Morticia |
לפני 15 שנים •
4 ביולי 2009
פאמדום vs סאדו-מזוכיזם
לפני 15 שנים •
4 ביולי 2009
Morticia • 4 ביולי 2009
בדיוק אתמול יצא לי במקרה לראות סרט בו אחת הדמויות הולכת בקביעות לזונה כדי לממש את הפנטזיה שלו כתינוק חסר אונים אצל אמא
הזונה משחקת את אמא שלו שמאכילה אותו, מחליפה לו חיתולים, נותנת לו את המוצץ, משחקת אתו במתקנים בגינה ועוד כאלה מין אה, וכמובן, איך לא? מניקה אותו משדה... ולא שאני ממהרת להדגים פאמדום בגבר ההולך לזונה ומשלם לה כדי שתעשה בשבילו בדיוק את מה שהוא רוצה ממנה אבל פתאום נזכרתי שבאמת יש בבדס"מ קצת יותר מהפנטזיה על אישה שמכניסה לגבר מכות בכלל, נזכרתי מחיי הפרטיים בימים בהם שיחקתי עם בני זוג בכל מיני משחקי שליטה שמילא באו ממקום של המון אהבה, התמסרות והערצה, שמו לא מעט דגש על מי אני ועל צרכיי כאישה אני מבינה שבין באי האתר יש הרבה מזוכיסטים שכל חלומם הוא מישהי שתתעלל בהם ותעשה להם רע הם כמובן מהווים גם אחוז גבוה מהסדיסטים הכי גדולים כאן מזוכיסטים וסאבים הם לא בהכרח אותו הדבר ולי אישית חסרה כאן שליטה נשית השמה דגש על דומינציה נשית והקשבה לצרכי האישה כמו גם כניעה גברית אותנטית לזו הברכה לצד הרבה מאוד פנטזיות מיניות הקשורות בשליטה ולא בהכרח במכות ובאלימות גם אם לפעמים זה מה שבא תהיתי אם אני היחידה בזו המחשבה יש מלא פנטזיות לשליטה וצריך להיות יותר מקום להקשבה לצרכים של אישה דומיננטיות נשית היא לא בהכרח אישה מרביצה |
|
suprerskave |
לפני 15 שנים •
5 ביולי 2009
ודאי
לפני 15 שנים •
5 ביולי 2009
suprerskave • 5 ביולי 2009
בשבילי דומיננטיות נשית בכלל לא מתחברת לכאב ולהרבצה.
היא מתחברת למקום של הכפפת העצמי לרצונותיה של האשה לסגידה לנשיותה הגופנית והרוחנית לציות טוטאלי מתוך כבור ומתוך הבנה שהאשה הי יצור נעלה ממני ומתוך רצון להכנע מנטלית ולהיות כלי חסר רצונות בידי ישות עליונה |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 15 שנים •
5 ביולי 2009
לפני 15 שנים •
5 ביולי 2009
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 5 ביולי 2009
כמובן. בכלל, נראה שסאדו מזוכיזם השתלט על הסצינה, לא רק הישראלית, אלא בכלל. הוא הכי בולט.
מה קרה ל-BD מתוך ה-BDSM? מה קרה לקשירות ולמשמעת, ובייחוד- למשמעת? לא הכל פיזי, לא הכל "אלימות". |
|
שלגי |
לפני 15 שנים •
5 ביולי 2009
לפני 15 שנים •
5 ביולי 2009
שלגי • 5 ביולי 2009
אבל תודו שאלימות זה נחמד..
|
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 15 שנים •
5 ביולי 2009
לפני 15 שנים •
5 ביולי 2009
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 5 ביולי 2009
שלגי כתב/ה: אבל תודו שאלימות זה נחמד..
אני נגד אלימות |
|
GREEK(נשלט) |
לפני 15 שנים •
5 ביולי 2009
לפני 15 שנים •
5 ביולי 2009
GREEK(נשלט) • 5 ביולי 2009
גם אני ראיתי אולי את אותה סדרה וזאת סדרה ביום שישי על בית זונות מפואר.
