נוריתE |
לפני 15 שנים •
13 במאי 2009
השפלה או כאב ? (שאלה בנים בנות)
לפני 15 שנים •
13 במאי 2009
נוריתE • 13 במאי 2009
אם כבר אז אעשה ספין לאושה יקירתי
מה עושה לכן את זה יותר? לא צפיה דווקא "השפלות" ? ואני שמה את במרכאות לא בכדי להמעיט בערך הערך אלא כי השפלה זה עיניין מאוד מורחב ולא תמיד מה שמשפיל אחת ישפיל אחרת (או,ההפך) ויש מילוליות ויש פיזיות ויש ויש.. או או.... כאבים? ותרגישו חופשיות להרחיב ... מאזוכיזם נפשי או פיזי או שניהם? זה כבר טיפי יותר עמוק כי לדעתי גם כאב וגם השפלות הם עיניין נפשי פיזי. ולשולטים פה? מה מהנה אתכם יותר להשפיל שפחה או להכאיב לה או משולב? |
|
aka BODYGUARD |
לפני 15 שנים •
13 במאי 2009
לפני 15 שנים •
13 במאי 2009
aka BODYGUARD • 13 במאי 2009
למצא את הגאג האולטימטיבי, כזה שיביא לכאן מעט שלווה...
ואין כאן אף אחד שיעשה סדר. ברדק של פורומים. |
|
קליבר(שולט) |
לפני 15 שנים •
13 במאי 2009
במקום שאין אנשים , היה אתה איש .
לפני 15 שנים •
13 במאי 2009
קליבר(שולט) • 13 במאי 2009
BODYGUARD כתב/ה: למצא את הגאג האולטימטיבי, כזה שיביא לכאן מעט שלווה...
ואין כאן אף אחד שיעשה סדר. ברדק של פורומים. just do it
|
|
aka BODYGUARD |
לפני 15 שנים •
13 במאי 2009
Re: במקום שאין אנשים , היה אתה איש .
לפני 15 שנים •
13 במאי 2009
aka BODYGUARD • 13 במאי 2009
קליבר כתב/ה: BODYGUARD כתב/ה: למצא את הגאג האולטימטיבי, כזה שיביא לכאן מעט שלווה...
ואין כאן אף אחד שיעשה סדר. ברדק של פורומים. just do it זה כבר קשור לניהול פורומים ובעל האתר נמנע מזה, סיבותיו עימו. גם קטגוריה מנוהלת לא ממש מחזיקה מעמד וחבל. נקווה לסדר. |
|
Josephin(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
13 במאי 2009
Re: השפלה או כאב ? (שאלה בנים בנות)
לפני 15 שנים •
13 במאי 2009
Josephin(לא בעסק) • 13 במאי 2009
נורית' כתב/ה: ולשולטים פה? מה מהנה אתכם יותר להשפיל שפחה או להכאיב לה או משולב? בודי, למה זה לא בפורום הלא נכון? למרות שנושא הפוסט רשום לשולטים גברים ונשים השאלה של נורית מופנת ספציפית לשולטים לכן לדעתי הפוסט פורסם במקום הנכון. גם נשים ששולטות על נשים/גברים לפעמים מציצות גם כאן . תפסיק להיות ייקה |
|
נוריתE |
לפני 15 שנים •
13 במאי 2009
Re: במקום שאין אנשים , היה אתה איש .
לפני 15 שנים •
13 במאי 2009
נוריתE • 13 במאי 2009
BODYGUARD כתב/ה: קליבר כתב/ה: BODYGUARD כתב/ה: למצא את הגאג האולטימטיבי, כזה שיביא לכאן מעט שלווה...
ואין כאן אף אחד שיעשה סדר. ברדק של פורומים. just do it זה כבר קשור לניהול פורומים ובעל האתר נמנע מזה, סיבותיו עימו. גם קטגוריה מנוהלת לא ממש מחזיקה מעמד וחבל. נקווה לסדר. "ביג גיא" ועל זה אמרו... go fly a kite ותקטין כבר את הכתב זאת, התעללות מנטלית רצינית ישוע לא סבל ככה ואם מישהן/ הם רוצים לענות ברצינות?אני אשמח לדעת ולשמוע |
|
Here And There(נשלטת) |
לפני 15 שנים •
13 במאי 2009
לפני 15 שנים •
13 במאי 2009
Here And There(נשלטת) • 13 במאי 2009
אם השאלה היא מה מגרה יותר מנטלי או פיזי- אז מנטלי.
