| brshjiuu |
לפני 17 שנים •
15 במאי 2009
לשיפוטכם
לפני 17 שנים •
15 במאי 2009
brshjiuu • 15 במאי 2009
שנים רבות שאני חבר באתר הכלוב.
מודה ומתוודה, בתחילת דרכי כאן זה לא היה תמיד באותו ניק וגם לא תמיד באותו תפקיד... יחד עם זאת אני בטוח שרוב החברים כאן (או לפחות חלק גדול מהם) , אינם נמנעים מלהכנס מדי פעם בניק אחר ואפילו בתפקיד אחר. לפני כשלושה שבועות לא הצלחתי להתחבר מהמחשב שלי אל האתר כחבר, אלא כאורח בלבד. מאחר ולא ידעתי מדוע, פניתי לכלובי דרך המייל שמופיע בתחתית הדף הראשי של האתר. אני מביא בפניכם את עיקר הדברים: אני: שלום במשך כל שעות הערב גלשתי באתר ולפני כרבע שעה ניסיתי להכנס שוב, הקלדתי את שם המשתמש והססמא, אך לא הצלחתי להכנס להפתעתי הופיע לי דף עם הסבר קוקיז. פעלתי לפי ההסבר ועדיין אין לי אפשרות להתחבר לאתר, אלא כאורח. הניק שלי הוא a u w לילה טוב שוב אני: שלום אתמול פניתי אך לא קיבלתי תגובה. מאז אמש אני לא מצליח להכנס אל הכלוב. אני מכניס כינוי וסיסמה, אבל נפתח לי חלון של הסבר קוקיז. ההגדרות במחשב הן כפי שמפורט בהסבר ועדיין אני מגיע לאותו עמוד שמסביר לי שעלי לשנות את ההגדרות קוקיז. עברתי שוב על ההגדרות, אך לשווא. אשמח לתגובה מהירה. כלובי: התחברת לאתר לאחרונה בכינויים נוספים? אני: אכן כן, התחברתי בכינוי נוסף כלובי: כתוב לי בבקשה באלו כינויים נוספים התחברת אולי אחד מהם נחסם ואת כתובת ה IP ממנה אתה מתחבר, אם אתה יודע אני: האם יש אפשרות לשוחח באופן אחר...? אני מאוד רוצה לפתור את הבעיה בהקדם ולחזור לגלוש באתר באופן סדיר. בכל אופן, כפי שכבר כתבתי, הכינויים הנוספים שהתחברתי איתם, מלבד a u w הם: **** ****** ואין לי מושג מהי כתובת ה IP למען האמת, אין לי מושג מה זה בכלל... כלובי: על פי הרישומים שלנו היו לך עשרות כינויים באתר אני: עשרות זה מעט מוגזם, אבל כן, בהתחלה שיניתי כינויים מדי פעם עכשיו אני כמעט ולא מתחבר עם שום כינוי מלבד a u w. בכל אופן, מה זה אומר אם נכנסתי במספר כינויים? אני נענש בגלל זה? אני בטוח שאני לא היחיד שיש לו יותר מכינוי אחד. אשמח אם הבעיה תפתר ואוכל להכנס לאתר דרך המחשב שלי. המשך יום טוב שוב אני: לילה טוב כבר מעל לשבוע שאין לי אפשרות להכנס לאתר דרך המחשב שלי, אין לי מושג מה הסיבה לזה ומדוע אני לא מקבל מענה שפותר את הבעיה. לפי ההודעה האחרונה שקיבלתי ממך ("על פי הרישומים שלנו היו לך עשרות כינויים באתר"), הבנתי שאני סוג של