צארית(שולטת) |
לפני 15 שנים •
10 באפר׳ 2009
למי נראה מגניב??
לפני 15 שנים •
10 באפר׳ 2009
צארית(שולטת) • 10 באפר׳ 2009
למי שמכיר,ישנו מתחם "פיינט-בול" בצפון ליד עכו.
עבר לי הרעיון לסגור את המיקום ולהזמין אך ורק את חברי הכלוב לציד פיינט-בול ב"דרס-קוד" המותאם אך ורק לנו (נשלטים ערומים או בבוקסר ושולטות בלבוש מלא חמושות ברובים)כמובן שניתן גם לכופף את הכללים גם לשולטים ונשלטות או מיקס. המיקום הוא בעצם מגרש ענק עם עצים רבים,מבודד מאנשים. ..... |
|
aka BODYGUARD |
לפני 15 שנים •
12 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
12 באפר׳ 2009
aka BODYGUARD • 12 באפר׳ 2009
מורגש שהגברת לא התנסתה בפיינט-בול ללא מגינים.
נסי לחטוף כדור צבע על עור חשוף ותגלי שזו חוויה מכאיבה למדי, בטח לא שפויה. כרעיון זה נחמד מאד, ניתן לחסוך את העירום מטעמי בטיחות וצאו לצוד את הנשלטים שלכן, בנות. |
|
Dom_Quixote |
לפני 15 שנים •
12 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
12 באפר׳ 2009
Dom_Quixote • 12 באפר׳ 2009
BODYGUARD כתב/ה: מורגש שהגברת לא התנסתה בפיינט-בול ללא מגינים.
נסי לחטוף כדור צבע על עור חשוף ותגלי שזו חוויה מכאיבה למדי, צודק במאה אחוז. מה עם אש חיה? |
|
aka BODYGUARD |
לפני 15 שנים •
12 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
12 באפר׳ 2009
Dom_Quixote כתב/ה: BODYGUARD כתב/ה: מורגש שהגברת לא התנסתה בפיינט-בול ללא מגינים.
נסי לחטוף כדור צבע על עור חשוף ותגלי שזו חוויה מכאיבה למדי, צודק במאה אחוז. מה עם אש חיה? אני סוטה, אבל שפוי ! אני בעד אש חיה, כמה סטייקים טובים, מרלו מהשנה הנכונה וגיטרה. מה דעתך המלומדה בנושא? |
|
צארית(שולטת) |
לפני 15 שנים •
12 באפר׳ 2009
המממ
לפני 15 שנים •
12 באפר׳ 2009
צארית(שולטת) • 12 באפר׳ 2009
Dom_Quixote כתב/ה: BODYGUARD כתב/ה: מורגש שהגברת לא התנסתה בפיינט-בול ללא מגינים.
נסי לחטוף כדור צבע על עור חשוף ותגלי שזו חוויה מכאיבה למדי, צודק במאה אחוז. מה עם אש חיה? לא ידעתי שאתם כל כך רגישים לנשלטים באתר...בשמם אני מודה לכם על הרחמנות. ודרך אגב,בלי שום קשר ל"אדון-ברוך" אני בטוחה שגם אש חיה יכולה להיות ככלי עזר נהדר לשבירת שגרה. פיינט-בול זה מכאיב ומשאיר סימן אבל זה בהחלט לא מתקרב ללעשות פיסטינג לחצי בתול על הבמה או למסמר את אשכיו של נשלט ללוח עץ,אז די עם הצדקנות . אני בכלל מופתעת לשמוע כי פנטזיית הציד נשלטים היא כל כך נדירה בקרב ה"קולגות" שלי באתר...ציפיתי ליותר פתיחות אני מניחה. בכל מקרה....אני עוד לא התייאשתי ומחכה לתגובות חיוביות בנושא,אם לא למפגש ציד כלבבי אז לפחות לזיוני שכל בונים. |
|
מכשפונת ממתק |
לפני 15 שנים •
12 באפר׳ 2009
Re: המממ
לפני 15 שנים •
12 באפר׳ 2009
מכשפונת ממתק • 12 באפר׳ 2009
"פיינט-בול זה מכאיב ומשאיר סימן אבל זה בהחלט לא מתקרב ללעשות פיסטינג לחצי בתול על הבמה או למסמר את אשכיו של נשלט ללוח עץ."
|
|
aka BODYGUARD |
לפני 15 שנים •
12 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
12 באפר׳ 2009
אני טוען להיותי סוטה,הו מלכה דגולה...
לא טוען לבדסמיות לתפארתה שאינה חסה על חיי ובריאות נשלטים חסרי חיים. צאי לצוד ודלגי על זיוני המוח שלנו, מומלץ לעבור לאש חיה, כדברי הרב קיחוט, שהרי המתים לא מתלוננים. |
|
צארית(שולטת) |
לפני 15 שנים •
12 באפר׳ 2009
לא מובן
לפני 15 שנים •
12 באפר׳ 2009
BODYGUARD כתב/ה: אני טוען להיותי סוטה,הו מלכה דגולה...
לא טוען לבדסמיות לתפארתה שאינה חסה על חיי ובריאות נשלטים חסרי חיים. צאי לצוד ודלגי על זיוני המוח שלנו, מומלץ לעבור לאש חיה, כדברי הרב קיחוט, שהרי המתים לא מתלוננים. לא מובן לי איך באתר הזה ציד בפיינט-בול נחשב כאקט אקסטרימי. אתה עוד כותב כי ישנה עדיפות בלהשתמש בתחמושת חיה מאשר לתת ליצורים הללו לרוץ בין כמה עצים ולחטוף איזה כדור או שתיים בגב,ובאיזה קלות דעת אתה עוד מניח כי אני עושה בדסמ חולה ולא "חסה על חיי ובריאות נשלטים"....? כמה דברים שנואים עלי במיוחד...קינואה,כל נהג אחר על הכביש מלבדי ומתחסדים. |
|
aka BODYGUARD |
לפני 15 שנים •
12 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
12 באפר׳ 2009
הו מלכה דגולה...
אל נא באפך ! ללא ספק הניסיון הרב שלך מדריך אותך נאמנה. ציד מהנה. NEXT. |
|
צארית(שולטת) |
לפני 15 שנים •
12 באפר׳ 2009
ואו
לפני 15 שנים •
12 באפר׳ 2009
BODYGUARD כתב/ה: הו מלכה דגולה...
אל נא באפך ! ללא ספק הניסיון הרב שלך מדריך אותך נאמנה. ציד מהנה. NEXT. זו הפעם הראשונה שבה בכלל יצא לי להחליף אתך כמה מילים....ללא ספק צורה נהדרת בכתיבת הקורות חיים הבדסמים שלי ולהתרשמות מורחבת ביותר. "NEXT" ??????????? ללא ספק הגבר הכי BITCHI שיצא לי לפגוש באתר עד כה,אתה גם מלווה בכלב קטנטן עם קולר נוצץ בתוך תיק לואי-וויטון?ודאי הולם. מיי-דיר,אותך הייתי צדה עם תחמושת חיה עם או בלי ה"פוצ'" הקטנטן ביד. מה שנקרא-NEXT |
|