שולט מילדות(שולט){zilkam@coo} |
לפני 21 שנים •
24 בנוב׳ 2003
היא הייתה בהלם מוחלטט
לפני 21 שנים •
24 בנוב׳ 2003
שולט מילדות(שולט){zilkam@coo} • 24 בנוב׳ 2003
זה היה באחד החורפים הגשומים ביותר,החלטתי שעדיף לעבור את הלילה עם איזה משקה חם,
החלטתי לקום ולנסוע למסעדה הכי יוקרתית שיש אנשים לובשי חליפה,טבעות מזהב,נעלי יוקרה עקבים מגפים והכל מהשורה הראשונה. פשוט מיליונרים. כמובן שהמלצרים\ת היו לובשי סינר לבן כמו במסעדות היוקרה,טוב,כעבור שעה של התפעלות,מהמקום הנפלא, הזמנתי בירה מאחת הברמניות שהייתה נראת ממש טוב וממש סקסית היא הייתה ג'ינג'ית עם חזה חמוד,והפטמות הבליטו עצמן דרך חולצתה הדקה , שפתייה היו כה שמנות ממש כאלה שרוצה למצוץ זיין עבה וארוך.ממש התחרמני מהקטע והחלטתי שהיום זה היום קראתי לברמנית(נקרא לה בינה) בינה הביאה לי את המשקה ממש בצורה יפה ובעדינות שלא תדעו כמותה ואני בכוונה קמתי וציפתי לראות איך תגיב,היא הניחה את המשקה על השולחן ולפתע הכוס שהניחה נפלה אני לא יודע איך אבל פשוט נשברה לרסיסים וכל המשקה נשפך לי על הנעליים החדשות! לא ידעתי מה לעשות וסטרתי לבינה על הלחי שהייתה בהלם מוחלט! היא ניגבה את הנעל שלי עם מגבת ואני פשוט הרגשתי שהיום זה היום שלי! פקדתי עליה "קדימה,לקקי את הנעל!" היא אמרה לפתע "כן אדוני" ופשוט הייתי בשמיים. לאחר דקות ספורו המקום הלך והתרוכן מאנשים ונשארנו אני,בינה,ועוד 2-3 אנשים שבילו במקום. בינה ניגשה אליי "וטענה שהכל היה בלי כוונה" ואני מלמלתי "בלי כוונה.."הבנתי שהיא אוהבת ת'קטע והיא החליטה לקחת אותי חדר צדדי שהיה בפאב ליד,ושאלה אותי איך אפשר לפצות אותי, נתתי לה את האפשרות לבחור דרך לפיצוי והיא שאלה "מה אתה אוהב חמוד?" אמרתי לה בפירוש" סקס" את מה שקרב אח"כ תדעו בפעם הבאה....... מצפה לתגובות |
|