ערב טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

שפיץ או מעוגל?

אנדרפוט
לפני 15 שנים • 11 באוג׳ 2009

שפיץ או מעוגל?

אנדרפוט • 11 באוג׳ 2009
חבר שלי קנה לאשתו נעלי עקב עם חרטום מעוגל והוא לא הפסיק לדבר עליהם. הוא פאמדומיסט מושבע והיא מדי פעם מכה אותו ומורידה אותו על ארבע וכל הג'אז הזה, ואני לא יכולתי להפסיק לתהות, איך ייתכן והוא בעצמו העדיף חרטום מעוגל כאשר ברור לחלוטין ששפיץ זה הרבה יותר פאמדומי. אני לא מדבר על שפיץ פסיכוטי אבל לפחות שפיץ למראית עין. הרי העקב בעצמו הוא ארוך דק ובעל מאפיינים שפיציים ברורים, כף הרגל עצמה מעוצבת כך שהבוהן יוצר את ראש החץ והנעל השפיצית מדגישה את היופי הפאלי הזה אז מאיפה בדיוק הנטיה לקצה הבובתי והמעוגל? לא ברור. האם אני היחידי שאוהב את השפיץ וחושב שקצה נעל מעוגל משדר רכרוכיות ונשיות נכנעת?
Bloody
לפני 15 שנים • 12 באוג׳ 2009
Bloody • 12 באוג׳ 2009
שפיץ זה מגעיל, זה משדר חוסר בטחון. בחיי. זו המקבילה הנשית לקניית האמר, פחות או יותר.
נילי ונילי
נילי ונילי • 12 באוג׳ 2009
Bloody כתב/ה:
זו המקבילה הנשית לקניית האמר, פחות או יותר.

וואי, נפלתי מהכסא מרוב צחוק עכשיו. מעולה.
סקרן1
סקרן1 • 12 באוג׳ 2009
זה לא אמור להסתכם בטעם בלבד? icon_eek.gif
אנדרפוט
אנדרפוט • 12 באוג׳ 2009
לא, לדעתי יש קשר ישיר בין טעמים מסוימים לבין נטיות מסוימות. לא פלא שאדם שהוא מתחלף לא הבין כלל את ההקשר, למרות שאכן ההערה על ההאמר משעשעת ועושה טוב על הבוקר.
צלילה
צלילה • 12 באוג׳ 2009
אנדרפוט כתב/ה:
לא, לדעתי יש קשר ישיר בין טעמים מסוימים לבין נטיות מסוימות. לא פלא שאדם שהוא מתחלף לא הבין כלל את ההקשר, למרות שאכן ההערה על ההאמר משעשעת ועושה
טוב על הבוקר.

השנינות שלך תמיד משעשעת אותי
אגב אתמול בלילה היתה לי שיחה עם מישהו שאתה מכיר היטב ....
Mary Jane
Mary Jane • 12 באוג׳ 2009
שפיץ זה מכוער מאוד בעיניי. גם עקב דק מידי. אישה מעונה בעקבים פסבדו-אכזריים זה לא יפה בכלל.

ואגב אורחא, עם כל הכבוד למישנת פרויד והילולת הפאלוס שלו, העולם אינו מסתכם בסמלים פאליים בלבד שמניעים את העולם ואין בלתם.
צלילה
צלילה • 12 באוג׳ 2009
Mary Jane כתב/ה:
שפיץ זה מכוער מאוד בעיניי. גם עקב דק מידי. אישה מעונה בעקבים פסבדו-אכזריים זה לא יפה בכלל.

ואגב אורחא, עם כל הכבוד למישנת פרויד והילולת הפאלוס שלו, העולם אינו מסתכם בסמלים

פאליים בלבד שמניעים את העולם ואין בלתם.

צר לי אבל אאלץ שלא להסכים,
יש לי מחוכים ועקבים דקיקים למכביר
ואני כלל לא מעונה כי אם נשית וחושנית icon_evil.gif icon_twisted.gif
Mary Jane
Mary Jane • 12 באוג׳ 2009
את יוצאת דופןicon_smile.gif
Bloody
Bloody • 12 באוג׳ 2009
די, די, בנות... תריבו icon_twisted.gif