|
|
לפני 16 שנים •
14 באוג׳ 2009
שאלה חשובה
לפני 16 שנים •
14 באוג׳ 2009
Tultul • 14 באוג׳ 2009
יש לי ידיד נשלט הטוען שחדירה בסקס לא עושה לו את זה ושרק שליטה מגרה אותו.
מה שקורה זה שהוא בסרטים בגלל זה ואני דווקא חושבת שזה לא משהו שצריך לדאוג לגביו. מה דעתכם? אתם באותה דעה שלי או בדיוק ההיפך? אני מצםה לתגובות, בבקשה אל תחסכו בהן. אני חוששת שתגובותיכם תהיינה קריטיות עבורו. עושה רושם שמאוד חשוב לו מה אחרים חושבים. אמנם לא מוצא חן בעיני לתמוך בזה מאחר ולדעתי כל אחד צריך לחיות את החיים שלו אבל חשוב לי שהוא ייצא מהסרט שבו הוא חי... תודה מראש. |
|
|
|
|
לפני 16 שנים •
14 באוג׳ 2009
לפני 16 שנים •
14 באוג׳ 2009
נוריתE • 14 באוג׳ 2009
כל אחד ואחת, בדרך שלהם.
אין פה חוקים ברורים יש כאלו שטוענים ששליטה היא שליטה ולסקס אין קשר לעיניין ישנם כאלו שרואים בסקס,לכל סוגיו וכיווניו, חלק בלתי נפרד מאקט השליטה או רק כסוג של תוספת מהנה מהצד לגבי עיניין העיניין, אם "רק" שליטה מגרה אותו, אז הוא יכול להיות שקט ובטוח שהוא נמצא בחברה נירחבת טובה ומכובדת של אנשים ואין פוסלים את זה. ואין בזה פסול או משהו "לא תקין". בסופו של דבר,עד כמה שזה יישמע נדוש, זה אמיתי ונכון הכל מתחיל בראש. יכול להיות שעם הזמן הוא ימצא עצמו נהנה גם מסקס כחלק מהעיניין ואולי עם הזמן הוא ילמד להפריד בין יחסי שליטה לבין יחסי מין "רגילים" נאמר ,לצורך העיניין או..ישאר בדרכו הוא. ורק לידיעה כללית כזה, קטע של שליטה מנטלית /פיזית, יכול להיות מהנה ומענה מאוד אם יודעים איך להוציא אותו אל הפועל, גם ללא מה שמכונה "יחסי מין רגילים" או נכנה את הילד בשמו משגל וחדירה,ישנן ה-מון דרכים להגיע לפורקן,בסשן של "שליטה בלבד". בסך סך הכל הכל ייתכן. הכל אפשרי, הכל לגיטמי באותה מידה על פי האסכולות הלעייל. |
|
|