נילי ונילי |
לפני 15 שנים •
22 באוג׳ 2009
והיום בפינתנו "מירמור על חדשות שישי":
לפני 15 שנים •
22 באוג׳ 2009
נילי ונילי • 22 באוג׳ 2009
כבר שנתיים שאני לא רואה את המהדורה של ערוץ 2, אף מהדורה. לא סובלת את משה נוסבאום ואהוד יערי. פשוט לא סובלת אותם. אהוד יערי עולה על המרקע שלי ואני מתחילה להתגרד כאילו יש לי פריחה. השנאה שלי אליו מצליחה לעלות על האהבה ליונית (אוח, אשת קרח קשוחה!) ואני לא מצליחה לצפות במהדורה הזו. מה שכן, מאז שנלקחו שלח ודרוקר מחיי והושלכו לתכנית תחקירים איזוטרית כלשהי באמצע השבוע, אין לי מהדורת חדשות נורמלית בשישי בערב. בחיפושים אחרי תחליף ראוי אני מוצאת את עצמי מתעצבנת יותר ויותר מול האלטרנטיבות.
אתמול ישבתי מול המהדורה של ערוץ 2 לראשונה מזה שנתיים ומה אני אגיד לכםן..? כבר מזמן לא צפיתי במהדורה גברית כל כך. הכל שם גברי. הכל. כל העיצוב של המהדורה הזו כאילו נעשה בכוונת מכוון כדי למשוך את הצופה הגבר, הסטרייט, אב לילדים קטנים, אוהד מכבי חיפה, גר במודיעין ועובד 10 שעות ביום במקצוע חופשי כלשהי. הכל בנוי כך שפרופיל הצופה הזה, או כל מי ששואף לגדול להיות יום אחד כזה, יקבל את החדשות הבנויות לפי מידתו ממגיש בן דמותו (אגב, הידעתםן שיאיר לפיד הוא הגבר-גבר הכל-ישראלי החדש? ידעתן? מתי זה קרה? למה לא מספרים לי שום דבר בבית הזה?). הכל בנוי גברי שם. החל מהז'קטים וכלה בתוכן הכתבות (כתבים פליליים של מעריב מדווחים על גופות מבותרות, חיילים מתלוננים על זובור, אין בטחון ברחובות, הבן של דודו לא מתבייש באבא). אני מוכנה להשבע שאפילו התחזית היתה פאלוצנטרית בערוץ 2. אחרי המהדורה הפמיניסטית, הנושכנית, של שלח ודרוקר, זו כזו ירידה ברמה. השר לבטחון פנים הגיע אתמול לאולפן כדי להתראיין בנוגע לגל האלימות הגואה במדינה (הקיץ הזה מחרפן את כולם). שלח ודרוקר היו בטח מוציאים אותו למשחק כדורסל לילי בביקיני בחוף תל ברוך, כדי להתנסות ביחד באיך זה לחוות פחד. לפיד, גבר גבר, לעומת זאת, ראיין אותו באולפן ושאל אותו שאלות נוקבות לגבי גל הרציחות. שאלות שהצופה בבית וודאי אהב: "השבוע אשתי לקחה את הילדים לים," פתח לפיד, "חופש גדול והיא החליטה לקחת אותם לבילוי בים. ואני רוצה להגיד לך שהיא פחדה!" כך חשף הוולטר קרונקייט הישראלי והמשיך לשאלה: "איך אתה, השר לבטחון פנים, מחזיר את תחושת הבטחון לאשתי?" אני רוצה לראות את רביב דרוקר מגייס את הרעיה הפרטית כדי לדבר על חרדה ופחד. ענת היתה תולה אותו על העץ הכי גבוה שהיא היתה מוצאת, ועוד כותבת על זה פוסט מלא פליצות. בעצם, הוא לא היה עושה את זה בחיים. הוא היה מדבר על הפחד הפרטי שלו מבלי להזדקק לבת לויה נשית כדי להשליך עליה היסטריה. בכמה הרגעים הראשונים נדמה היה שהשר המום כמוני מן הקלות בה הגיעה לחדשות החרדה הפרטית של ליהיא לפיד, אך חיש מהר התברר שהוא בסך הכל מנסה למצוא תירוץ טוב כדי לגלגל את האחריות על קודמו בתפקיד. "כבר מכניסתי לתפקיד," טען כבודו, "שמתי לנגד עיניי להחזיר את תחושת הבטחון לאזרחים. אני לא יכול למנוע את הרצח הבא, אבל אני פועל להחזיר את תחושת הבטחון ברחובות". אוקיי, זה כבר היה טיפה יותר מדי בשבילי. השר לבטחון פנים דיבר שטויות בשידור חי ולשמחתי גם הגבר-גבר למשפחת לפיד חשב שמדובר באוקסימורון שערורייתי. שלח כבר היה מזנק לצוואר המיניסטריאלי בנשיכה, אבל המאצ'ו עם הפריזורה הראה לכולנו איך עושה את זה גבר אמיתי. הוא קטע את המונולוג של השר באיבחה עצבנית, שהעלתה בי תקווה דרוכה: "אבל היא פוחדת!!" זעק הבעל הרגיש-אך-הקשוח, "היא פוחדת! מה אתה יכול להגיד לה?" כיביתי את הטלויזיה. |
|
Venus in Furs(מתחלף) |
לפני 15 שנים •
22 באוג׳ 2009
לפני 15 שנים •
22 באוג׳ 2009
Venus in Furs(מתחלף) • 22 באוג׳ 2009
היי נילי, נאה דרשת.
