מתחלפתלסביתגנרית |
לפני 15 שנים •
10 ביולי 2009
שוב שאלת "האם יש פטיש/סטיה כזאת ?"
לפני 15 שנים •
10 ביולי 2009
מתחלפתלסביתגנרית • 10 ביולי 2009
והפעם:
דברים שקשורים לשינה, מניעת שינה, וכולי. אגב, במסגרת ההתעניינות שלי בשטיפת מוח וחינוך מחדש, וכולי, האם יש שליטה בחלומות בלילה, ולא רק בפנטזיות ? מעבר ללבקש מאדם. או לפקד עליו. אני יודעת שיש "לוסיד דרימז". אה, עוד שאלה טפשית, האם אפשר לומר לבחור, סאב או לא, שלא יעמוד לו בלילה או בבוקר, או לא לשפוך ? ועל מי או מה לחלום? |
|
Dark Anteros(שולט){Syffer} |
לפני 15 שנים •
10 ביולי 2009
nnn
לפני 15 שנים •
10 ביולי 2009
Dark Anteros(שולט){Syffer} • 10 ביולי 2009
לא לא ולא,
הדברים שאת מדברת יגרמו לנזק נפשי בלתי הפיך, אני מנחש שאת לא פסיכולוגית ,פסיכיאטרית וצריך ללמוד את זה... מניעת שינה זה אחד הדברים שמסוגל למוטט אדם בראש.. ועוד לתכנת אותו לחשוב בצורה מסויימת אח"כ... הסרט המועמד ממנצ'וריה, לא ראית? עזבי תשאירי את הדברים האלה לטרוריסטים... |
|
נוריתE |
לפני 15 שנים •
15 ביולי 2009
לפני 15 שנים •
15 ביולי 2009
נוריתE • 15 ביולי 2009
ש גבול, גם ל"שריטות בידיסמיות" ובעיקר
להן. |
|
electro-z |
לפני 15 שנים •
15 ביולי 2009
Re: שוב שאלת "האם יש פטיש/סטיה כזאת ?"
לפני 15 שנים •
15 ביולי 2009
electro-z • 15 ביולי 2009
מתחלפתלסביתגנרית כתב/ה: אגב, במסגרת ההתעניינות שלי בשטיפת מוח וחינוך מחדש, וכולי, האם יש שליטה בחלומות בלילה, ולא רק בפנטזיות ? ועל מי או מה לחלום? יש וניתן ליישם את זה. זה מצריך קודם כל אימון בטכניקות חלימה של שני הצדדים שמעלות את רמת המודעות בזמן חלימה. לאחר שמאומנים בכך יש תרגיל שנקרא "חטיפה". חטיפה כזו מאפשרת לגוף החולם שלך "לחטוף" את הגוף החולם של השותף לחלימה ולצאת למסע של חלימה משותפת. אם את בעניין של לעשות בזה שימוש בדסמי למטרה מסויימת את יכולה לנקוט בפעולות בדסמיות של הגוף החולם. מן הסתם הן יהיו שונות מבדס"מ פיזי מאחר לגוף החולם יש תכונות שונות לגמרי מהגוף הפיזי. |
|
מתחלפתלסביתגנרית |
לפני 15 שנים •
4 באוג׳ 2009
ובכן, אני מנסה ללמוד להפריד בין
לפני 15 שנים •
4 באוג׳ 2009
מתחלפתלסביתגנרית • 4 באוג׳ 2009
דפוסים שלכדו אותי בהם, למשל אמא שלי, ואנשים אחרים, או- חיי בתור סאבית , לא מילה מדוייקת, ולא מבחירה,
לבין דברים שהתרגלתי אליהם ולכן אני מחשיבה אותם כהרגלים, תחביבים, סטיות, וכדומה. מה לעשות? |
|
electro-z |
לפני 15 שנים •
4 באוג׳ 2009
Re: ובכן, אני מנסה ללמוד להפריד בין
לפני 15 שנים •
4 באוג׳ 2009
electro-z • 4 באוג׳ 2009
מתחלפתלסביתגנרית כתב/ה: דפוסים שלכדו אותי בהם, למשל אמא שלי, ואנשים אחרים, או- חיי בתור סאבית , לא מילה מדוייקת, ולא מבחירה,
