harper lee |
לפני 15 שנים •
9 באפר׳ 2009
קושיית תם
לפני 15 שנים •
9 באפר׳ 2009
harper lee • 9 באפר׳ 2009
הפקודות המיניות - על מי ולמה הן עושות רושם?
|
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
9 באפר׳ 2009
Re: קושיית תם
לפני 15 שנים •
9 באפר׳ 2009
בלוסום(לא בעסק) • 9 באפר׳ 2009
harper lee כתב/ה: הפקודות המיניות - על מי ולמה הן עושות רושם?
תגידירי מה זה "פקודות מיניות" |
|
harper lee |
לפני 15 שנים •
9 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
9 באפר׳ 2009
חתולונת1607 כתב/ה: harper lee כתב/ה: הפקודות המיניות - על מי ולמה הן עושות רושם?
תגידירי מה זה "פקודות מיניות" come on את לא גומרת את כן גומרת את מאוננת רק אם קיבלת אישור ממני את לא מאוננת עד הודעה חדשה (נאמר בדרך כלל כעונש) תדחפי מה שזה לא יהיה ואל תוציאי עד שאני אתן לך אישור תאונני עכשיו תגמרי 3 פעמים תגמרי 10 פעמים עם תחתונים בלי תחתונים (בימים א' ג' וד' למשל ) יש בטח עוד כל מיני אני למשל, לא שמתי זין על הפקודות האלו. אוננתי וגמרתי בזמני החופשי. עם או בלי אישור. לזכותו ייאמר שהוא לא הגזים עם הקטע הזה. אבל האם יש כאלו שבאמת לא יגעו בעצמם אם הוא אמר שאסור? וכמובן זכר/נקבה וההיפך |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
9 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
9 באפר׳ 2009
harper lee כתב/ה: חתולונת1607 כתב/ה: harper lee כתב/ה: הפקודות המיניות - על מי ולמה הן עושות רושם?
תגידירי מה זה "פקודות מיניות" come on את לא גומרת את כן גומרת את מאוננת רק אם קיבלת אישור ממני את לא מאוננת עד הודעה חדשה (נאמר בדרך כלל כעונש) תדחפי מה שזה לא יהיה ואל תוציאי עד שאני אתן לך אישור תאונני עכשיו תגמרי 3 פעמים תגמרי 10 פעמים עם תחתונים בלי תחתונים (בימים א' ג' וד' למשל ) יש בטח עוד כל מיני אני למשל, לא שמתי זין על הפקודות האלו. אוננתי וגמרתי בזמני החופשי. עם או בלי אישור. לזכותו ייאמר שהוא לא הגזים עם הקטע הזה. אבל האם יש כאלו שבאמת לא יגעו בעצמם אם הוא אמר שאסור? וכמובן זכר/נקבה וההיפך תראי, חלקן מחרמנות לאללה, אבל חלקן ממש גורמות לי לקיפאון (נניח ספירת גמירה או לאלץ אותך לגמור איקס פעמים - גם ככה הגמירה שלי היא בעייתית, זה רק מחמיר את המצב). פעם אחת ביקשו ממני לא לאונן עד הסשן הבא, הבעיה היתה שהסשן הבא היה אחרי כמה שבועות!!! (נשוי), מהר מאוד הסברתי לו שזה לא לעניין. מעבר לזה, לדעתי הן יושבות על הגבול בין פתטי למחרמן מאוד. |
|
נילי ונילי |
לפני 15 שנים •
9 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
9 באפר׳ 2009
נילי ונילי • 9 באפר׳ 2009
חתולונת1607 כתב/ה: מעבר לזה, לדעתי הן יושבות על הגבול בין פתטי למחרמן מאוד.
אהבתי. מזדהה עם האמירה הזו. |
|
ורוניק |
לפני 15 שנים •
9 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
9 באפר׳ 2009
ורוניק • 9 באפר׳ 2009
כנ"ל
|
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
9 באפר׳ 2009
תודה, בנות..
לפני 15 שנים •
9 באפר׳ 2009
אני מוחמאת...
|
|
dragon fly |
לפני 15 שנים •
9 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
9 באפר׳ 2009
dragon fly • 9 באפר׳ 2009
לפעמים הפקודה זה הדבר שיוצר את כל ההתרגשות והגרוי בעיקר אצלי
אל תגמור,תתיצב בשעה 2,תזיין מישהי אחרת ותן לי לשמוע אותה מתענגת וכו, היכולת של מישהו אחר למנוע בעדך משהו שאתה רוצה לעצמך גורמת לדחיית סיפוק שלך שהיא בעצם תכונת שליטה שלך בעצמך, אהה אני אתאפק, משמע דחיית סיפוקים. דחיית סיפוקים היא הבעיה האמיתית של המאה ה21! חלק גדול ממהות הפקודה היא נותן הפקודה וגישתו אלייך וטיב הקשר הרגשי ביניכם. יש פקודות שיראו פתטיות בגלל האסרטיביות או אי אסרטיביות של הפוקד של הפקודה. זה נע בין אסרטיביות לאגרסיביות למניפולציה התגרות ועד לפסיביות של הנפקד. פשש איזה חפירה הרבצתי על הבוקר! |
|
harper lee |
לפני 15 שנים •
9 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
9 באפר׳ 2009
dragon fly כתב/ה: לפעמים הפקודה זה הדבר שיוצר את כל ההתרגשות והגרוי בעיקר אצלי
אל תגמור,תתיצב בשעה 2,תזיין מישהי אחרת ותן לי לשמוע אותה מתענגת וכו, היכולת של מישהו אחר למנוע בעדך משהו שאתה רוצה לעצמך גורמת לדחיית סיפוק שלך שהיא בעצם תכונת שליטה שלך בעצמך, אהה אני אתאפק, משמע דחיית סיפוקים. דחיית סיפוקים היא הבעיה האמיתית של המאה ה21! חלק גדול ממהות הפקודה היא נותן הפקודה וגישתו אלייך וטיב הקשר הרגשי ביניכם. יש פקודות שיראו פתטיות בגלל האסרטיביות או אי אסרטיביות של הפוקד של הפקודה. זה נע בין אסרטיביות לאגרסיביות למניפולציה התגרות ועד לפסיביות של הנפקד. פשש איזה חפירה הרבצתי על הבוקר! חפירה ראוייה לדעתי |
|
Tame |
לפני 15 שנים •
9 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
9 באפר׳ 2009
Tame • 9 באפר׳ 2009
מסכים עם רוב מה שאמרת דרגון פליי
במיוחד בקשר לזה שהכל תלוי ברמה ובטיב הקשר. יש קשרים בדסמיים מהסוג היותר טוטאלי ויש כאלו מהסוג הפחות. אם אין התאמה בין תפיסותיו של צד אחד לשני נוצר דיסוננס שמביא מחד לפקודות שנתפסות כלא הגיוניות ומאידך לאי ציות, דבר שמערער עוד יותר את היסודות של הקשר. חשוב שתהיה תקשורת טובה בין שני הצדדים בכדי שדברים כאלו יוכלו לעלות כמה שיותר מהם ויהיה ניתן להתמודד איתם. מעניין אם ניתן לקבוע שככל שהקשר יותר טוב בהכרח תהיה עלייה ברמת הטוטאליות.. |
|