אני לא רואה טיוי כבר שנים, וזה בהחלט מחדד את החוויה כשבמקרה יוצא לי לצפות באיזה בדל תקשורת המונים... זה תמיד נראה כמו פרודייה גסה. |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
22 באוג׳ 2009
לפני 15 שנים •
22 באוג׳ 2009
בלוסום(לא בעסק) • 22 באוג׳ 2009
כנ"ל - הטמבלויזיה מכובה אצלי כבר כמה שנים טובות. מה כבר יש לראות שם? כל כמה חודשים אני מבקרת אצל ההורים ורואה בחטף איזה קצה של תוכנית בידור זו או אחרת, וזהו. תאמיני לי, אני לא מפסידה כלום.
|
|
קטסטרופה{Adonai} |
לפני 15 שנים •
22 באוג׳ 2009
אוח נילי נילי,
לפני 15 שנים •
22 באוג׳ 2009
קטסטרופה{Adonai} • 22 באוג׳ 2009
איזו כתיבה יש לך.
אוחחחחחחחחח. |
|
hun |
לפני 15 שנים •
22 באוג׳ 2009
לגמרי מזדהה
לפני 15 שנים •
22 באוג׳ 2009
hun • 22 באוג׳ 2009
פעם עוד היה את היומן של הערוץ הראשון , אווירה של תרבות ואקטואליה ישראלית
תחקירים מעניינים וכתבות עומק שלא חיפשו להתחנף ל או לשחוט אף אחד ,היום גם זה לא קיים. והערוץ העשירי עשה צעד שגוי שוויתר על שלח ודרוקר , למרות כל ההתהלמות והרגשה שאתה צופה במלחמה ,היו שם הברקות מקוריות ועיתונות עצמאית . פתרון יעיל יכול להיות הארכת ארוחת ערב שישי ,וזמן איכות משפחתי ללא טלוויזיה . |
|
ropemind |
לפני 15 שנים •
24 באוג׳ 2009
Opium
לפני 15 שנים •
24 באוג׳ 2009
ropemind • 24 באוג׳ 2009
TV sucks your brain out
|
|
Tobias(אחר) |
לפני 15 שנים •
24 באוג׳ 2009
לפני 15 שנים •
24 באוג׳ 2009
Tobias(אחר) • 24 באוג׳ 2009
לא שאין לי המון בעיות עם הפימיניזים(לפחות עם כמה מההגדרות שלו)
אבל מה שכתבת כאן, בחיים לא הייתי שם לב לזה. כנראה כי אני גבר. אז סחטיין על הכתיבה. דעתי התרחבה |
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
24 באוג׳ 2009
לפני 15 שנים •
24 באוג׳ 2009
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 24 באוג׳ 2009
נילי את מאמינה שזה אפשרי לעשות שויון בין גברים לנשים בישראל????????
אני בעד אבל זה לא נראה לי אפשרי. |
|
אחותופל |
לפני 15 שנים •
24 באוג׳ 2009
גם אני
לפני 15 שנים •
24 באוג׳ 2009
אחותופל • 24 באוג׳ 2009
רוצה לאמר שגם אני אוהבת את נילי ונילי, את הכתיבה, הפעלתנות ואת הראש,
ומשוויצה שאוטוטו סוגרת שלוש שנים ללא טלויזיה וממליצה לכולן ככה גם. |
|