סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

ונילית אנינה

hun
hun
לפני 15 שנים • 18 במאי 2009

ונילית אנינה

hun • 18 במאי 2009
קשה לבחור רק תכונה אחת המאפיינת אותה אם לא בלתי אפשרי .
היופי שלה עוצר נשימה וגורם לך לשכוח מקיומך לכמה שניות , החן הוא טבע שני שלה ומתבטא בשפת הגוף ובאצילות יומיומית , היא שנונה ומבריקה למדי , מפתה אותך להיכנס לדיון או עימות כלשהוא ומכניעה אותך ברוך בחכמתה הרבה .
היא טובת לב ,כנה ,אהודה על כל מי שמכיר אותה.
ובכל זאת...
יש בה משהו אשר היה לתקופות מסוימות בחיי נסתר ובלתי מובן , בגדר תעלומה , לקח לי זמן לגדול ולהבין את טיבן של מערכות אנושיות והכוחות המניעים אותן מתחת לפני השטח ומעליו במקרה שלה ... להפנים מה הוא הגורם החמקמק שתמיד ליווה אותי אך לא קראתי לו בשמו . ואני מתכוון לסמכותיות , כן סמכותיות טבעית אשר נובעת מבפנים כמו מי מעיין
הפורצים החוצה , צלולים וזכים ובכוח ההתמדה והתנועה זורמים ומפרים את הסביבה , כך
היא מניעה את סביבתה , מפרה אותה ומנתבת את הזקוקים לניתוב

היכולת הזאת לעולם לא אוזלת וההפוגות הקיימות בהחלט לא פוגעות ביעילותה , היא נבונה מספיק כדי לדעת מתי יש לעצור ומתי להשתמש בכלי בו ניחנה – במרכיב המוביל שלה .
אין היא מאמינה בכפיה או בהצהרות מיותרות כלפיי האחר ,זאת אינה שליטה בעיניה
אלא גסות וחוסר כבוד . כשזה ייצא ממנה אתה תרגיש וזה בכלל לא משנה עד כמה אתה דומיננטי וחזק בחייך ,זה פשוט לא רלוונטי יש דומיננטים ויש אותה .

שלום **** התגעגעתי אליך , איך עבר יומך ?
מחכה לך קופסא סגורה בתוך תא המטען במכונית שלך ,הקופסא היא בצבע שחור ותצטרך לקרוע את הכיסוי כדי לדעת מה יש בפנים , עבור קודם בחנות היינות וקנה עבורי יין שארדונה , דאג שהיין יהיה בטמפרטורה המתאימה בדיוק כפי שאני אוהבת .
לאחר מכן פתח את הקופסא והסק את המתבקש ... ממתינה לך . אוהבת .
הנחתי את הפלאפון וויתרתי על שמיעת יתר ההודעות .

הדבר הראשון שראיתי כשנכנסתי פנימה היא כוס היין הדקיקה והגבוהה , מבריקה לה
כממתינה לשימוש מתאים .
הרחתי ריח בושם נשי ומקלחת רעננה , ריח של ייחום מרומז ובדים יוקרתיים וברקע צלילים שקטים ומפתים של אישה השרה להנאתה יחד עם המוזיקה שהיא כה אוהבת .
היא הבחינה בי וסקרה את המראה שלי , חליפת המשרת בתוספת העניבה האדומה , השיער הקצוץ ובקבוק היין שהתאים את עצמו באורח פלא לכפפות שבידיי ולרקע המחויט .
היא ישבה שם בספת העור הנוחה , כל כך שלווה ונינוחה , חיוך מרוח לה על הפנים וכולה יוקרתיות ופיתוי דק עד שכמעט אינו מורגש .
שמלת הערב האדומה מחמיאה לעורה הלבן בניגוד כל כך מושלם , השיער הבלונדיני האסוף
השתלב אף הוא במשחק הצבעים , המחשוף הקל , הישיבה , והגוף החטוב מתחרים בפניה ובמיוחד בעיניה הכחולות - עמוקות על עומק מבטיי ומשך ההסתכלות .... וכאילו שאין די בכך
הסנדלים ... אוו הסנדלים הדקים והמבריקים עם עקב הסטילטו הגבוה אשר גורמים לכף הרגל היפה והצחורה ביותר להיות כלי נשק של ממש , עם קימורים וזוויות מסוכנים לא פחות .
אז מה אתה חושב ? מלכותית עניתי לעצמי .

