הצד השני |
לפני 15 שנים •
17 בספט׳ 2009
שאלה
לפני 15 שנים •
17 בספט׳ 2009
הצד השני • 17 בספט׳ 2009
בלי לקשקש ובלי להצתבע: אישה יכולה להתאהב בנשלט?
כאילו, אישה יכולה להתאהב במי שתמיד יטרח לרצות אותה? זה לא בלוף כל העניין הזה? זה לא משהו שמכיל בתוכו סתירה מובנית? |
|
אושה{אוש} |
לפני 15 שנים •
17 בספט׳ 2009
לפני 15 שנים •
17 בספט׳ 2009
אושה{אוש} • 17 בספט׳ 2009
להתאהב תמיד אפשר
אבל תלוי גם לאיזו מערכת יחסים אתה מתכוון : אם בכסף מדובר - אז קשה יותר אבל במערכת זוגית נורמטיבית שמשלבת שליטה אהבה היא הכרחית. |
|
הצד השני |
לפני 15 שנים •
17 בספט׳ 2009
לפני 15 שנים •
17 בספט׳ 2009
הצד השני • 17 בספט׳ 2009
אושה כתב/ה: להתאהב תמיד אפשר
אבל תלוי גם לאיזו מערכת יחסים אתה מתכוון : אם בכסף מדובר - אז קשה יותר אבל במערכת זוגית נורמטיבית שמשלבת שליטה אהבה היא הכרחית. בגלל שזו מערכת זוגית נורמטיבית או בגלל שהיא משלבת שליטה? |
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
17 בספט׳ 2009
לפני 15 שנים •
17 בספט׳ 2009
Morticia • 17 בספט׳ 2009
הצד השני כתב/ה: אושה כתב/ה: להתאהב תמיד אפשר
אבל תלוי גם לאיזו מערכת יחסים אתה מתכוון : אם בכסף מדובר - אז קשה יותר אבל במערכת זוגית נורמטיבית שמשלבת שליטה אהבה היא הכרחית. בגלל שזו מערכת זוגית נורמטיבית או בגלל שהיא משלבת שליטה? בגלל שכולנו בני אדם וככאלה נולדנו עם רגשות איפה הסתירה באהבה לאדם שרוצה בטובתך? |
|
ליידי תמרה(שולטת) |
לפני 15 שנים •
17 בספט׳ 2009
Re: שאלה
לפני 15 שנים •
17 בספט׳ 2009
ליידי תמרה(שולטת) • 17 בספט׳ 2009
הצד השני כתב/ה: בלי לקשקש ובלי להצתבע: אישה יכולה להתאהב בנשלט?
כאילו, אישה יכולה להתאהב במי שתמיד יטרח לרצות אותה? זה לא בלוף כל העניין הזה? זה לא משהו שמכיל בתוכו סתירה מובנית? יכולה. מן הסתם לא כל אישה, לא בכל נשלט. |
|
הצד השני |
לפני 15 שנים •
17 בספט׳ 2009
לפני 15 שנים •
17 בספט׳ 2009
הצד השני • 17 בספט׳ 2009
Morticia כתב/ה: הצד השני כתב/ה: אושה כתב/ה: להתאהב תמיד אפשר
אבל תלוי גם לאיזו מערכת יחסים אתה מתכוון : אם בכסף מדובר - אז קשה יותר אבל במערכת זוגית נורמטיבית שמשלבת שליטה אהבה היא הכרחית. בגלל שזו מערכת זוגית נורמטיבית או בגלל שהיא משלבת שליטה? בגלל שכולנו בני אדם וככאלה נולדנו עם רגשות איפה הסתירה באהבה לאדם שרוצה בטובתך? את משנה את מה ששאלתי, זו הסיבה שאת לא רואה את הסתירה שבזה. דיברתי על שולטת ונשלט, שאלתי האם אישה יכולה להתאהב במי שרוצה כל הזמן לרצות אותה. לי, זה נראה כמשהו שלא יכול במציאות להתקיים, לא באמת. זה יכול להתקיים אולי בדפי אינטרנט. אנחנו לא אוהבים את המובן מאליו. |
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
17 בספט׳ 2009
לפני 15 שנים •
17 בספט׳ 2009
Morticia • 17 בספט׳ 2009
הצד השני כתב/ה: Morticia כתב/ה: הצד השני כתב/ה: אושה כתב/ה: להתאהב תמיד אפשר
אבל תלוי גם לאיזו מערכת יחסים אתה מתכוון : אם בכסף מדובר - אז קשה יותר אבל במערכת זוגית נורמטיבית שמשלבת שליטה אהבה היא הכרחית. בגלל שזו מערכת זוגית נורמטיבית או בגלל שהיא משלבת שליטה? בגלל שכולנו בני אדם וככאלה נולדנו עם רגשות איפה הסתירה באהבה לאדם שרוצה בטובתך? את משנה את מה ששאלתי, זו הסיבה שאת לא רואה את הסתירה שבזה. דיברתי על שולטת ונשלט, שאלתי האם אישה יכולה להתאהב במי שרוצה כל הזמן לרצות אותה. לי, זה נראה כמשהו שלא יכול במציאות להתקיים, לא באמת. זה יכול להתקיים אולי בדפי אינטרנט. אנחנו לא אוהבים את המובן מאליו. הדבר היחיד שאני לא אוהבת במובן מאליו זה שלוקחים אותו ועושים בו שימוש על זה נאמר אל תקרא לי מינה אני ממש לא רואה ברצון של אחר תמיד לרצותי כדבר מובן מאליו אלא כמתנה מופלאה ולא, איני כפויית טובה - זה עושה לי קמטים אני מבינה בדיוק מה אתה שאלת ועל זה עניתי לך באמת לא הייתי מספיק ברורה לדעתך? הסתירה באהבה לאדם הרוצה כל הזמן לרצות אותנו הוא שזה מובן מאליו? קח את זה כמובן מאליו ותאבד את זה תוך דקה בעיקר, דבר בשם עצמך בעיני אין בכלל מקום לדבר על סתירות כשזה נוגע באהבה כי לפעמים הלב חושב אחרת מהראש, מה לעשות? אבל אם כבר אז בנאדם שלוקח אותך כמובן מאליו לא כל כך ראוי לאהבתך.... מלכה ועבד שוד ושבר בני אדם לפני, מעל הכל ובסוף כל יום |
