סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

נקרופיל

מיקל
לפני 15 שנים • 10 באפר׳ 2009

נקרופיל

מיקל • 10 באפר׳ 2009
את מעוררת את הנקרופיל שבי.
הוא אומר זאת כדרך צחוק אך בעצב, הוא נחרד. הוא מתנצל.
את לא חייבת לי כלום.
ובעצם הוא אומר: אם לא תתעוררי אצטרך לזיין את הגופה הזאת לידי כדי לספק את עצמי, לבדי.

אלון בא כל ערב כדי לישון גם כאשר הוא יודע ששום דבר לא יקרה חוץ מהשינה. הוא מביט בי נרדמת. בבוקר הוא חוזר בפני על המילים האחרונות שאמרתי, רגע לפני שנרדמתי ומחקה את רעידות הגוף הנחטף ממנו על ידי השינה. אני יכולה להירדם תוך כדי פעולה, ליטוף. תוך הבטחה לענג אותו. כנגד רצוני אני נרדמת. אני ישנה בעילפון מוחלט, כילדה, בלי תזוזה. לפעמים לילה שלם אינני מתהפכת. הוא עלול לעזוב אם אמשיך לישון.
על גופתי המתה.

גם בעייפותו הוא יכול לקום מן המיטה כדי לעשות למעני דבר מה. להביא כוס מים, לקרב את הספר, לנעול את הדלת בסיבוב מפתח נוסף.
זה פלא
זה הגיל. הוא אומר. אינני עייף כמו בעבר.
אני רוצה לעשות למענו דברים באותה המסירות אבל, בלילות אני שוקעת בעילפון שאין לי שליטה עליו או כוח רצון נגדו. יש בזה ייאוש. לא להצליח לאהוב דבר יותר מהשינה. אני רוצה להיכנע לו כמו שאני נכנעת לה ולהרגיש את אין האונים הזה מולו.

הגבר הראשון שאראה נרדם יהיה הילד שלי.
זה מה שאמרתי?!
כן, ואז היד שלך רעדה על הבטן שלי ותוך שתי דקות כבר לא היית
לעזאזל, אני כל כך מצטערת.

רק כשאני קמה מהמיטה אני מגלה שהתחתונים שלי מופשלים. הוא מזנק עלי ומחזיר אותי לשכב לצדו, מפרפר מצחוק על כך שהצליח להפתיע אותי.
הגוף שלך משתף פעולה מתוך שינה. הוא מקבל אותי.
ישנתי כל הזמן?
כן, הוא צוחק ואז מרצין: לא חשבתי שאיהנה לגעת בך כשאת לא זזה אבל זה שאני יכול לעשות בך מה שאני רוצה מתי שאני רוצה מגרה מאוד.
גם אותי. אני מודה.
נוריתE
לפני 15 שנים • 10 באפר׳ 2009
נוריתE • 10 באפר׳ 2009
יש לך כישרון,חומד.. -)
עתליה​(שולטת)
לפני 15 שנים • 19 באפר׳ 2009
עתליה​(שולטת) • 19 באפר׳ 2009
הכותרת קצת מרתיעה אבל, התוכן... הקסם שבפשטות.
זרה מוכרת
לפני 15 שנים • 19 באפר׳ 2009
זרה מוכרת • 19 באפר׳ 2009
עתליה כתב/ה:
הכותרת קצת מרתיעה אבל, התוכן... הקסם שבפשטות.

מה שהיא אמרה icon_smile.gif
fag girl
לפני 15 שנים • 21 באפר׳ 2009

אהבתי מאד

fag girl • 21 באפר׳ 2009
ממש עדין ויפה