סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

הפרש גילאים

}{מוראנה}{
לפני 15 שנים • 26 ביוני 2009

הפרש גילאים

}{מוראנה}{ • 26 ביוני 2009
יש משהו שלא נהיר לי, לא ברור לי

ואשמח אולי ביחד אתכם להבין יותר

כשגבר מבוגר מנהל מערכת יחסים של אהבה עם אשה צעירה ממנו בשנים רבות

זה לא נחשב לעיניין של מה בכך, ידוע שגברים בגילאים מבוגרים מחפשים את צעירותם מחדש

אבל מה קורה, למשל, ההפך

שאשה מבוגרת בגילה ונפשה מנהלת מערכת יחסי אהבה עם גבר הצעיר ממנה בשנים לא מעטות

האם זה גם נחשב לעיניין של מה בכך?

ואני לא מתכוונת להפרש של שנה שנתיים ביינהם, אני מתכוונת להפרש של עשר חמש עשרה

שנים לערך.

האם הגיל הוא רק מספר כרונולוגי?

האם לגיל אין משמעות?

לא פעם ולא פעמיים בשיחות כאלו ואחרות אותן שאלות צצו להן
    התגובה האהובה בשרשור
יולי Yuli​(לא בעסק){טדי}
בגדול, לאהבה אין גיל וכל זה, גם לתשוקה ושאר ירקות, ושכל אחד יעשה מה שבא לו וישים זין כזה גדול על מה ש"שנחשב".

באופן אישי לא מבינה מה מושך בזה, לשני הכיוונים. אבל זה רק אני כמובן.

כל הקטע הזה של גבר מבוגר/אשה צעירה קיבל לגיטימיות בכלל מכל עניין הפוריות, שאשה צעירה וגבר מבוגר יכולים להביא ילדים, ואשה מבוגרת לא תוכל ללדת לא משנה כמה צעיר הגבר שלה יהיה. זה המקור.

יש גם את הקטע הסטיגמטי הזה שאשה מוערכת בזכות יופיה ורחמה, שבשיאם בנעורים, וגבר מוערך בזכות חכמתו ואופיו והשגיו, שהם בשפלם בנעורים.

אבל מה שאני הכי אוהבת זה לקטלג את כל זה תחת "מידע לא רלוונטי" ולעשות חיים.
Morticia

תיקון קל...

Morticia • 26 ביוני 2009

ובעיקר נראה לי שהבן אדם חשוב וקודם לגיל
{מה שאומר שניתן למצוא בשלות והתאמה מופלאה גם כשיש פער משמעותי, ללא קשר למי הגבר ומי האישה בסיפור}

או כשאין פער בכלל כמובן...
icon_smile.gif
Morticia

Re: תיקון קל...

Morticia • 26 ביוני 2009
Morticia כתב/ה:

ובעיקר נראה לי שהבן אדם חשוב וקודם לגיל
{מה שאומר שניתן למצוא בשלות והתאמה מופלאה גם כשיש פער משמעותי, ללא קשר למי הגבר ומי האישה בסיפור}

או כשאין פער בכלל כמובן...
icon_smile.gif

אוף!
כתבתי משהו ונמחק לי לגמרי כשניסיתי להוסיף את התיקון...

עכשיו לכתוב הכל מחדש?
נו....

בגדול כתבתי שמאחר והאישה מטבעה היא יצור מיני בהרבה מן הגבר
{גם אם לחברה האנושית יש קשיים רבים להודות בכך וצורך עז לזייף את זה}
ושהמיניות הנשית רק הולכת ומשתבחת עם השנים בעוד זו של הגבר הולכת ודועכת
מן ההגיון שדווקא אישה בשלה תעדיף לה מאהב צעיר ומלא און וששון
בעוד גברים רבים משתמשים בנשיות בוסר כלטיפות לאגו ודרך נהדרת לשמר שליטה באישה

עוד ציינתי שגבר בעל ביטחון בגבריותו ואהבת אמת לנשיות לא יוותר כל כך בקלות על נשיות בשלה למען בוסר ויעדיף לשכלל לשונו.

זהו פחות או יותר

וכמה שנאמר:
זה לא הגיל - זה התרגיל

{ומבחינתי זה הרבה הבנאדם}

שבת שלום
icon_smile.gif
Morticia

ועוד אגב...

