ג'וני השחור |
לפני 15 שנים •
21 ביולי 2009
יש בחורות שזה עושה להן את זה באמת להשלט על ידי זר?
לפני 15 שנים •
21 ביולי 2009
ג'וני השחור • 21 ביולי 2009
זה לא צריך לבוא מחיבור מינימלי כלשהו?
|
|
נשלטת שמנה ומתוקה |
לפני 15 שנים •
21 ביולי 2009
לפני 15 שנים •
21 ביולי 2009
נשלטת שמנה ומתוקה • 21 ביולי 2009
לא אני..מניחה שיש..כל אחד בוחר ועושה כטוב בעיניו.
|
|
נילי ונילי |
לפני 15 שנים •
21 ביולי 2009
לפני 15 שנים •
21 ביולי 2009
נילי ונילי • 21 ביולי 2009
בפנטזיה הכל מותר: להישלט על ידי זרים גמורים, לשכב עם חמישה פועלים תאילנדיים, להיאנס על ידי קואלה, לחכות למישהו שאת לחלוטין לא מכירה בעירום וכיסוי עיניים וכו' וכד' וכיו"ב.
נדמה לי שצריך להבדיל בין "עושה להן את זה" ובין "אשכרה עושות את זה בפועל". יש הרבה דברים שעושים לי את זה- זה לא אומר שאני מממשת כל דבר. אם זה מסוכן, או שיש פוטנציאל להפגע- אני מעדיפה להישאר עם הפנטזיה ולא לממש. ובאופן אישי, על אף הפנטזיה הלוהטת, שליטה אני עושה רק עם אנשים שאני מכירה וסומכת עליהם. |
|
ג'וני השחור |
לפני 15 שנים •
21 ביולי 2009
אנסה
לפני 15 שנים •
21 ביולי 2009
ג'וני השחור • 21 ביולי 2009
אנסה לנסח מחדש את השאלה:
יש נשים שאשכרה בפועל הולכות ונשלטות על ידי זר? אפילו ללא סכנה, סתם באות ונותנות מעצמן עד הטיפה האחרונה? אני אסביר מאיפה באה השאלה. אני חדש לחלוטין בעולם הזה, עדיין בתול לגמריי. לעומת זאת בעולם הסקס והזוגיות אני ממש לא חדש. כשאני קורא פה הודעות, הרבה פעמים, מה שאנשים מבקשים ב"שליטה" אלו דברים שמבחינתי הם נורמלים לחלוטין - בין בני זוג. לעומת זאת, אני לא רואה את עצמי (ושוב, לכן באה השאלה, כי אני זה לא היא או את) עושה את אותם דברים עבור מישהי זרה לחלוטין אם לא הצליחה להדליק אותי בטירוף בצורה כזו או אחרת... אשמח לתשובות על השאלה הקצת יותר ארוכה ומורכבת |
|
ה דום שלך(שולט) |
לפני 15 שנים •
21 ביולי 2009
Re: אנסה
לפני 15 שנים •
21 ביולי 2009
ה דום שלך(שולט) • 21 ביולי 2009
בפנטזיה כמו בפנטזיה , לדגמה פנטזיית אונס
אבל במציאות ..... כדי לתת את עצמך כנשלט/ת לא רואה מצב שזה קורה בלי הבטחון בשולטים והבטחון מגיע על סמך הכרות |
|
טמונה במסגרת |
לפני 15 שנים •
21 ביולי 2009
לפני 15 שנים •
21 ביולי 2009
טמונה במסגרת • 21 ביולי 2009
אדון גאון כתב/ה: אנסה לנסח מחדש את השאלה:
יש נשים שאשכרה בפועל הולכות ונשלטות על ידי זר? אפילו ללא סכנה, סתם באות ונותנות מעצמן עד הטיפה האחרונה? אני אסביר מאיפה באה השאלה. אני חדש לחלוטין בעולם הזה, עדיין בתול לגמריי. לעומת זאת בעולם הסקס והזוגיות אני ממש לא חדש. כשאני קורא פה הודעות, הרבה פעמים, מה שאנשים מבקשים ב"שליטה" אלו דברים שמבחינתי הם נורמלים לחלוטין - בין בני זוג. לעומת זאת, אני לא רואה את עצמי (ושוב, לכן באה השאלה, כי אני זה לא היא או את) עושה את אותם דברים