|
הצד השני |
לפני 15 שנים •
17 בספט׳ 2009
לפני 15 שנים •
17 בספט׳ 2009
הצד השני • 17 בספט׳ 2009
Morticia כתב/ה: הצד השני כתב/ה: Morticia כתב/ה: הצד השני כתב/ה: אושה כתב/ה: להתאהב תמיד אפשר
אבל תלוי גם לאיזו מערכת יחסים אתה מתכוון : אם בכסף מדובר - אז קשה יותר אבל במערכת זוגית נורמטיבית שמשלבת שליטה אהבה היא הכרחית. בגלל שזו מערכת זוגית נורמטיבית או בגלל שהיא משלבת שליטה? בגלל שכולנו בני אדם וככאלה נולדנו עם רגשות איפה הסתירה באהבה לאדם שרוצה בטובתך? את משנה את מה ששאלתי, זו הסיבה שאת לא רואה את הסתירה שבזה. דיברתי על שולטת ונשלט, שאלתי האם אישה יכולה להתאהב במי שרוצה כל הזמן לרצות אותה. לי, זה נראה כמשהו שלא יכול במציאות להתקיים, לא באמת. זה יכול להתקיים אולי בדפי אינטרנט. אנחנו לא אוהבים את המובן מאליו. הדבר היחיד שאני לא אוהבת במובן מאליו זה שלוקחים אותו ועושים בו שימוש על זה נאמר אל תקרא לי מינה אני ממש לא רואה ברצון של אחר תמיד לרצותי כדבר מובן מאליו אלא כמתנה מופלאה ולא, איני כפויית טובה - זה עושה לי קמטים אני מבינה בדיוק מה אתה שאלת ועל זה עניתי לך באמת לא הייתי מספיק ברורה לדעתך? הסתירה באהבה לאדם הרוצה כל הזמן לרצות אותנו הוא שזה מובן מאליו? קח את זה כמובן מאליו ותאבד את זה תוך דקה בעיקר, דבר בשם עצמך בעיני אין בכלל מקום לדבר על סתירות כשזה נוגע באהבה כי לפעמים הלב חושב אחרת מהראש, מה לעשות? אבל אם כבר אז בנאדם שלוקח אותך כמובן מאליו לא כל כך ראוי לאהבתך.... מלכה ועבד שוד ושבר בני אדם לפני, מעל הכל ובסוף כל יום את תמיד מדברת עם עצמך כשאת מדברת עם אחרים? |
|
Yeoash1 |
לפני 15 שנים •
17 בספט׳ 2009
המובן מאליו
לפני 15 שנים •
17 בספט׳ 2009
Yeoash1 • 17 בספט׳ 2009
מלכה ועבד - המובן מאליו. מובן מאליו?! הוא שוטף כלים, מוריד את הזבל, הוא מתגרה מזה, חוזר למעלה, היא מכינה שני כוסות יין, הוא מחייך. מה נעשה הערב?! הם מתלבטים, לאיזה סרט ללכת, הוא אוהב דוקומנטריים, היא רוצה להשתעשע. מחליטים. הוא הולך לקנות את הכרטיסים, היא את המשקאות, הם יושבים בשורה קדמית, היא שמה את רגליה על ירכיו, הוא חולץ את נעליה.
המובן מאליו - שותפות. כשהם חוזרים היא רוצה אהבה, הוא יורד ללקק את המובן מאליו, אחרי זמן היא מושכת אותו למעלה, "היום אני רוצה אותך מעליי". המובן מאליו - גמישות, מובנת מאליה - אהבה. למדתי כבר, במקום בו מופיעים תכסיסים רבים, ממקומות אלו היא תדיר את כנפיה. |
|
הצד השני |
לפני 15 שנים •
17 בספט׳ 2009
Re: המובן מאליו
לפני 15 שנים •
17 בספט׳ 2009
הצד השני • 17 בספט׳ 2009
Yeoash1 כתב/ה: מלכה ועבד - המובן מאליו. מובן מאליו?! הוא שוטף כלים, מוריד את הזבל, הוא מתגרה מזה, חוזר למעלה, היא מכינה שני כוסות יין, הוא מחייך. מה נעשה הערב?! הם מתלבטים, לאיזה סרט ללכת, הוא אוהב דוקומנטריים, היא רוצה להשתעשע. מחליטים. הוא הולך לקנות את הכרטיסים, היא את המשקאות, הם יושבים בשורה קדמית, היא שמה את רגליה על ירכיו, הוא חולץ את נעליה.
המובן מאליו - שותפות. כשהם חוזרים היא רוצה אהבה, הוא יורד ללקק את המובן מאליו, אחרי זמן היא מושכת אותו למעלה, "היום אני רוצה אותך מעליי". המובן מאליו - גמישות, מובנת מאליה - אהבה. למדתי כבר, במקום בו מופיעים תכסיסים רבים, ממקומות אלו היא תדיר את כנפיה. אתה בטוח שזו תשובה לשאלה שאני שאלתי? |
|