שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

סיפור

מלקק הביבים
לפני 15 שנים • 26 ביולי 2009

סיפור

מלקק הביבים • 26 ביולי 2009
לקפקא היה סיפור איך הוא הופך לג'וק, כך נדמה לי לפחות. עמדתי מול כיור המטבח, ערום פרט לתחתוני בוקסר כחולים. זאת דירה ישנה, עם מרצפות ישנות שמלאות לכלוך שחור בחריצים הקטנים שביניהם, השיש במטבח סדוק. השעה כבר מאוחרת, קמתי מהמיטה מתוך שינה, חייב להשתין. אחרי שהשתנתי ארוכות, הזרם הצהוב השפריץ אל האסלה הצהבהבה המוכתמת, לבשתי את התחתון, וכמו סהרורי ניגשתי למטבח, מרגיש צמא ניכר. הוצאתי בקבוק של דיאט תפוזים וניגשתי למטבח לקחת כוס. גו'ק חום, שמנמן הזדחל לו מתחת לשוליים של הכיור, נעצר לרגע כנראה בגלל האור הפלורוסנטי החולני. תפסתי את המטלית המשומשת ששכבה על ברז הכיור ובתנועות מהירות ניסיתי למעוך אותו עם המטלית, הוא התרוצץ אחוז תזזית, אולם בסוף הצלחתי וקולות זעירים של פצפוץ השריון שלו נשמעו מתחת למטלית הלבנה אפורה.
זרקתי את הג'וק עטוף במטלית לאשפה. הוא שכב שם, עדיין מפרפר מדי פעם ומזיז את המחושים. מזגתי לעצמי כוס מיץ תפוזים, משום מה מזגתי אותה בכוס של היין ששכבה בערמת הכלים השטופים בצד הכיור. לצבע של מיץ התפוזים היה צבע כהה רק במעט מהצבע של השתן ששתיתי לפני כיומיים.
דמיינתי איך היא נראית. כל שעלה לי בראש היו תלתלים בצבע לא ידוע, מכנסיים שחורים עד לברך, חולצה בצבע טורקיז ושל ורוד. שתיתי לאט את מיץ התפוזים, מנסה להשוות את טעמו לטעם השתן. הזין שלי הזדקף כמעט בלי שהבחנתי בכך, דוחף את תחתוני הבוקסר המעט רטובים אל עבר דלתות הארון שמתחת לכיור.
חשבתי על עצמי מתחנן אליה, מנשק בעדינות כפות רגליים, מסתובב על הגב ומניף ארבע גפיים באוויר מפרפרות באוויר, מתחנן שתאפר לי את הסיגריה בתוך הפה. היא הסתכלה עלי, כמעט הצלחתי להבחין בתווי הפנים, היא צחקה עלי, הזין שלי הזדקף עוד יותר אל עבר הארון והרגשתי את הלחץ שלו כנגד הפורמייקה.
דמיינתי אותנו מדברים כך. אני ערום לגמרי עם גפיים מפרפרות, היא יושבת בנוחות ושמה רגל נעולה בכפכף על הבטן שלי. התודעות שלנו הלכו והתמזגו, הרגשתי את הכפכף שלה על הקרביים שלי, הקישקע שלי. ליטפתי את כף הרגל בידי הימנית, היא בעטה בה קלות. המשכנו לדבר.
סיפרתי לה על הפנטזיות שלי, לחיות בתוך כלוב בדירה שלה, להיות עבד ניקיון. אני מנסה לחשוב על הדירה שלה, האם יש שם מצבורי לכלוך. אני רוצה לנקות את הדירה שלה בעירום, ללקק את מושב האסלה עליו ישבה לפני כמה שעות והטילה את שתן הבוקר שלה. תודעה ומילים, אני כזה אפס אימפוטנט. למה לא שלחתי. ג'וק שכמוני.
Morticia
לפני 15 שנים • 26 ביולי 2009
Morticia • 26 ביולי 2009
"הגלגול" של קפקא הוא סיפור שיוצא כנגד העבדות של האדם למהפכה התעשייתית
הג'וק הוא סימבול
ובבית יש להם משרתת

יש דברים שאתה רוצה שיעשו לך ואני אישית מצדי מפנטזת על גבר שמסכים שאעשה לו אותם
כמובן שזו לא כל תכלית הפנטזיה האישית שלי אבל זה כבר אוף טופיק...
icon_lol.gif

מצד שני, יש לאישה המון סיבות גם לאהוב אותך, אני בטוחה
כמו גם חשה די בביטחה שאתה מסכל אותן בדרכך
וזאת בגלל שנדמה שההשוואה שלך את עצמך לג'וק, כפי שאני קוראת אותה,
היא סוג של ירייה ברגל - גול עצמי אם תרצה
בלי גיל
icon_wink.gif

מישהו שאל כאן אם יש דבר כזה השתעבדות טוטאלית

אני בטוחה שתתכן התמסרות טוטאלית וחלק ממנה היא להבין שאתה לא תמיד בשירות הוד העבד....

