סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

קשירות. איפה הימים הטובים?

Tamashi Nawa​(שולט)
לפני 15 שנים • 11 באפר׳ 2009

קשירות. איפה הימים הטובים?

Tamashi Nawa​(שולט) • 11 באפר׳ 2009
היה הייתה פעם תקופה שקשירות נחשבו לאומנות ראויה בקהילה כאן במקומותנו. כיום אנשים מעדיפים מכשירים וצעצועים על פני השימוש הנקי והקסום של החבל, עד אשר קשירות ראויות נראות רק בערבים מיוחדים המקדשות לנושא כתצוגת תכלית ומופע.

לאן ולמה זה נעלם בתקופה האחרונה?

ואגב, בלי קשר, דרושות נשלטות להדגמת קשירות בכל מיני הדרכות ושעורים פרטיים של קשירות.
Lakshmi​(נשלטת)
לפני 15 שנים • 12 באפר׳ 2009
Lakshmi​(נשלטת) • 12 באפר׳ 2009
קשירות עדיין נחשב לאמונת וכשרון שאין לכל אחד..

אתה יכול לשאול את חברי הצופים^_^
ראובן

שיבארי - שאלה אסתטית

ראובן • 12 באפר׳ 2009
Abyss,

אתה צודק לחלוטין, לגבי חשיבות הקשירות כאקט יפה ומהותי. כעת שאלה:

מבחינת הקשירה היפאנית מרובת-המעויינים - לרוב אנו רואים תמונות של דוגמניות רזות הקשורות כך - ואילו דווקא כאשר המודל הינה אישה שופעת, הקשירה מקבלת נופך תלת-מימדי (המעויינים על גוף דשן גורמים לאפקט של תבליט, שהינו נאה למראה, למגע ולצילום).

מה דעתך בנדון?

ראובן
בלוסום​(לא בעסק)

Re: קשירות. איפה הימים הטובים?

בלוסום​(לא בעסק) • 12 באפר׳ 2009
Abyss כתב/ה:
היה הייתה פעם תקופה שקשירות נחשבו לאומנות ראויה בקהילה כאן במקומותנו. כיום אנשים מעדיפים מכשירים וצעצועים על פני השימוש הנקי והקסום של החבל, עד אשר קשירות ראויות נראות רק בערבים מיוחדים המקדשות לנושא כתצוגת תכלית ומופע.

ואגב, בלי קשר, דרושות נשלטות להדגמת קשירות בכל מיני הדרכות ושעורים פרטיים של קשירות.

בעיניים מצועפות אני משתתפת איתך בתהיה הזו. אין משהו שאני אוהבת יותר ממגע החבל על גופי... לרוב, שולטים פשוט מתעצלים לקשור, ומפספסים בגדול...

icon_redface.gif לגבי ההדגמות - WHERE DO I SIGN UP?....
Gemmini​(לא בעסק)

Gemmini​(לא בעסק) • 12 באפר׳ 2009
Abyss כתב/ה:

איך אפשר להעדיף מכשיר מעל חבל?

אתה צודק בהחלטץ זו אומנות בפני עצמה. גם התהליך של קשירה, שהחבל נכרך מסביב לגוף, עובר בין הרגשליים, מסביב לשדיים, מותן ויוצר יצירת מופת. וההרגשה ...גררר...חסרת אונים. המגע של החבל שמכניס לספייס...

אוף... אתה לא עושה לי טוב באמצע יום icon_redface.gif
בלוסום​(לא בעסק)

Gemini05 כתב/ה:

איך אפשר להעדיף מכשיר מעל חבל?

אתה צודק בהחלטץ זו אומנות בפני עצמה. גם התהליך של קשירה, שהחבל נכרך מסביב לגוף, עובר בין הרגשליים, מסביב לשדיים, מותן ויוצר יצירת מופת. וההרגשה ...גררר...חסרת אונים. המגע של החבל שמכניס לספייס...

אוף... אתה לא עושה לי טוב באמצע יום icon_redface.gif

ואלה..חשבתי שרק אותי זה מטיס לספייסים מטורפים... icon_redface.gif
ולגבי אמצע היום, מקווה שתגיעי מהר למחשב...או לטלפון... icon_razz.gif
הזייה​(נשלטת){Tיפוס}

פאסה

הזייה​(נשלטת){Tיפוס} • 12 באפר׳ 2009
Abyss, אני לא בטוחה על מה מבוסס הרושם שזה פחות מקובל ממה שהיה, או פחות מעניין את כותבי הפורומים.. סה"כ יכול להיות שזה פחות מוזכר בדיונים אבל זה לא אומר שאנשים שנהגו לקשור/ להקשר מדי פעם הפסיקו לעשות את זה.

מהבחינה הפומבית לפחות אני חושבת שאתה צודק - נדיר לראות אנשים קשורים להנאתם במסיבות לדוגמא, (אלא אם כן הם מסתובבים ליד Tיפוס..) והשאלה היא למה. או האם זה היה שונה פעם.
Bent

כאילו שאתה לא יודע

Bent • 12 באפר׳ 2009
קשירות לא מתאימות לדור האינסטנט, צריך ללמוד ולהשקיע.

ממקל כול אחד יכול להוציא שריקה.
נוריתE
נוריתE • 12 באפר׳ 2009
אז תגיד בפשטות
שאתה מחפש משיהי לסשן שיבארי או Kinbaku
קטן
(כן כן אני בקיאה בחומר icon_smile.gif )

בלוסום​(לא בעסק)
נורית' כתב/ה:
אז תגיד בפשטות
שאתה מחפש משיהי לסשן שיבארי או Kinbaku
קטן
(כן כן אני בקיאה בחומר icon_smile.gif )

icon_eek.gif איך אפשר לשלב ידיים ככה בכלל?...