סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

שאלה חשובה בקשר לשליטה

האדון אבישי
לפני 15 שנים • 20 באפר׳ 2009

שאלה חשובה בקשר לשליטה

האדון אבישי • 20 באפר׳ 2009
טוב אז ככה..
פעם ראשונה שאני נתקל במישהי שהיא לא נשלטת פשוט בחורה רגילה.
הענין הוא שאני מנסה להפוך את הבחורה לכזאת.
היא מתקדמת כל יום קצת אבל יש הרבה דברים שקשה לה לעשות והיא מסרבת להם
היא בוכה הרבה אפילו מאיימת שתחתוך את כל הענין אבל אני יודע
שהיא לא תעשה את זה היא שולחת לי בפון הודעות שהיא אוהבת אותי עוד ועוד..
שכחתי להזכיר את הדבר הכי חשוב היא בת 18 בתולה אני בן 23
ואני די לוחץ עליה על כל הענין, חסר סבלנות שכמותי, אם הייתי יכול הייתי מוריד ממנה לחץ פשוט אני די זריז בענינים האלה.
השאלה שלי היא ...
האם להיות יותר אנושי איתה ולהוריד ממנה כל לחץ אפשרי?
או פשוט לעשות אותה מה שהיא למה שאני רוצה שהיא תהיה בהקדם האפשרי?
Morticia

Re: שאלה חשובה בקשר לשליטה

Morticia • 20 באפר׳ 2009
האדון אבישי כתב/ה:
טוב אז ככה..
פעם ראשונה שאני נתקל במישהי שהיא לא נשלטת פשוט בחורה רגילה.
הענין הוא שאני מנסה להפוך את הבחורה לכזאת.
היא מתקדמת כל יום קצת אבל יש הרבה דברים שקשה לה לעשות והיא מסרבת להם
היא בוכה הרבה אפילו מאיימת שתחתוך את כל הענין אבל אני יודע
שהיא לא תעשה את זה היא שולחת לי בפון הודעות שהיא אוהבת אותי עוד ועוד..
שכחתי להזכיר את הדבר הכי חשוב היא בת 18 בתולה אני בן 23
ואני די לוחץ עליה על כל הענין, חסר סבלנות שכמותי, אם הייתי יכול הייתי מוריד ממנה לחץ פשוט אני די זריז בענינים האלה.
השאלה שלי היא ...
האם להיות יותר אנושי איתה ולהוריד ממנה כל לחץ אפשרי?
או פשוט לעשות אותה מה שהיא למה שאני רוצה שהיא תהיה בהקדם האפשרי?

שאלת את עצמך פעם אם יתכן והיא באמת מרגישה אליך אהבה ו/או חיבה עמוקה ומבקשת להאיר לך איזו דרך, איזה שביל לעברה?

שאלת את עצמך פעם אם יש בך יכולת אותנטית לשליטה עצמית על הצורך הכפייתי לנצל אהבה של אישה למען טובות הנאתך ולהתמסר אליה?

זה עושה ממך יותר גבר
והיא מותק חזקה לדבר אהבה
לא קטן יהיה עליה בכבוד לכפוף על ברכיה ולתת לך מציצה חמה ואוהבת

RESPECT THE LADY
לא קשורה
לא קשורה • 20 באפר׳ 2009

בוא נראה,
היא בת שמונה עשרה, היא בתולה, היא ונילית, היא לא מפסיקה לבכות בגלל זה, ונשארת כי היא חושבת שהיא אוהבת אותך.
ואתה מצד שני חסר סבלנות ודי זריז ב"עניינים האלו..."

ניוזפלש;

אם זו פנטזיה של בן 40 משועמם שמנסה להדליק את הדיון, זו סתם ג'יפה.

אם אתה באמת רציני, אתה לא בדסמי, אתה שפל, מתעלל, נמוך, זול, מכוער, חולני. תבחר מה מתאים לך יותר.

low life, במלוא מובן המילה.

האדון אבישי
לא קשורה כתב/ה:

בוא נראה,
היא בת שמונה עשרה, היא בתולה, היא ונילית, היא לא מפסיקה לבכות בגלל זה, ונשארת כי היא חושבת שהיא אוהבת אותך.
ואתה מצד שני חסר סבלנות ודי זריז ב"עניינים האלו..."

