לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

מיקלחת

נוריתE
לפני 15 שנים • 5 במאי 2009

מיקלחת

נוריתE • 5 במאי 2009
אני בחדר אמבטיה שמה
מיקלחון אל מול אסלת שרותים
הסרתי את הראש של הדוש מהצינור הכנסתי לתוכי ונתתי ל מיים, לשטוף בפנים עמוק
והתיישבתי על האסלה לרוקן את עצמי, כמו בכל פעם שמתכוננת לאדוני שלי,רק שעכשיו,זה לא היה אצלי בבית וככה ,כמה פעמים עד שהייתי משוכנעת שנקיה
אדוני כבר עמד שעון אל המשקוף של הדלת מתבונן בי,שעון בנינוחות מעשן סיגריה
אבל ידעתי שצריכה להמשיך כמו אני לבד

החזרתי את הראש לצינור של הדוש ונכנסתי למיקלחון הקטן פותחת את המיים להכי חמים שרק יכולתי לסבול והוצאתי את הסבון שלי שהבאתי מהביית מהשקית
ממתחת לזרם החם התחלתי לסבן את עצמי עם הסבון הנוזלי הרך,עוצמת עיניים, כאילו לבד כאילו אדונישלי לא מסתכל על איך הרכוש שלו מכינה עצמה בשבילו
אבל כן היתי מודעת לעיניים שלו
סיבנתי את עצמי לאט לאט לאט ולקחתי סכין גילוח, לעוד פעם אחרונה להחליק אם פיספסתי משהו בבית
והמיים החמים והמבט של אדוני, גירו אותי כל כך,כאילו לא הסתובבתי ימים קודם מייוחמת

הצמדתי את הראש עם המיים החמים הדוקרים אל בין ירכיי, נישענת אל הקיר מפשקת קצת רגליים, מאוננת את עצמי עם המיים החמים עם הראש מקלחת, כמו במין טראנס, כבר לא מודעת למבט שלו
גונחת לעצמי בשקט בשקט מיגורה ממעבר לכל רמה ניסבלת כבר

לא הרגשתי בכלל, מתי אדוני כיבה את המיים, והוריד אותי, בנגיעה קלה על הכתף אל בירכיים
פותח את הרוכסן שלו, ואני בעיניים עצמות שמה ממתינה בפה פעור בציפיה לקבל אותו לפה שלי
מתנדנדת קלות על מקומי לשון בחוצ
כשהוא מתיר לי ללקק לו את האשכים בעדינות סביב סביב ורק להעביר לשון על הפאלוס
לפני שנשען אל הקיר של המקלחון הרים רגל שם אותה על הגב שלי והשון שלי הביאה את עצמה אל פי הטבעת שלו
והתחלתי ללקק שמה, עמוק עמוק להחדיר את הלשון פנימה משמיעה גניחות קטנות של כלבה מייוחמת
הוא הוריד ממני את הרגל, וחזרתי אל האשכים לפנק אותם ומשמה אל הפאלוס שלו, והוא החזיק בי בראש ובעל אותי עמוק עמוק בגרון

המקלחת עו ד ההבילה מהאדים הוא גדל גדל והתקשח לי בתוך הפה , ושמעתי את הקון של אדוני, תאונני את עצמך כלבה
והשטתי יד לכוס מתחילה ללטף ולשפשף והכוס נפוח והדגדגן עומד וכולי מגורה מגורה מגורה מתחילה לגמור בעוד הוא עדיין דופק לי את הגרון
אבל הוא לא נתן להמשיך ויצא מהפה שלי מכופפ אותי על ארבע, לתנוחה שלי ראש לרצפה תחת מורם רגליים מיפוסקות
שלף את החגורה ממכנסיו התרחק קצת ,נתן לי רק זמן לנשק את הכף רגל שלו
ואז התחיל להצליף באחרויים האדמדמים חמים רכים ישר מהמקלחת
והחגורה שלו ירדה וירדה וירדה על יהם ועל הגב ואני גנחתי גנחתי גנחתי כמו בזיון פראי ולא בהצלפה כואבת
וכשהחגורה עשתה כבר את שלה והתחלתי לרחף קצת הוא ירד לידי רכן מאחורי ודחף שתי אצבהעות לחור של התחת לבחון כמה הוא עוד סגור ואז דחף את כף ידו אל הכוס החם המרטיב , דופק אותה מעמיק ודופק ומרחיב את הכוס של הרכוש וזאתי מתנדנדת על ברכיה דוחפת את עצמה אחרוה משחילה את הכוס שלה על האגרוף דופקת עצמה בפראות
אבל האיגרוף יצא
כי אדונה,הוא לא יניח לה לגמור כל כך מהר
והיא ככה ממתינה רגליים מפוסקות כוס מתכווץ ביחד עם השרירים של הסוגרים וגם החור של התחת מתכווץ נפתח נסגר קלות מרטיט ממתין
ואז הרגשתי, משהו דוקר עובר על גבי מלמעלה למטה לאורך חוט השדרה מלטפ דוקר ,והגנחות השקטות והציפיה רק התגברו עד לקונצרט בלתי נסבל של כלבה מיוחמת משמיעה עצמה בפני אדונה , את הכאבים שלה את הציפיה שלה