ניגשתי לעברה בידי עטופת הכפפה , היא השיטה את כף היד ונשקתי לה קלות .
חיוכה פלירטט עם ניצוץ האושר שבעיניה והממזריות הקלה הורגשה אף היא .

הכלים מחכים לך במטבח , אני ממתינה , קטעה באחת את השקט ורק החריפה את המתח.
ניגשתי למטבח נפעם מן הקור היחסי והריחוק ומופתע מהרעש שהותירו נעלי חצי המגף שלי
בפוגשם את המרצפות הגדולות .
הכנסתי את הבקבוק לדלי שכוסה בקרח המומס , הנחתי את המגבת כפי שמתאים למלצר יין
או אוצר היין כיאה לאדם הבוחר ומארגן ומיקמתי את הכוס ודלי הקרח על המגש הכסוף.
את הדרך לסלון עשיתי בזהירות ,הדבר האחרון שהייתי רוצה הוא שגמלוניות כל שהיא תגרום
לתאונה מצערת , ליתר ביטחון אחזתי מלמעלה את קצה הבקבוק .
המגש הונח על השולחן שלצד ספת העור . תחת מבטי מרות וסקירה אינסופיים חלצתי את הפקק , הניחוח החל לשחק באפי , מזגתי לתוך הכוס את היין בעודי עומד ונבחן , הבשומת
החלה להתפזר בחדר , עקצצה קלות שני אנשים בעלי חוש ריח חד ... קדתי קידה סמלית
והגשתי לה את היין וחזרתי לעמדתי .

יש אנשים אשר אוהבים לצפות באישה מעשנת , הדרך בה היא אוחזת בסיגריה ,באצבעותיה הדקיקות מתמרנת אותה בין ידיה , מקרבת לשפתיים לשאיפה אירוטית ונושפת עשן כוחני החוצה . ויש אותי המוצא אלגנטיות ומיניות סמויה וחזקה בצורת האחיזה בכוס היין , בנענוע
הרחה , המבט והאיפוק עד שהזכוכית פוגשת את השפתיים והנוזל חודר פנימה קודם בטיפות ולאחר מכן בלגימה ארוכה יותר .

מהפינה התבוננתי בה מספר שניות ולאחר מכן דקות בהן שתתה , לגמה , התעלסה עם היין . הדבר היחיד שהיה חסר היה צליל מפגש שתי כוסות .

היין מצוין אמרה (כאילו שמחצית הבקבוק הריקה לא העידה על כך ) שוב בחירה מצוינת .
עכשיו קח את המגש בחזרה למטבח ! והתחל בשטיפת הכלים המלוכלכים .
לאן אתה הולך ?
להחזיר את היין ולשטוף את הכלים ,עניתי בביטחון .
לא בצורה הזאת , עצרה אותי ואחזה בידי ולראשונה קמה ממושבה .
אני רוצה לראות את הגוף שלך בפעולה,מגיב ונדרך בעודך עובד עבורי , הסבירה תוך כדי
הפשטה מבגדיי , היא נעמדה מאחור והשילה את המקטורן מכתפיי הרחבות ואת העניבה הסירה באיטיות כשהיא ניצבת מולי כל כך קרובה כל כך זמינה , שמור אותה בידך אמרה .
(חשתי כמו ילד קטן הנמצא תחת ידיים אוהבות ומטפלות אם כי גם מחליטות ) אחר כך היה
תורן של החולצה המכופתרת ומחוך המשרתים השחור ולבסוף נשארתי אני ותחתוני הבוקסר
הצמודים ז"א צמודים לכפות ידיה החופנות ומועכות , כאילו נתקלו בצעצוע חדש ונעים למישוש בפעם הראשונה . התחתונים גלשו להם עם כובד אחיזתה והתרחקו מגופי באופן סופי
עמוד זקוף ידיים על שרירי הארבע ראשי , אל תזוז .
היא שמטה מידי את העניבה והשתמשה בה לאזוק את האשכים והזין אותם משכה אחורנית לחֵיץ הנקָבַיים , הידקה היטב , השתמשה בזיקפה כנקודת אחיזה יציבה ובאגן כנקודה נוספת

