Happily Married(אחרת) |
לפני 15 שנים •
12 ביוני 2009
שאלה בנושא הבלוג
לפני 15 שנים •
12 ביוני 2009
Happily Married(אחרת) • 12 ביוני 2009
אני לא יודעת אם זה המקום הנכון, אבל בכל זאת...
האם מישהו יודע למה כשאני כותבת לבלוג אני לא רואה אותו ברשימה? למרות שהוא די עדכני, כתוב שהוא התעדכן לפני ארבעה ימים, ולכן הוא נמצא הרחק למטה... תודה וסליחה. |
|
Here And There(נשלטת) |
לפני 15 שנים •
12 ביוני 2009
לפני 15 שנים •
12 ביוני 2009
Here And There(נשלטת) • 12 ביוני 2009
את שומרת בטיוטה לפני שאת מפרסמת?
אם כן אז הוא מפרסם אותו לפי תאריך שמירת הטיוטה ולא לפי תאריך הפירסום באוויר. זה מה שקורה אצלי לפחות. |
|
Happily Married(אחרת) |
לפני 15 שנים •
12 ביוני 2009
שמרתי גם ככה וגם ככה
לפני 15 שנים •
12 ביוני 2009
ובכל מקרה, הטיוטה נשמרה לכמה שעות לכל היותר, ועדיין הבלוג מופיע כאילו עודכן מזמן...
|
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
12 ביוני 2009
Re: שמרתי גם ככה וגם ככה
לפני 15 שנים •
12 ביוני 2009
בלוסום(לא בעסק) • 12 ביוני 2009
nympho כתב/ה: ובכל מקרה, הטיוטה נשמרה לכמה שעות לכל היותר, ועדיין הבלוג מופיע כאילו עודכן מזמן...
אבל העניין הוא, שהזמן שנרשם שעדכנת בבלוג הוא הזמן של הטיוטה, לא משנה מה את עושה איתה אחר כך - בין אם היא נשארת טיוטה ובין אם היא עולה לאוויר. עדיף לעשות גיבוי של הבלוג בוורד, אם את כבר ממש רוצה שישמר לך. בכל מקרה, יש עוד אופציה מה לעשות: לקחת את הטיוטה, לעשות קופי פייסט, לכתוב פוסט חדש בבלוג, להדביק שם את הטיוטה, ואז העדכון הוא לפי השעה שבה כתבת לאוויר. |
|
Happily Married(אחרת) |
לפני 15 שנים •
12 ביוני 2009
לא הבנת אותי...
לפני 15 שנים •
12 ביוני 2009
את הטיוטא שמרתי בשישי בצהריים, ופרסמתי בשישי אחה"צ.
בכל זאת, הבלוג נראה כאילו עדכנתי אותו רק לפני ארבעה או חמישה ימים... במחשבה שניה, הבלוג נראה כאילו עדכנתי אותו בזמן הפוסט הלפני אחרון, אותו לא שמרתי כטיוטא לפני הפרסום... אולי יש בעיה עם פוסטים שנשמרו כטיוטא... אני אבדוק את זה בפרסום הבא שלי. |
|