אני חושב שרוב הפנטזיות של הנשלטים מבוססות קודם כל על נושא שליטה חינוך אילוף ורק אח"כ בנושא מזוכיסטיות ניצול והשפלה (דעתי בלבד) בתוך המשפט הזה יש אלף ואחד פנטזיות שקשורות ואני מסכים אתך בכל מילה אבל אני גם חושב שכבר מגיעים לאינטימיות אז אמור לבוא לידי ביטוי מה שאת אומרת כאן וזה כבר לפי רצונותיה של האישה ומה שעושה לה את זה. אני אישית לא נתקל בהרבה פנטזיות שקשורות פרופר לאלימות ומכות אלא יותר לשליטה קשירות ואנאלי. וזה מצויין "דומיננטיות נשית היא לא בהכרח אישה מרביצה" נכון אבל זה בהחלט חלק מהרפרטואר וחלק מההנאה של שולטות ככה זה כל אחת ומה שעושה לה את זה אני כן שמח לראות רוך חיוך (גם זדוני זה טוב) ליטוף ומגע נשי\אמהי בתוך סשן זה הופך את זה ליותר מציאותי מאשר משחק. אגב אני הייתי שמח לשמוע כמה דוגמאות לשליטה שעליה את מדברת |
|
Mary Jane |
לפני 15 שנים •
5 ביולי 2009
לפני 15 שנים •
5 ביולי 2009
Mary Jane • 5 ביולי 2009
מורטישה לא נמאס לך לחזור על אותה מנטרה שוב ושוב ושוב? זו המחשבה היחידה שמתרוצצת אי שם בראשך?
מכל מקום, נכון, דומיננטיות אין פירושה בהכרח אלימות, ועדיין, לא כל אישה שבוחרת בדרך הזו אינה קשובה לצרכיה. על אף חזונך בדבר השולטת האולטימטיבית, שמקבלת אליה בחמימות אין קץ רגשות המתסרות והערצה, מלאת הרוך וההבנה (בעעע), לא כולן כאלו. ולא כל הנשלטים הם כאלו. הגיע הזמן להפנים שאין דגם אחד ל'שליטה' ושיש נשים שולטות שנהנות באמת ובתמים מהתעללות, אלימות וניכור. נסי להפריד בין נטיותייך ותסכולייך לבין המצוי. הנה, לדעתי דווקא ישנה הקשבה רבה "לצורכי האישה", ואף היענות כמעט בלתי מסויגת לזוטות שונות ומשונות פרי מוחה הקודח. זאת ועוד, לנשלט יש את הלגיטימציה המלאה לחלום ולפנטז על שליטה כאוות נפשו. אין פירוש הדבר שתלטנות ואנוכיות, אלא אנושיות. בידי השולטת הבחירה האם להיענות לחלומותיו או לאו, לפי ראות עיניה. ההיענות והגשמת פנטזיות של הצד השני אינה הופכת את השולט/ת לנשלט/ת, אלא הינה חלק מדיאלוג בין שניים, אשר בו, בין היתר, מתגלמת הקשבה לצרכי האחר. לרוב זו אינה חובה או עול לשולט/ת, אלא חסד משעשע שעושים עם הפרטנר/ית, והנשלט/ת תורמ/ת את חלקו/ה באופנים אחרים (שאינם מעטים או זניחים, יש לציין). |
|
Dunbar{Supreme93} |
לפני 15 שנים •
5 ביולי 2009
לפני 15 שנים •
5 ביולי 2009
Dunbar{Supreme93} • 5 ביולי 2009
יפה כתבת מארי ג'יין
|
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
5 ביולי 2009
לפני 15 שנים •
5 ביולי 2009
Morticia • 5 ביולי 2009