תודה שהבאת את כתביך לכאן
גם הציור יפה
icon_smile.gif
TV_Eye​(שולט)
לפני 15 שנים • 28 ביולי 2009
TV_Eye​(שולט) • 28 ביולי 2009
Morticia כתב/ה:
"הגלגול" של קפקא הוא סיפור שיוצא כנגד העבדות של האדם למהפכה התעשייתית
הג'וק הוא סימבול
ובבית יש להם משרתת

יש דברים שאתה רוצה שיעשו לך ואני אישית מצדי מפנטזת על גבר שמסכים שאעשה לו אותם
כמובן שזו לא כל תכלית הפנטזיה האישית שלי אבל זה כבר אוף טופיק...
icon_lol.gif

בלי גיל
icon_wink.gif

אני בטוחה שתתכן התמסרות טוטאלית וחלק ממנה היא להבין שאתה לא תמיד בשירות הוד העבד....

תודה שהבאת את כתביך לכאן
גם הציור יפה
icon_smile.gif

ואוו אם קפקא היה קורא אותך הוא היה מתגלגל בקיברו

קפקא לא כתב על הנהילזים על העולם ללא חוקיות וללא סיבתיות. עולם עם אלוהים נוכך חסר. מה שאפשר לראות הכי טוב כמובן בטירה.

אבל באמת הגיע הזמן שתפסיקי למלא את הפורום בשטויות
Morticia
Morticia • 28 ביולי 2009
TV_Eye כתב/ה:

אלוהים נוכך חסר

נוכח
שחורה​(שולטת)

מורטישיה

שחורה​(שולטת) • 28 ביולי 2009
ניסיונך לנסות ולתקן את TV לא רק חסר טעם אפילו מעיד על טיפשות.
דוגמא קלאסית לאדם שגם אם אין לו מה לומר -ייאמר.
על הפתגם הידוע "סייג לחכמה שתיקה" וודאי שמעת,חבל שאינך מיישמת.
שאי ברכה.
Morticia
Morticia • 28 ביולי 2009
טוב, יש עוד מישהו שרוצה להוציא מהסיסטם שלו את האופנה החדשה רגע לפני שמתייחסים לנושא הפוסט ולאדם שפתח אותו?
זה הזמן.

TV צר לי שאתה לא מבין בדיחה אבל בנושא איגי פופ לגמרי התבדחתי אתך
ובכלל לא נכנסתי לשום ניתוח או הבנה משמעותית ו/או עמוקה של הטקסטים של קפקא כי אם ציינתי כמה עובדות יבשות ופשוטות להפליא בתחילת מה שכתבתי ורוב מה שכתבתי בכלל לא התייחס לקפקא, במקרה שלא שמת לב

לו הייתי עושה זאת הייתי מואשמת בפלצנות
לו הייתי מתייחסת לדבריך מעבר לתיקון שגיאת הכתיב שלך שאני בטוחה שגם אתה קפקא לא היה שלו בקברו הייתי באמת חוטאת למשפט הערב ע"ע סייג לחכמה שתיקה
ויצאתי בעיניה של גברת שחורה בכל מקרה טיפשה
נו, זכותה

כנראה שיש אנשים שעד שלא משתיקים אותם אי אפשר לפרגן להם - זו מין כזו התנהלות אנושית לא מאוד מכובדת שאסייג חוכמתי בנושא בשתיקה בשמחה גדולה
וכל זה לא קשור בשום צורה לפוסט או לזה שכתב אותו

כמובן שאני בכל זאת שומרת לי את הזכות האנושית הבסיסית לחופש הדיבור והבחירה
עם שלל המתקשים הסליחה

לפחות תכבדו אותו ואם אתם ממש חייבים אז תפתחו פוסט קטילות על מורטישה בשם האופנה השפלה החדשה של צרי העין וקמצני המילה הטובה
אותי זה מכסימום ישעשע ואתם אולי תפטרו מאיזו אגרסיה למען חברה יותר טובה
תודה

מורטישה
אחותופל
אחותופל • 28 ביולי 2009
Morticia כתב/ה:
"

בלי גיל
icon_wink.gif

icon_smile.gif

קפקא או לא, זה פשוט מדוייק להפליא!

קלטה אותך בול - מלקק הביבים, שפן שכמוך... ג'וק.
הדורבנים​(נשלט)
הדורבנים​(נשלט) • 28 ביולי 2009
מורטי, אני מאוד אוהב אותך
ובהחלט כתבת בטעם פה.

(באמת קראתם את קפקא?)