לבין דברים שהתרגלתי אליהם ולכן אני מחשיבה אותם כהרגלים, תחביבים, סטיות, וכדומה. מה לעשות? לנהוג כציידת לארוב לדפוסים הללו כבנקודות התורפה שלהן (ושלך) כמו חיות קטנות שבאות לשתות מים, ללכוד אותן ולחסל אותן. הנשק שברשותך הוא התודעה ובאצען האקט הזה להגדיל את נפח הבחירה והפעולה בחייך על חשבון דפוסי התנהגות אוטומטים. |
|
אושה{אוש} |
לפני 15 שנים •
4 באוג׳ 2009
לפני 15 שנים •
4 באוג׳ 2009
אושה{אוש} • 4 באוג׳ 2009
אני בחודש וחצי האחרונים עוברת סשן מניעת שינה עצבני
לראיה: עכשיו חמש בבוקר ואני כאן... גם הדום שלי עובר סשן כזה וזה עושה אותו עצבני ומדוכא מתמיד. עלי ההשפעה היא יותר קולינרית. כל הזמן רעבה. האוכל תחליף לשינה. בקיצור לא מומלץ להתעסק עם הנושא. אלוהים, שיעברו כבר שלושת החודשים של הגזים כבר! |
|
digi's foxy |
לפני 15 שנים •
6 באוג׳ 2009
הכל אפשרי אבל זו לא השאלה הנכונה לדעתי
לפני 15 שנים •
6 באוג׳ 2009
digi's foxy • 6 באוג׳ 2009
הכל אפשרי הדברים שאת מדברת עליהם לצערי נעשים כעינויים שהם לא SSC כבר שנים על גבי שנים על שבויי מלחמה וחטופים מכל מני סיבות
לדעתי השאלה הנכונה היא האם הפעולה הזו עומדת בSSC והאם את בוחרת לנהל בדסמ שפועל לפי הכללים הללו כמובן שלדעתי האישית ניתן להתאים כל דבר במינונים על מנת לצור ממנו סיטואציה ספק בטוחה להגשמת פנטזיה אבל את מוכנה לקחת על עצמך את הסיכון ? יש שולטים שמוכנים לקחת על עצמם את הסיכון ? דבר מאוד פשוט ומוכך חוסר שינה גורם למוות חוסר שינה הוא הדבר הקשה ביותר שאת יכולה לעשות למוח שלך שנעשה לתווך ארוך הוא יוצר נזקים מהר יותר מכמעט כל פעולה אחרת פרט אולי לחניקה ומניעת חמצן (שפשוט הורגים מהר יותר ) מחקרים שנעשו הוכיחו שאדם שלא ישן מסוכן הרבה יותר מאחורי ההגה מאדם ששתה וישנן עוד המון המון מחקרים דומים בנושא רק תעשי חיפוס על כך באינטרנט בתור מישהי שמחשיבה עצמה אגנוסטית מאגית עברתי לימוד הדרכה ואימון לארוך השנים לכל מני אומנויות שליטה עצמיות אחת מהן היא שליטה בחלומות שלי עצמי והדרכה בדימיון מודרך לאחרים (דרך עדינה יותר לשליטה בחלומות של אחר) נתחיל בזה שלפתח מיומנויות אמיתיות עוצמטיות מספיק אינטואטיביות ומבוססות דין כדי להצליח בביצוע ולהימנע מסיכונים מצריך לימידה מחקר ואימון שלוקחים שנים וגם אז בדרך כלל אנשים משתדלים להימנע מכך היות וזה עדין נראה מסוכן ונורא מסובך וכמו שרבים יודעים שלפעמים הידע על משהו עלול רק להרטיע מלעשות אישית אני ממליצה בחום לא להתעסק בדברים הללו במיוחד אם את לא מאומנת ומלומדת בתחום ואותי אישית התחילו להדריך בגיל מאוד צעיר עוד בבית ע"י אמא ואני עדין לא חושבת שאני יכולה לעשות זאת בצורה בטוחה מספיק לאנשים זרים אבל כמובן ההחל הסופית היא שלך ושל בן/בת הזוג שלך לנושא |
|