והמברשת, זאת היתה מברשת אסלה

התחילה ללטף לדקור את הכוס מבחוצ דוקר מגרה מכאיב מגרה אותה עוד ועוד ועוד
ואדונה, החדיר את המברשת לתוך הכוס הרטוב
זואתי החליקה שמה עמוק עמוק בקלות דוקרת מפנים והגניחות רק התגברו גירוי מוטרף כרוך בכאב של הסיבים של המברשת דופקת את עצמה הכלבה לבד ואדונה רק מחזיק מכאיבה לה מבפנים עוד עוד חזק חזק מיללת את כאב התענוג הבלתי נסבלים באוזניים של אדונה

ואדונה עדיין לא יניח לה לגמור
מוציא את המברשת מהכוס שוב החגורה שלו נוחתת ונוחתת ונוחתת שוב שוב על הישבן המאדים
והיא כבר מייללת לרחמיו
אבל הוא לא ירחם
במקום זה,
במקום זה, הוא נתן לה שוב, העמיד אותה על הבירכיים ללקק למצוץ עוד קצת ובעוד היא על הבירכיים ביעניים עצמות מונחת מוגשת לפני אדונה לשימשו להנאתו הוא בלבד
הוא התחיל להשתין עליה
שוטף אותו בזרם החם של השתן שלו ממשיך עוד עוד והיא מתמסרת לזה כמו בחרדת קודש
והוא נותן לה אחר למצוץ ללקק את שאריות השתן ולנקות אותו
ושוב מעמיד את הפאלוס שלו חזק חזק גדול גדול נוקשה בגרון שלה
ואומר לכלבה שלו לזחול אל אסלת השרותים לעמוד שמה להשען עליה ולפשק רגליים
והיא רוצה לסגור את המכסה ,אבל הוא לא מרשה וככה
נשענת שמה ראשה כמעט בתוך האסלה
הוא מצמיד את הראש אל החור של התחת אוחז במתניה חזק וסנגחיה אחת דוחף עצמו נכנס אל תוך התחת עמוק עמוק עמוק דוחף אותו פנימה ומשך אותה אליו במגע אחד

והיא צורחת
הכאב,הכאב
אבל הוא משיך לבעול את התחת שלה, מסתער עליו חזק בנגיחות איטיות עמוקות כבדות בלתי נפסקות
וכל כמה שכואב לה שמה היא יותר ויותר מתייחמת
פותח אותה מרחיב מעמיק פנימה וזה כמו לא נגמר
עד שהוא יוצא החוצה כמעט לגמרי וננעץ פנימה פעם אחרונה עמוק עמוק בפנים גומר משחרר את כל הזירמה החמה שלו עמוק עמוק בתוך המיעיים שלה
ורק אז מניח לה לקרוס לאיטה אל הרצפה מביט בכלבה שלו גומרת שוב שוב שוב
אופק קסומה

אני בטוחה שהיה כיף

אופק קסומה • 5 במאי 2009
אבל המברשת של האסלה?
איך זה עומד בקטגוריה של
"Safe" ?

icon_confused.gif
אופק קסומה

מה, נהייתי כמו הצדקנים האלו?

אופק קסומה • 5 במאי 2009
העיקר שנהנית, לא?
(וחוץ מזה אופק, יש מצב שזו פנטזיה. חשבת על זה?)
icon_rolleyes.gif
Josephin​(לא בעסק)
Josephin​(לא בעסק) • 5 במאי 2009
נחמד icon_smile.gif
הקטע הכי קשה בעיני זה עשיית חוקן לידו, כשהוא צופה.
איך הצלחת להתנתק מזה שהוא שם, רואה הכל, מריח...?

אופק קסומה
אופק קסומה • 5 במאי 2009
חלמית קטנה כתב/ה:
נחמד icon_smile.gif

חלמית, את בוודאי יודעת.
אצל נשים, הקקי לא מסריח.

למעשה, רובנו הגדול לא מחרבנות כלל.
icon_cool.gif
תהום​(מתחלפת)
תהום​(מתחלפת) • 5 במאי 2009
אופק קסומה כתב/ה:
חלמית קטנה כתב/ה:
נחמד icon_smile.gif

חלמית, את בוודאי יודעת.
אצל נשים, הקקי לא מסריח.

icon_cool.gif

שלא לדבר על מפליצות.
Josephin​(לא בעסק)
Josephin​(לא בעסק) • 5 במאי 2009
אופק קסומה כתב/ה:
חלמית קטנה כתב/ה:
נחמד icon_smile.gif

חלמית, את בוודאי יודעת.
אצל נשים, הקקי לא מסריח.

icon_cool.gif

אופק - החרא שלנו הוא נשי ריחו מור ולבונה ,LOL

תהום - פוי , נשים לא מפליצות , אנחנו משחררות פוקים ורדרדים לאוויר icon_smile.gif))).

יש לי בעיה להריח ריחות מסויימים.