Morticia • 26 ביוני 2009
אם נשים לרגע בצד את הקיבעון בתפישה החברתית
גבר השלם עם עצמו ועם גבריותו לא רק אמור להעדיף כי אם להבין שנשיות בשלה ומיניות אותנטית היא היא הלטיפה האולטימטיבית לגבריות שלו
גם אם האמת הטבעית היא כזו המלמדת את כולנו לאורך השנים מיהי השליטה האולטימטיבית בחדרי חדרים....
icon_wink.gif
רק מזל
רק מזל • 26 ביוני 2009
אני חושב שאין ממש הרבה משמעות לגיל במובן של מוסריות, או איזו בעיה חברתית\פסיכולוגית\לאמשנהמה.
הגיל הוא באמת רק מספר, אבל יש אנשים שבשבילם זה אומר משהו, יש גברים שמוצאים באישה מבוגרת סוג של אינטגרציה עם דמות האם. יש כאלה שיוכלו להתמסר נאמר בקלות יותר לאישה עם ניסיון, או בשלות מינית משובחת (כמו שאמרה מורטישיה). וכמובן, הכי חשוב, זה מי ומה הבנאדם.
ולסיכום - למה שזה יהיה עניין? מי שממילא לא מסוגל לקבל דברים שונים או קצת חריגים, בטח יראה בזה עניין גדול. אבל אלו סתם אותם אנשים צרי אופקים שימהרו לשפוט כל התנהגות אחרת... אדם צריך להיות נאמן לעצמו ולרגשות שלו (כל עוד הכל בגבולות החוק והמוסר כמובן icon_smile.gif), לכן מי שיעצור בעצמו מיחסים עם אישה\גבר עם הפרש גילים גדול הוא סתם פראייר, קונפורמיסט, אפס של החברה שמצפים לו חיים אומללים של שיעבוד חברתי והוא תמיד יעשה בסוף מה שאנשים מסביב יצפו ממנו, במקום לרדוף אחרי החלומות\רצונות שלו.

תגידי מורטישיה? מאיפה את מביאה את ה"עובדה" שנשים הן יצור מיני בהרבה מגברים?
לפי דעתי את טועה, נשים הם ככל הנראה יצור מתקשר הרבה יותר מגברים, אבל לא נראה לי בכלל מההכירות שלי עם שני המינים, שנשים מעסיקות את עצמן אפילו חצי מהזמן שגברים מעסיקים את עצמם במין. אני חושב שזה משהו שגם מניע יותר גברים מנשים, כלמר גברים ישנו תכניות, ירמו, ישלמו ויעשו הרבה יותר על מנת לקיים יחסי מין... וזה גם נראה לי יותר הגיוני מסיבה טבעית, גברים רוצים להשפריץ ולהפיץ כמה שיותר, אבל נשים לא נכנסות להריון יותר מפעם בשנה (וזה גם, די נדיר).נשים גם עסוקות יותר בהגנה... כלמר, לא לתת לכל גבר להכניס אותן להריון אלא לשמור את הביציות לגבר אחד שיהיה ראוי. (וגבר ישכב עם רוב הבחורות שיפתחו רגליים מולו)
אולי כולנו עסוקים במין באותה רמה ובצורות קצת אחרות, אבל אני לא מכיר את ההתעסקות הנשית האובססבית במין, כמו שהיא קיימת אצל גברים. ואולי בכלל לא הבנתי למה את מתכוונת... אז תסבירי.
Morticia
Morticia • 26 ביוני 2009
Nihil כתב/ה:

לפי דעתי את טועה, נשים הם ככל הנראה יצור מתקשר הרבה יותר מגברים, אבל לא נראה לי בכלל מההכירות שלי עם שני המינים, שנשים מעסיקות את עצמן אפילו חצי מהזמן שגברים מעסיקים את עצמם במין. אני חושב שזה משהו שגם מניע יותר גברים מנשים, כלמר גברים ישנו תכניות, ירמו, ישלמו ויעשו הרבה יותר על מנת לקיים יחסי מין... וזה גם נראה לי יותר הגיוני מסיבה טבעית, גברים רוצים להשפריץ ולהפיץ כמה שיותר, אבל נשים לא נכנסות להריון יותר מפעם בשנה (וזה גם, די נדיר).נשים גם עסוקות יותר בהגנה... כלמר, לא לתת לכל גבר להכניס אותן להריון אלא לשמור את הביציות לגבר אחד שיהיה ראוי. (וגבר ישכב עם רוב הבחורות שיפתחו רגליים מולו)
אולי כולנו עסוקים במין באותה רמה ובצורות קצת אחרות, אבל אני לא מכיר את ההתעסקות הנשית האובססבית במין, כמו שהיא קיימת אצל גברים. ואולי בכלל לא הבנתי למה את מתכוונת... אז תסבירי.