אם כי גם הפיזיות זה ביטוי לשליטה/הכנעה וכתוצאה מכך יש בזה אלמנט של השפלה. |
|
aka BODYGUARD |
לפני 15 שנים •
14 במאי 2009
לפני 15 שנים •
14 במאי 2009
aka BODYGUARD • 14 במאי 2009
חלמית קטנה כתב/ה: נורית' כתב/ה: ולשולטים פה? מה מהנה אתכם יותר להשפיל שפחה או להכאיב לה או משולב? בודי, למה זה לא בפורום הלא נכון? למרות שנושא הפוסט רשום לשולטים גברים ונשים השאלה של נורית מופנת ספציפית לשולטים לכן לדעתי הפוסט פורסם במקום הנכון. גם נשים ששולטות על נשים/גברים לפעמים מציצות גם כאן . תפסיק להיות ייקה חלמיתה יקרה... אני מעריך ומכבד כל פתיחת שירשור והרמיזה היתה מכוונת לבעל האתר, שיתכן ויש צורך להוסיף קטגוריה בנוסח- "נשלטות מדברות" ,"דברים שרציתי לומר" , משהו בסיגנון. נורית לא השכילה להבין זאת, נסלח לה. לימדו אותנו בכתה א' שהמילה לכן מתייחסת ללשון נקבה ולא זכר. אלה החיים. גם הלשון העברית. לגבי מה שאמרה נורית,לא ממש שווה יחס, מקבלים כאן את כולם (גם אותי... )... ותתייחסו לנושא, נא לא להגרר לדבריי הפרובוקטיביים ! |
|
Josephin(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
14 במאי 2009
לפני 15 שנים •
14 במאי 2009
Josephin(לא בעסק) • 14 במאי 2009
BODYGUARD כתב/ה: חלמית קטנה כתב/ה: נורית' כתב/ה: ולשולטים פה? מה מהנה אתכם יותר להשפיל שפחה או להכאיב לה או משולב? בודי, למה זה לא בפורום הלא נכון? למרות שנושא הפוסט רשום לשולטים גברים ונשים השאלה של נורית מופנת ספציפית לשולטים לכן לדעתי הפוסט פורסם במקום הנכון. גם נשים ששולטות על נשים/גברים לפעמים מציצות גם כאן . תפסיק להיות ייקה חלמיתה יקרה... אני מעריך ומכבד כל פתיחת שירשור והרמיזה היתה מכוונת לבעל האתר, שיתכן ויש צורך להוסיף קטגוריה בנוסח- "נשלטות מדברות" ,"דברים שרציתי לומר" , משהו בסיגנון. נורית לא השכילה להבין זאת, נסלח לה. לימדו אותנו בכתה א' שהמילה לכן מתייחסת ללשון נקבה ולא זכר. אלה החיים. גם הלשון העברית. לגבי מה שאמרה נורית,לא ממש שווה יחס, מקבלים כאן את כולם (גם אותי... )... ותתייחסו לנושא, נא לא להגרר לדבריי הפרובוקטיביים ! עזוב בחייך בעל האתר נירדם בשמירה העברית שלי תמיד היתה מקולקלת אני כבר זקנה בשביל להתחיל ללמוד לשון גם ככה בקושי יש כאן מספיק אנשים בשביל כמות כזו גדולה של פורומים שקיימים כיום בכלוב להוסיף עוד פורום? לדעתי זה מיותר. שובב אחד אני קולטת את הראש שלך אתה רוצה שכלובי יתחיל לרוץ מרתון בין הפורומים אולי ככה הוא לא ירדם בשמירה ובנימה רצינית בודי נשמה,אני חולה אליך יקירי, הלוואי ובעית שיוך פוסט לפורום המתאים היו הצרות היחידות בחיינו |
|
ראובן |
לפני 15 שנים •
14 במאי 2009
הרחבת תחום המאבק
לפני 15 שנים •
14 במאי 2009
ראובן • 14 במאי 2009
רציתי לשאול,
מדוע הדיון בשליטה מוגבל ל'השפלה' או 'כאב'? הרי שני אלו הם רק גוונים על אותה פלטת צבעים. האם אין טעם לדבר על הנאה מהשליטה עצמה? אתם יודעים - הטלפתיה טבעית בין גבר ואישה, שאינה דווקא כרוכה בהשפלה/כאב? יתרה מזאת, מה בדבר משחקיות - היכולת ליהנות ממשחק המבוסס על קודים פרטיים? ראובן |
|