ניוזפלש;

אם זו פנטזיה של בן 40 משועמם שמנסה להדליק את הדיון, זו סתם ג'יפה.

אם אתה באמת רציני, אתה לא בדסמי, אתה שפל, מתעלל, נמוך, זול, מכוער, חולני. תבחר מה מתאים לך יותר.

low life, במלוא מובן המילה.

first one:
1.אם את לא קשורה מה את עושה פה?
2.תיארת קצת את הדברים מעבר לדמיונך כי כל מה שעשיתי איתה עד כה לימדתי אותה על עולם השליטה. ולא מעבר לזה
3. אני לא בן 40
4.קצת קשה להיות לבד נכון? קל למתוח ביקורת על אחרים תסתכלי במראה מותק
במילים פשוטות?
low life כמו שציינת תיסכול דיכאון בתולה סקרנית שרוצה להיות נשלטת אך פוחדת.
את מוזמנת להגיב מה שבא לך אני פשוט לא אתייחס.
מגדלנה​(לא בעסק)
מגדלנה​(לא בעסק) • 20 באפר׳ 2009
פשוט חסר בגרות, זה מה שאתה לעניות דעתי. מאיך שאתה מציג את זה (והבנת הנקרא שלי לא לוקה בחסר, ואם אני מבינה לא נכון, יש לציין שזה מצורת ההתנסחות שלך); אתה יוצא עם בחורה ונילית שמבלי שהיא מבינה אתה מנסה להפוך אותה לנשלטת בעל כורחה, זאת, מצידה, חסרת ניסיון בכמה וכמה מובנים, זאת אומרת, אין לה הבגרות הנפשית, הניסיון חיים, הניסיון המיני והרגשי כדי לזהות מערכת יחסים בריאה מה היא. בוודאי אתה, עבורה, אחד הראשונים שהיא יוצאת איתו, ומה "שפר" עליה גורלה שהיא נפלה על בחור שעושה בה כרצונו ומנצל את חוסר הניסיון ועודף הרגישות שמאפיינת בחורות חסרות ניסיון וצעירות למניפולציות שלו.
במקום להבין שמדובר בבחורה ונילית בכל רמח אבריה (שאת זה אני מסיקה מהעובדה שהיא בתולה וגם חסרת ניסיון במערכות יחסים שאינן נצלניות מצד הגבר), אתה לוחץ עליה ומנצל את מצבה הרגיש ועושה עליה מניפולציות כי אתה יודע שהיא "מאוהבת" בך ולא תעזוב אותך למרות שאתה בעצם פוגע בה (נפשית, לעת עתה).

תוריד הילוך, תן לה כבוד, ותתנהג אליה במידת ההגינות שהיית מצפה שינהגו בך לו היית בחורה חסרת ניסיון בכל אספקט של החיים.

אתה בן 23, אתה הכל חוץ משולט כרגע (שולט: אדם שקודם כל מסוגל לשלוט ביצריו ורגשותיו לפני שהוא שולט במישהי אחרת. ברור שאתה עוד לא מסוגל לזה).

אה כן, ברוך הבא...
האדון אבישי
אני הסברתי לה מההתחלה לפני שהיא נכנסה לענין
שאני שולט היא ידעה זאת, אך בכל זאת לקחה את הסיכון.
אולי באמת קצת הגזמתי ניצלתי את המצב שהיא " דלוקה מאוהבת בי"
לטובתי.
בכל מקרה תודה על העצה אני יוריד הילוך עזר לי מאוד.
אה ו.. אני אתייחס לנקודה שאמרת שאני עדיין לא שולט..
את טועה לגמרי בדר"כ אנשים נוהגים לקבוע לפי הגיל ו... כולנו עדיין אנושיים גם "שולטים,שולטות"
עושים טעויות no body is perfect בכל מקרה נראה לי שקבעת משתי הסיבות שיהיה לך שבוע טוב.
מגדלנה​(לא בעסק)
האדון אבישי כתב/ה:
את טועה לגמרי בדר"כ אנשים נוהגים לקבוע לפי הגיל ו... כולנו עדיין אנושיים גם "שולטים,שולטות"
עושים טעויות no body is perfect בכל מקרה נראה לי שקבעת משתי הסיבות שיהיה לך שבוע טוב.