תודה על כל התגובות - באמת שאצלי יש מקום לדעות של כולם, אפילו לאלו שלי ואפילו לציניות ולמשתלחות שכה אופייניות לאתר הפרגון והחדווה האנושית בו אנו נמצאים
כמה מלבב גם אני נגד אלימות ושמחה שיש מי שזוכר שסאדו מזוכיזם זה רק חלק מעולם השליטה ולא כולו מרי ג'ין - דעתך לגיטימית וזכותך המלאה להשמיעה אבל כתבת לא יפה בכלל כי אם משתלח, קטנרני, בלתי מפרגן בעליל ודורסני, עם נימה אלימה אישית כנגדי - זו איזו ונדטה אישית שיש לך אתי? עדיף שתשתמרי על בריאותך, לא כך? האם דעתך מבטלת את זו שלי? האם אין מקום לדו קיום בעיניך בעולם? הרשי לי לחלוק עליך ואם את ממש רוצה להפגש בביצה ממנה באת, הרשי לי גם להזכירך שמהיום שראיתיך כאן וזה כבר די מזמן את עברת שני גלגולים כשפחה לגברים, תסכול כבד מחוסר יכולת לשלוט בהם ולהבין מה הם רוצים ונהיית לסבית עם הזמן - נדמה שאת עדיין כל כולך בענייני נשים ובעיקר נונ סטופ מבטאת תסכולים עצמיים {זה אכן יכול לגרור ליצר אלים} זכותך אבל למה תגובה כה משתלחת ומכוערת באופייה? את יודעת מעט מאוד עלי ועל הפרקטיקות המיניות שלי את מבינה אותי עוד פחות ונדמה שגם אין לך ממש רצון אז אני מציעה שתתעסקי בעצמך קצת יותר ובי קצת פחות מטרת הפוסט הזה היתה להזכיר שבעולם השליטה יש הרבה יותר מסאדו מזוכיזם וגם אם יש {ובוודאי יש} נשים הנהנות מגילויי אכזריות כלפי גברים - קולן לא נשמע מספיק {בהזדמנות אזמינך מרי ג'ין לסשן שאני עושה בכבוד ואלמד אותך משהו שהתפספס לך בנסיונך לשלוט בגברים, לצד השיעור על "איך לא שוכחים להיות בנאדם בין לבין"} להשמיע קול בשם מחפשי המשרתות? לא בבית ספרי יש לי עוד דברים באמתחתי ומטרתי להוביל - איני מובלת ונדמה שהכלבות יודעות לדבר רק כשיש אישה אחרת להשתלח בה שכן אתן יוצאות מנקודת הנחה שהאישה היא המין החלש {שאתן כמובן נמנות עליו} ועל כן מטרה קלה כשק אגרוף לתסכולים שלכם אני לא מתוסכלת אלא מאוד שלמה עם עצמי ובאמת שאבקש להשאיר את רמת הדיון בלוול ענייני ומכובד פשוט לפעמים לא כל כך מרגיש כאן כמו פורום שליטה נשית אלא פורום פנטזיות של גברים והשתלחות בכל אישה ברת סמכות דומיננטית עצמאית לתשומת לבן של מלכות הביצה, תודה והמשך יום נפלא |
|
אנדרפוט |
לפני 15 שנים •
5 ביולי 2009
לפני 15 שנים •
5 ביולי 2009
אנדרפוט • 5 ביולי 2009
Mary Jane כתב/ה: מורטישה לא נמאס לך לחזור על אותה מנטרה שוב ושוב ושוב? זו המחשבה היחידה שמתרוצצת אי שם בראשך?
מרי ג'יין, אין לי מילים להביע את הערכתי לחוכמתך הרבה וחוש האבחנה המדויק שלך. כמובן שמדובר פה במקרה חמור של "אין עם מי לדבר", אבל בכל זאת זה חשוב מדי פעם לצייץ את קולות השפיות. |
|