מצורע. אולי אני טועה, אבל אני מאוד מקווה שאתם לא מונעים ממני להכנס לאתר בכוונה תחילה, רק בגלל הסיבה שהיה לי יותר מכינוי אחד. אם אני אכן טועה, אני מתנצל על האצבע המאשימה, אך מתעקש על פתיחת האתר בפניי, בהקדם האפשרי. אם אינני טועה, אני מבקש לזכות אותי על מנוי הזהב שרכשתי ובקושי הספקתי להינות ממנו. תודה והמשך לילה טוב שוב אני (כבר לא במייל, אלא דרך האתר במחשב של הוריי): מאחר ואין תשובה דרך המייל, אני מנסה גם כאן... אנא ממך, עזור לי לפתור את הבעיה ולהכנס לאתר עם הניק שלי, דרך המחשב האישי שלי. לכל הפחות שלח תגובה לפניות הרבות שלי במייל. בשעתיים הקרובות אני אצל הוריי ולכן יכול לגלוש תחת הניק שלי ולכתוב לך את ההודעה. אשמח אם תגיב דרך המייל, אך במידה ותבחר לתת לי מענה כאן באתר, אוכל לקרוא זאת רק בשעתיים הקרובות. שבת שלום אלו הם תמצית הדברים וכפי שכבר הבנתם אני עדיין ממתין לתשובה. אם פשעתי, אין לי שום בעיה לשלם את המחיר. אתם לא רוצים אותי כאן, לא אהיה כאן. אני נותן את מילתי שלעולם לא אכנס יותר לאתר הזה, תחת שום ניק. כל מה שאני מבקש זה את הכסף ששילמתי עבור מנוי זהב. אנשי האתר יכולים למנוע ממני להכנס ולמעשה זוהי זכותם המלאה להגן על חברי האתר לפי ראות עיניהם. מה שהם לא יכולים לעשות זה להכניס יד אל הכיס שלי ופשוט לגנוב ממני!!! זאת חוצפה!!! אני מאוד מקווה שסוף סוף אזכה לתגובה מכלובי או כל אחד שקשור להנהלת האתר וכספי יוחזר לי. אני לא מתכוון לוותר!!!! המשך יום נפלא ושבת שלום לכולם |
|
|
| Uranus |
לפני 17 שנים •
15 במאי 2009
איף
לפני 17 שנים •
15 במאי 2009
Uranus • 15 במאי 2009
בעידן תוכניות הריאליטי כל אחד מנסה לזכות בתהילה ע"י להיות דרמה קווין.
פשעים, חטאים, אשמות... בחייאת lighten' up לא רוצים בו הו הו... ועוד מה אתה רוצה מכלובי. לפי מה שאתה תארת, אם הצלחת להכנס ממחשב אחר תחת הכינוי שלך, משמע שאתה לא חסום. הבעיה סביר להניח אצלך במחשב, כלובי ניסה לעזור לך אבל יש גבול למה הוא מסוגל לעשות כשמדובר בבעיה מקומית אצלך. הוא יכול לנסות לאפס אצלו משהו, אבל בלי הנתון שהוא ביקש ממך (IP) זה קצת קשה. להטריד ככה את מנוחת האתר ביום שבת ועוד בפרורם הכללי |
|
|
| בלוסום(לא בעסק){ע} |
לפני 17 שנים •
15 במאי 2009
Re: איף
לפני 17 שנים •
15 במאי 2009
בלוסום(לא בעסק){ע} • 15 במאי 2009
► Uranus כתב/ה: בעידן תוכניות הריאליטי כל אחד מנסה לזכות בתהילה ע"י להיות דרמה קווין.
