סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

צניעות אכזרית

toy
toy
לפני 15 שנים • 5 במאי 2009

צניעות אכזרית

toy • 5 במאי 2009
קראתי את הבלוג של קולומבוס ואיזבלה (המעולה, מעניין ומחרמן- לא בהכרח בסדר הזה). למי שלא קרא אז א'- מומלץ ב'- מדובר על בלוג שעוסק בחיי הנישואין של הזוג הפמדומיים ובמנעול בו נעול קולומבוס במשך רוב הזמן.
בזמן הקריאה פתאום עלה לי רעיון ולא הייתי בטוח האם הוא רעיון טוב או שיש בו איזושהיא סכנה-
לנעול את איברו של העבד ולתת לו לקחת וויאגרה. (מכאן אפשר להמשיך את זה ללשלוח אותו ליום עבודה, לצאת יחד לבילוי או סתם להיכנס למיטה...)
מה אתם אומרים? עינוי לגיטימי או שיש מין הסכנה???
Morticia
Morticia • 5 במאי 2009
Ask what you can do for your Mistress
and not what your Mistress can do for you
...
icon_exclaim.gif
toy
toy

למורטישה

toy • 5 במאי 2009
מורטישה את חושבת שזוהי פנטזיה אנוכית?
אם איני טועה מטרת הכלובון היא להשאיר את העבד חרמן צייתן ומתוסכל.
לתת לו ויאגרה תבטיח נסיון זקפה כושל כואב ומתסכל להנאת המלכה
Morticia

Re: למורטישה

Morticia • 5 במאי 2009
toy כתב/ה:

ומי אתה שתקבע לי מה מסב לי הנאה?
מי מאתנו מחליט לגבי מהות תפקידך?

אני חושבת שאתה אנוכי נורא
icon_exclaim.gif
דוכיפת​(נשלט)

Re: למורטישה

דוכיפת​(נשלט) • 5 במאי 2009
Morticia כתב/ה:
toy כתב/ה:

ומי אתה שתקבע לי מה מסב לי הנאה?
מי מאתנו מחליט לגבי מהות תפקידך?

אני חושבת שאתה אנוכי נורא
icon_exclaim.gif

חחחחח icon_chickkiss.gif
טרבולי והקצפת
טרבולי והקצפת • 5 במאי 2009
כידוע, BDSM - Brother, it Depends Solely on Morticia

עשה לעצמך טובה. תתעלם.
toy
toy

מצטער

toy • 5 במאי 2009
מורטישה אני מצטער. לא זו הייתה הכוונה שלי שפרסמתי את הפוסט, באמת שלא כך ראיתי את הדברים. זה באמת לא מקומי לקבוע למלכה מה יהנה אותה.
האם את חושבת שעלי להסיר את הפוסט? אם כן איך עושים זאת?
Morticia
Morticia • 5 במאי 2009
טרבולי והקצפת כתב/ה:
כידוע, BDSM - Brother, it Depends Solely on Morticia

עשה לעצמך טובה. תתעלם.

icon_eek.gif

למחוק ת'שרשור למה?
איכשהו הרשתי לעצמי לומר את דעתי החופשית בנושא
חלילה לי מלהכפיף אותה כאמת אבסולוטית על שלל המשתתפים
המנומסים יותר ומנומסים פחות
אפילו אם משהו ממש כואב להם...

נ.ב. דוכיפתוש!!!
icon_biggrin.gif
ליידי תמרה​(שולטת)
ולעצם העניין:
זה נשמע לי מסוכן לאללה.
מה גם ש-א) ויאגרה מסוכנת בפני עצמה, למשל סיכון לשבץ מוחין ולהתקפי לב, אם אינני טועה ו-ב) אם נוכחות המלכה והמחשבות עליה בעודך נעול בכלובון אינן מספיקות לנסיונות זקפה כואבים - אולי משהו חסר, ולא הכדורים?
ShaiLash
ShaiLash • 5 במאי 2009
Toy, נראה שאתה מחפש תשובות כאן במקום לבדוק על מה אתה מדבר icon_biggrin.gif . לא עושים דברים כאלה בלי לנסות ב"מצב בטוח" (כמו המצב הבטוח של Windows של מיקרוזיפט (אין טעות כתיב, זיפט זה זיפט) icon_razz.gif . קח כלובון, נעל, קח ויאגרה ותבין בעצמך על מה אתה מדבר. אגב, ויאגרה אמור להשפיע על משך זמן הזיקפה שלך כשאתה מגורה. אם אינך מגורה, ויאגרה זה כמו פלציבו של אקמול.
בעקרון, אילו שאלת אם מישהו התנסה(תה) במצבים כאלה, היה נשמע הגיוני יותר ושפוי יותר ואולי אם מישהם היו "אחרי" נסיון כזה, גם היית מקבל תשובה.
מה שהעלית כאן יכול להיות "חלומם הרטוב" של שולטת ונשלט מסויימים, אך סיוטם המתמיד של אחרים....
גם בניסוי (אם תחליט לעשות כזה), היה בטוח שבאפשרותך להיחלץ מהר ובלי נזק. ידיים חפשיות ובדיקת הנושא עצמו. רק אחרי כן, לאחר שאתה בטוח שזה לא מחבל בך במידה לא רצויה, אפשר ללכת עם זה הלאה או לדעת שזה משהו שהנו בגדר "גבול נוקשה" עבורך.
אגב, יש כל מיני כלובונים וכל מיני כבלי אברים זכריים ולכל אחד היכולות והמגבלות שלו. יש עור, יש מתכת, יש שילוב מתכת ועור, יש גם מתכת יצוקה בצורה המיועדת לקלוט את הרך הישן ולהינעל עליו סופנית. זה סוג שזיקפה מכל סוג, כשהרך הישן מתעורר, בלתי אפשרית פיזית וצריך אזהרות כשזה מתחיל וצריך להכיר אותך מספיק טוב כדי לדעת מה מכבה לך את האש הכי טוב ומהר. כמובן ששחרור חייב להיות מהיר וזמין למקרה שהאש שלך לא נכבית בקצב הרצוי ו-או על פי מה שהיה מוכר לגביך עד אז icon_smile.gif .
רק אחרי שיודעים בוודאות סבירה איך ומה זה עושה לשני הצדדים, אפשר ללכת הלאה להגבלת היכולות האחרות של ה Bottom עם הרבה פחות חשש וסיכון לא מחושב ולא ידוע.
הצעתי לך היא לא לבקש דבר כזה לפני שאתה יודע (!) איך זה עובד ובמיוחד איך זה עובד עליך.
כך מנפצים חלומות וכך הופכים פנטזיות ורודות לסיוטים שחורים-אדומים של גיהינום.
מקווה שלא חפרתי עמוק מדי, אם כי גם אם כן, אני תמיד מוכן עם חומר סתימה וכלי עבודה לתיקון החלק המזיק של החפירות icon_lol.gif