סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

שאלה לאנדר

Dunbar{Supreme93}
לפני 15 שנים • 6 באפר׳ 2009

שאלה לאנדר

Dunbar{Supreme93} • 6 באפר׳ 2009
אני מקווה שזה לעניין לשאול אותך את השאלה הזאת:

במקרה נפלתי על כמות גדולה של סרטי פורנו בימים האחרונים. ופתאום שאלתי את עצמי, איך היחסים בין השחקניות לבין השחקנים על הסט (לפני הצילומים), האם זה יחסים רגילים של קולגות, אתה יודע שלום שלום כוס קפה, מזג אוויר וכו', או ששומרים על פאסון ודיסטנס או מה. סה"כ הצילומים יכולים להיות די אינטנסיביים, יריקות מכות, ליקוקים וכו'.
אודה על תשובה.
אנדרפוט
לפני 15 שנים • 6 באפר׳ 2009
אנדרפוט • 6 באפר׳ 2009
בעיקר מזג האוויר.
Morticia
לפני 15 שנים • 7 באפר׳ 2009
Morticia • 7 באפר׳ 2009
אני בעד גיוון ומסרים חתרניים.
אבל שיהיה אותנטי...
Tame
לפני 15 שנים • 7 באפר׳ 2009
Tame • 7 באפר׳ 2009
אייזה כיף! שרשור שטויותicon_smile.gif

תמיד תהיתי כמה ספסלים צריך כדי למלא קנקן שלם בתה.. (איך תשובתך הייתה משתנה אם במקום בתה היה מדובר בצ'אי?)
Dunbar{Supreme93}
לפני 15 שנים • 8 באפר׳ 2009
Dunbar{Supreme93} • 8 באפר׳ 2009
כמה מקצועי מצדכם.
אנדרפוט
אנדרפוט • 8 באפר׳ 2009
אני רציני לגמרי, בסך הכל מדובר בדוגמניות שממלאות אחר הפקודות של הצלם כך שבין לבין מדברים על מזג האוויר, שותים כוס תה ויאללה לעבודה. אין שום קסם מאחורי הקלעים, תאמין לי.
Dunbar{Supreme93}
מאמין.
אבל זה לא מוזר קצת, רגע אחד לשתות תה ורגע אחר לעשות סוויצ' לפעילות לא קונבנציונלית?
וגם יש את העניין הזה שהן יודעות שאתה לא "משחק" ואתה יודע שהן יודעות והן יודעות שאתה יודע וכו'.
אנדרפוט
אנדרפוט • 8 באפר׳ 2009
הפעילות הלא קונבנציונלית היא טכנית מעיקרה, בלי הריגוש והדרמה של הדבר האמיתי. כמו שחקני טלנובה ששותים קפה על הסט ואחרי כמה דקות, מול המצלמות הורגים אחד את השני או הולכים מכות. זה הכל בכאילו.

הן יודעות שאני משחק, גם אם אני נהנה מהמשחק, מעולם לא באמת ביקשתי להימכר לעבדות או להיות מושפל על ידי אישה יפה וזה די ברור להן. חלקן קצת נרתעות מהעובדה שהן נמצאות ליד סוטה מין, בעיקר הדוגמניות שאין להן שום קשר קודם לעולם הזה. הן נגעלות. אפשר להבין אותן.
Dunbar{Supreme93}
אוקיי, תודה