בבקשה?
icon_wink.gif

יש כמה אספקטים למה שאתה אומר
נתחיל מזה שהרבה מהתיאורים שלך מתקשרים להתניות חברתיות ותרבותיות לאורך שנים ופחות לטבע האנושי העירום
אני די משוכנעת שגם נשים חושבות הרבה על סקס ושיש לנו פנטזיות מיניות ענפות - אנחנו גם מאוננות לא פחות - פשוט קיבלנו הרבה פחות לגיטימציה להפגין זאת לאורך שנים ארוכות
ואנחנו לא בהכרח זקוקות לריבוי מאהבים בינוניים כמו מאהב אחד מסור
{או כמה, אבל לא מאות}

שנית, אתה מתאר כאן דבר המתקשר הרבה יותר לכיבוש והרבה פחות למיניות
כמות היא אינה איכות וריבוי פרטנרים לזמן מוגבל הוא מעט שטחי
והאישה... האישה עמוקה
והגבר... הגבר מתבקש לחדור...

גבר שזיין הרבה נשים בחייו ממש לא מבטיח מאהב טוב יותר ולהיפך
גם מאוד יתכן והמיניות עצמה לא כזו חשובה לו כמו הכיבוש, כפי שאמרתי

ומעבר לכך שהמיניות הנשית לא זקוקה לויאגרה אפילו בגיל 80
האורגזמה הנשית ידועה כאינטנסיבית יותר וכמובן שמולטיפלס הם נחלתנו הבלעדית

הטבע נתן לאישה עוצמה מינית - איט איז אז סימפל אז דאט

שבת שלום
icon_smile.gif
Tmm
Tmm

*

Tmm • 26 ביוני 2009
אני אשמח לשתף, אם כבר התחלנו בנושא..
אני מאוד, מאוד, מאוד נמשך לנשים מבוגרות ממני,
ואני שם לב שכשאני מדבר עם נשים שגדולות ממני בהפרש של 20-30 שנים הן אמנם מעט מוחמאות אבל לא יודעות איך "לאכול" את זה. בדרך כלל זה נגמר מהר מאוד במבוכה, ואני מדבר על נשים כביכול וניליות (לאו דווקא מהכלוב).
נולי
נולי • 26 ביוני 2009
הנושא כנראה נורא מענין את כולם כי גם בערוץ 8 היתה כתבה גדולה על זה.

אני אישית חושבת שזה נורא תלוי בבן אדם. בשני בני האדם בעצם. משיכה היא משיכה ומי שנכנע לסטיגמות יחיה בניגוד למשיכה שלו(במקרה כנ"ל), אבל על פי המקובל ומי ששם פס יחיה איך שטוב ומצתאים לו.
רק מזל
רק מזל • 26 ביוני 2009
Morticia כתב/ה:
Nihil כתב/ה:

בבקשה?
icon_wink.gif

יש כמה אספקטים למה שאתה אומר
נתחיל מזה שהרבה מהתיאורים שלך מתקשרים להתניות חברתיות ותרבותיות לאורך שנים ופחות לטבע האנושי העירום
אני די משוכנעת שגם נשים חושבות הרבה על סקס ושיש לנו פנטזיות מיניות ענפות - אנחנו גם מאוננות לא פחות - פשוט קיבלנו הרבה פחות לגיטימציה להפגין זאת לאורך שנים ארוכות
ואנחנו לא בהכרח זקוקות לריבוי מאהבים בינוניים כמו מאהב אחד מסור
{או כמה, אבל לא מאות}

שנית, אתה מתאר כאן דבר המתקשר הרבה יותר לכיבוש והרבה פחות למיניות
כמות היא אינה איכות וריבוי פרטנרים לזמן מוגבל הוא מעט שטחי
והאישה... האישה עמוקה
והגבר... הגבר מתבקש לחדור...

גבר שזיין הרבה נשים בחייו ממש לא מבטיח מאהב טוב יותר ולהיפך
גם מאוד יתכן והמיניות עצמה לא כזו חשובה לו כמו הכיבוש, כפי שאמרתי

ומעבר לכך שהמיניות הנשית לא זקוקה לויאגרה אפילו בגיל 80
האורגזמה הנשית ידועה כאינטנסיבית יותר וכמובן שמולטיפלס הם נחלתנו הבלעדית

הטבע נתן לאישה עוצמה מינית - איט איז אז סימפל אז דאט

שבת שלום
icon_smile.gif

מעניין מאוד. וגם מלמד (לפחות חלק)...
עשיתי באמת איזה בלבול קטן פה, אבל איכשהו הכמות התקשרה לי לחרמנות.