עבור מישהי זרה לחלוטין אם לא הצליחה להדליק אותי בטירוף בצורה כזו או אחרת... אשמח לתשובות על השאלה הקצת יותר ארוכה ומורכבת קצת על המילים שבחרת "סתם באות ונותנות מעצמן..." סתם ?? אין דבר כזה "סתם לתת" ובטח לא מעצמי. וד"א - גם לא מאמינה ב"סתם" בחירת מילים... "נורמלים לחלוטין - בין בני זוג" ברור לגמרי. גם התכנים של יחסי שליטה הם נורמליים לחלוטין. זאת בדיוק הנקודה. רובנו מחוייבים לקוד - "שפוי, בטוח ובהסכמה מדעת, בין בגירים". מדוע רק רובנו ? כי גם כאן, כמו בכל קהילה, תוכל למצוא יוצאים מן הכלל. זו, לדעתי, התשובה לשאלתך. ועוד דבר - כתבת "נשלטות על ידי זר אפילו ללא סכנה"... היפוטטית אפשר לענות על זה. מעשית להעביר את השליטה עליך למישהו זר, זו סכנה נקודה. בגדול, עליך ללמוד, להתנסות, לרכוש נסיון וכלים ואז לגבש לעצמך את דרכך האישית והיייחודית. בהצלחה |
|
נילי ונילי |
לפני 15 שנים •
21 ביולי 2009
לפני 15 שנים •
21 ביולי 2009
נילי ונילי • 21 ביולי 2009
אדון גאון כתב/ה: אנסה לנסח מחדש את השאלה:
יש נשים שאשכרה בפועל הולכות ונשלטות על ידי זר? אפילו ללא סכנה, סתם באות ונותנות מעצמן עד הטיפה האחרונה? אני אסביר מאיפה באה השאלה. אני חדש לחלוטין בעולם הזה, עדיין בתול לגמריי. לעומת זאת בעולם הסקס והזוגיות אני ממש לא חדש. כשאני קורא פה הודעות, הרבה פעמים, מה שאנשים מבקשים ב"שליטה" אלו דברים שמבחינתי הם נורמלים לחלוטין - בין בני זוג. לעומת זאת, אני לא רואה את עצמי (ושוב, לכן באה השאלה, כי אני זה לא היא או את) עושה את אותם דברים עבור מישהי זרה לחלוטין אם לא הצליחה להדליק אותי בטירוף בצורה כזו או אחרת... אשמח לתשובות על השאלה הקצת יותר ארוכה ומורכבת הנחת הבסיס שלך היא שעולם השליטה הוא עולם שונה ונפרד מעולם הזוגיות? למה? |
|
נוריתE |
לפני 15 שנים •
21 ביולי 2009
לפני 15 שנים •
21 ביולי 2009
נוריתE • 21 ביולי 2009
תגדיר "זר"
חד פעמי? זיון מרוכסן אחרי שתי שיחות אחרי עשר? מה זה זר ככה מתחילים מערכת יחסים מדברים מדברים מדברים מכירם נפגשים ומחליטים אם להמשיך או שלא ולאיפה אם בכלל גם אחר עשר שנים בנאדם יכול עדיין להיות "זר" |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 15 שנים •
21 ביולי 2009
Re: יש בחורות שזה עושה להן את זה באמת להשלט על ידי זר?
לפני 15 שנים •
21 ביולי 2009
זאלופון(שולט) • 21 ביולי 2009
לא יודע, אבל אתה מוזמן לשלוח לו הודעה פרטית ולשאול אותו:
http://www.thecage.co.il/profile,1625.html |
|
Gemmini(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
21 ביולי 2009
Re: יש בחורות שזה עושה להן את זה באמת להשלט על ידי זר?
לפני 15 שנים •
21 ביולי 2009
Gemmini(לא בעסק) • 21 ביולי 2009
זאלופון כתב/ה: לא יודע, אבל אתה מוזמן לשלוח לו הודעה פרטית ולשאול אותו:
http://www.thecage.co.il/profile,1625.html בהחלט נראה לי הכתובת הנכונה... |
|