עכשיו אתה מוכן , קדימה , פנה את השולחן .... אתה מבין מה עליך לעשות ?
הנהנתי ובראשי חשבתי על הקשירה החזקה ועל הזקפה היותר חזקה על המגע הרגעי
של כפות ידיה בישבני ובעצם בכל חלק בגוף , על הריח המתוק שלה ועל החזה המוצק
שהיה כמעט צמוד לגוף שלי ובמקרה הוסווה בשיער שהתפזר לו בשלב כלשהו .

פתחתי את ברז המים הקרים , הרטבתי את הספוג כנדרש והשפרצתי כמות נדיבה של סבון נוזלי ליצירת קצף סמיך , צלחות , כוסות וכלים משונים ליצירת עוגות שאיני יודע או מעוניין
לזכור את שמם , המתינו לי בערמות ... אולי אם אתרכז בכלים ארגע חשבתי .
טפיפות סנדלי העקב המדודות והקצובות על גבי המרצפות יצרו צליל מרתיע , מרגש
המתחזק למרות הקצב והעוצמה הקבועים כביכול , עם כל פסיעה דומיננטית העניבה התהדקה ונכרכה חזק יותר סביב גבריותי וקולות העקבים חדרו לדמיונותיי היצירתיים והניעו את
גלגלי הכניעה הפרוורטים , הציפיה התערבבה בלהט ובחרדה והלב הלם בתוך תיבת הצלעות

היא נעמדה מאחור כך שיכולתי לשמוע את נשימתה ובראייה המרחבית שלי חשתי בצבע האדום אך לא יותר מכך . המשכתי כרגיל מסבן ומנקה עוד צלחת , כאשר מדי פעם
כמעט מחליקה לי מן האחיזה .
לפתע הרגשתי את היד שלה מונחת על צווארי אוחזת בו בעדינות , מלטפת ומרגיעה.
התמכרתי למגע אשר בתזמון מושלם התמוסס לו עם הקולות הרפים שנבעו מן המקלט שבסלון - מנגינה איטית עם המון עוצמה , כמו המגע וקולו של אלטון הדהד .....

I believe in love, it's all we got
Love has no boundaries, costs nothing to touch

הרגשתי שאני נמס בנוכחותה .
בידה השניה תפסה את הזין ושרטה אותו קלות בציפורניה הארוכות
אגל זיעה קטנטן ניתק ממעלה הגב וירד לאורך מותני עד שפגש את שפתיה .
אתה מפחד , אמיץ שלי ? שאלה בקול מתגרה ובהתרסה .
לא עדית .

היא צחקה צחוק ארוך וקליל של שולטים רודניים
והחדירה את הציפורן הארוכה שלה אט אט פנימה לתוך איבר המין שלי
שכחת שאני יודעת מתי אתה משקר ?
hun
hun
לפני 15 שנים • 21 במאי 2009

תודה .

hun • 21 במאי 2009
icon_smile.gif
יערה46

יפה :))

יערה46 • 21 במאי 2009
נהנתי לקרוא
sleeper​(נשלט)
sleeper​(נשלט) • 21 במאי 2009
מצוין! תודה icon_smile.gif
hun
hun
לפני 15 שנים • 22 במאי 2009
hun • 22 במאי 2009
בכיף .

סליפר , אני ממתין לפרק השמיני שלך .
פלינט​(שולט)
לפני 15 שנים • 18 באוג׳ 2009

Re: ונילית אנינה

פלינט​(שולט) • 18 באוג׳ 2009
"ולבסוף נשארתי אני ותחתוני הבוקסר הצמודים ז"א צמודים לכפות ידיה החופנות ומועכות , כאילו נתקלו בצעצוע חדש ונעים למישוש בפעם הראשונה . "

icon_lol.gif