אתה לא קם יום אחד ומחליט "היי, אני שולט" כי שמת את התואר הזה ליד הכינוי.
אתה יודע מה, בדיוק כמו שבתרבות המזרח הרחוק אתה צריך להרוויח את התואר מאסטר, סיפו, יוגי וכו', גם פה אתה חייב להרוויח אותו, ואת זה אתה עושה ע"י זה שלפני שאתה שולט (=לוקח אחריות) על מישהו, אתה שולט בעצמך. אם זה ברגשות, יצרים, וחשוב מכל, החיים שלך. חבל שאתה טוען שאני טועה לגמרי כשאני מספיק שנים "פה" בשביל לדעת על מה אני מדברת במקום לקבל עצה ממישהו, גם זה, מראה על חוסר בגרות. כמובן שהדעה שלי סובייקטיבית, אבל תמצא פה רבות שמסכימות איתי שגיל זה לא פאקטור אבל בגרות נפשית היא כן, ומה לעשות, בגיל 23 קשה למצוא אנשים בוגרים מספיק, גברים ונשים כאחד. אם תקח זאת לתשומת לבך, תראה שתמצא לך את בחירת לבך הבדס"מית ותפיקו אחד מהשני הרבה.
האדון אבישי
מגדלנה כתב/ה:
האדון אבישי כתב/ה:

אתה יודע מה, בדיוק כמו שבתרבות המזרח הרחוק אתה צריך להרוויח את התואר מאסטר, סיפו, יוגי וכו', גם פה אתה חייב להרוויח אותו, ואת זה אתה עושה ע"י זה שלפני שאתה שולט (=לוקח אחריות) על מישהו, אתה שולט בעצמך. אם זה ברגשות, יצרים, וחשוב מכל, החיים שלך. חבל שאתה טוען שאני טועה לגמרי כשאני מספיק שנים "פה" בשביל לדעת על מה אני מדברת במקום לקבל עצה ממישהו, גם זה, מראה על חוסר בגרות. כמובן שהדעה שלי סובייקטיבית, אבל תמצא פה רבות שמסכימות איתי שגיל זה לא פאקטור אבל בגרות נפשית היא כן, ומה לעשות, בגיל 23 קשה למצוא אנשים בוגרים מספיק, גברים ונשים כאחד. אם תקח זאת לתשומת לבך, תראה שתמצא לך את בחירת לבך הבדס"מית ותפיקו אחד מהשני הרבה.

אני רואה שאתן הנשים דבקות אחת בשניה..
אז ככה לא קמתי יום אחד והחלטתי שאני שולט צברתי את הניסיון עם הזמן
כמו כן.. שמתי לב שרשמת רבות עוד יסכימו איתי? למה לא רשמת רבים? כי הם גברים?
דרך אגב קיבלתי אחת מעצותייך ולקחתי לתשומת ליבי.
זה לא אומר שאני חייב להסכים עם כל מה שאת רושמת.
אני יכול לשפוט אותך באותה צורה קצת שונה כמובן
אני מעדיף להמנע מויכוחים אי נעימויות אני פה בשביל קצת עזרה לא יותר מזה.
harper lee
harper lee • 20 באפר׳ 2009
למה לפי דעתך היא בוכה הרבה?
מגדלנה​(לא בעסק)
האדון אבישי כתב/ה:
מגדלנה כתב/ה:
האדון אבישי כתב/ה:

אני רואה שאתן הנשים דבקות אחת בשניה..
אז ככה לא קמתי יום אחד והחלטתי שאני שולט צברתי את הניסיון עם הזמן
כמו כן.. שמתי לב שרשמת רבות עוד יסכימו איתי? למה לא רשמת רבים? כי הם גברים?
דרך אגב קיבלתי אחת מעצותייך ולקחתי לתשומת ליבי.
זה לא אומר שאני חייב להסכים עם כל מה שאת רושמת.
אני יכול לשפוט אותך באותה צורה קצת שונה כמובן
אני מעדיף להמנע מויכוחים אי נעימויות אני פה בשביל קצת עזרה לא יותר מזה.

גם רבים יסכימו איתי, אבל לצורך העיניין כיוון שאני אישה, ואני מתייחסת לנשים, בחרתי בניסוח הזה.
שמע לי, יקירי, צברת ניסיון פיזי, אולי... אבל את הבגרות הנפשית עוד לא הרווחת, וכל תגובה נוספת שלך מחזקת את זה.