פשעים, חטאים, אשמות... בחייאת lighten' up לא רוצים בו הו הו... ועוד מה אתה רוצה מכלובי. לפי מה שאתה תארת, אם הצלחת להכנס ממחשב אחר תחת הכינוי שלך, משמע שאתה לא חסום. הבעיה סביר להניח אצלך במחשב, כלובי ניסה לעזור לך אבל יש גבול למה הוא מסוגל לעשות כשמדובר בבעיה מקומית אצלך. הוא יכול לנסות לאפס אצלו משהו, אבל בלי הנתון שהוא ביקש ממך (IP) זה קצת קשה. להטריד ככה את מנוחת האתר ביום שבת ועוד בפרורם הכללי |
|
|
| brshjiuu |
לפני 17 שנים •
15 במאי 2009
קודם כל
לפני 17 שנים •
15 במאי 2009
brshjiuu • 15 במאי 2009
כלובי מתעלם כבר שבוע וחצי
ומה אני רוצה מכלובי? את הכסף שלי!!! "להעניש" אותי....? סבבה. כמו שאמרתי, אל תתנו לי להכנס לאתר, אבל לקחת את הכסף זו גניבה. |
|
|
| FireBoy |
לפני 17 שנים •
15 במאי 2009
לפני 17 שנים •
15 במאי 2009
FireBoy • 15 במאי 2009
חבר , אתה חופר
אני מבין לחלוטין את הזעם והתיסכול אבל הפתרון פשוט. בקש מספק האינטרנט שלך להחליף את מספר הIP הקבוע שלך וודא שביצע זאת ע"י כניסה לאתר תחת הניק שלך. גלוש להנאתך וגנוז את שאר היוזרים שלך באתר. בהצלחה |
|
|
| טיגריס כחולה |
לפני 17 שנים •
15 במאי 2009
לפני 17 שנים •
15 במאי 2009
טיגריס כחולה • 15 במאי 2009
► electro-z כתב/ה: חבר , אתה חופר
אני מבין לחלוטין את הזעם והתיסכול אבל הפתרון פשוט. בקש מספק האינטרנט שלך להחליף את מספר הIP הקבוע שלך וודא שביצע זאת ע"י כניסה לאתר תחת הניק שלך. גלוש להנאתך וגנוז את שאר היוזרים שלך באתר. בהצלחה פרקטי שכמוך
|
|
|
| Halrloprillalar |
לפני 17 שנים •
16 במאי 2009
לפני 17 שנים •
16 במאי 2009
Halrloprillalar • 16 במאי 2009
כנס לאקספלורר >> כלים >> אפשרויות אינטרנט
ולחץ על כפתור "מחיקת קבצי Cookie" מוגש באדיבות "דולפין כחול", מחלקת תמיכה טכנית לבכיינים. |
|
|
| melody |
לפני 17 שנים •
16 במאי 2009
Re: איף
לפני 17 שנים •
16 במאי 2009
melody • 16 במאי 2009
► Uranus כתב/ה: בעידן תוכניות הריאליטי כל אחד מנסה לזכות בתהילה ע"י להיות דרמה קווין.
פשעים, חטאים, אשמות... בחייאת lighten' up לא רוצים בו הו הו... ועוד מה אתה רוצה מכלובי. לפי מה שאתה תארת, אם הצלחת להכנס ממחשב אחר תחת הכינוי שלך, משמע שאתה לא חסום. הבעיה סביר להניח אצלך במחשב, כלובי ניסה לעזור לך אבל יש גבול למה הוא מסוגל לעשות כשמדובר בבעיה מקומית אצלך. הוא יכול לנסות לאפס אצלו משהו, אבל בלי הנתון שהוא ביקש ממך (IP) זה קצת קשה. להטריד ככה את מנוחת האתר ביום שבת ועוד בפרורם הכללי מתי הפכת להיות מפלצת ? הילד רוצה את כספו, זה הכל. הוא לא מבקש להיכנס בכוח . ואם איני טועה, יש חסימה על IP, לא על ניק . אבל לא מבינה בזה מספיק. תהיה נחמד אורנוס |
|
|
| ניקי666 niki |
לפני 17 שנים •
16 במאי 2009
לפני 17 שנים •
16 במאי 2009
ניקי666 niki • 16 במאי 2009
אם אתה יכול לספר לנו את נפלאותייך סימן שאתה יכול להכנס לאתר ולגלוש .
אם כך אינני מבין על המהומה ..האם ניק אחר חסום או אולי ניקים נוספים ..? האם שילמת עליהם מנוי זהב ..? |
|
|