור העבדים צריך לראות טוב לפני שהוא הולך לנקות למישהי את הבית האם המישהי היא באמת מלכה ששווה משהו או סתם סמרטוטה שאכן מחפשת תחליף לעוזרת וטו לו.
אחת השיטות לגלות את האמת היא לשאול את המלכה אם יש לה ציוד לסשנים ואם היא עונה שיש
לה בקושי אזיקים אז סביר להניח שיש לך עסק עם סמרטוטה שלא שווה נקיון.
טיגריס כחולה
לפני 15 שנים • 2 באפר׳ 2009
טיגריס כחולה • 2 באפר׳ 2009
מוצ'ילר כתב/ה:
אחת השיטות לגלות את האמת היא לשאול את המלכה אם יש לה ציוד לסשנים ואם היא עונה שיש
לה בקושי אזיקים אז סביר להניח שיש לך עסק עם סמרטוטה שלא שווה נקיון.

WTF??
Tame
לפני 15 שנים • 2 באפר׳ 2009
Tame • 2 באפר׳ 2009
מוצ'ילר...
אם אתה חושב שדומיננטיות היא תכונה שנקבעת לפי עומקה של שקית הצעצועים כנראה שלא פגשת דומית מעודך..