סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

צריכה טיפים לגרון עמוק

שדונת
לפני 15 שנים • 18 בספט׳ 2009

צריכה טיפים לגרון עמוק

שדונת • 18 בספט׳ 2009
מכל מי שיכול/ה לעזור, שעבר/ה את זה בעצמו/ה (ולא רק ממי הראו אצל אחרים או לימדו אחרים איך....)

אני צריכה לאמן את עצמי לקבל הכל, כולל הכל, לתוך הגרון, בלי לעצור, בלי להקיא. ואדוני גדול.
אני לגמרי לגמרי נחנקת פשוט לא עובר שום אויר, גם לא דרך האף, ואני לא שולטת בכלל ברפלקס ההקאה, הכל עולה לי. נשלחתי להתאמן, אבל איך? כמה זמן? זה אפשרי בכלל? אפשר לשלוט ברפלקס הזה? מישהי יכולה להגיד שהיא התאמנה והתקדמה ממשית? HELP!!!

תודה ושנה טובה לכולם! icon_twisted.gif
קליבר​(שולט)

practice makes perfect

קליבר​(שולט) • 18 בספט׳ 2009
לאט לאט , אבל בטוח ..
או שתתרגלי לחיות בלי אויר icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
שרמומית

Re: צריכה טיפים לגרון עמוק

שרמומית • 18 בספט׳ 2009
תשכבי על המיטה עם הראש החוצה ולאט לאט שיכניס לך את הזין, נשמי לאט ותקבלי את כולו
רק ככה גרון עמוק עובד באמת , לא בשום תנוחה אחרת.
מדויקת​(לא בעסק){+-}

וגם..

מדויקת​(לא בעסק){+-} • 18 בספט׳ 2009
נסי לקחת שתי כפות של סירופ לשיעול.
קודאין, או מה שזה לא יהיה, עושה נפלאות להרגעת רפלקס ההקאה, כך שמעתי.

אני כמובן שמעולם לא מצצתי, לא בלעתי,
ואין באמור משום הסמכות על ידיעה אישית כלשהי..icon_smile.gif
Beta Male
Beta Male • 18 בספט׳ 2009
תמצאי שולט עם זין קטן
amy​(נשלטת){מבטלעיניים}
את חייבת להיות זאת ששולטת בקצב, אחרת לא תצליחי. לאט לאט, כל פעם יותר. תראי שזה יבוא לך.
את גם יכולה להתאמן על דילדו עבה וגדול בזמנך הפנוי. אני בטוחה שאדונך יאהב את הרעיון icon_cool.gif
immortal​(נשלטת){MrMiller}
immortal​(נשלטת){MrMiller} • 18 בספט׳ 2009
א. שכיבה על הגב כשהראש מחוץ למיטה מוטה לאחור, הגבר עומד מעליך ודוחף לך אותו לאט פנימה . זאת באמת תנוחה שעוזרת.

ב. בבית בזמנך הפנוי תתאמני- ירקות עוזרים. תתחילי לאטל אט, לא עד הסוף, עד שבסוף תמצאי את עצמך מכניסה את הכל עד הסוף.

ג. עד שבאמת תהיי מנוסה בזה, עדיף שהקצב יקבע על ידך, כשתרגישי שבא לך להקיא, תוציאי טיפה, תתמקדי באיזורים אחרים- שמרגישים מרופחים כמו הכיפה או האשכים.

ד. תכניסי אותו לאט, כשהוא מתקרב כבר לאיזור הענבל ( הגרון), תעשי תנועה של בליעה עם הפה, הוא יבלע פנימה במקום שיכנס לאט ותרגישי את הלחץ על הלשון- מה שמעורר את רפלקס ההקאה.

ה. כשהוא עמוק בפנים תלחצי קצת את הלשון למטה כדי ששוב פעם תרגישי פחות לחץ עליה.

בכל אופן, אימונים, אימונים ועוד אימונים.
in and out​(אחר)

Re: צריכה טיפים לגרון עמוק

in and out​(אחר) • 18 בספט׳ 2009
אני צריכה לאמן את עצמי לקבל הכל, כולל הכל, לתוך הגרון, בלי לעצור, בלי להקיא. ואדוני גדול.
אני לגמרי לגמרי נחנקת פשוט לא עובר שום אויר, גם לא דרך האף, ואני לא שולטת בכלל ברפלקס ההקאה, הכל עולה לי. נשלחתי להתאמן, אבל איך? כמה זמן? זה אפשרי בכלל? אפשר לשלוט ברפלקס הזה? מישהי יכולה להגיד שהיא התאמנה והתקדמה ממשית? HELP!!!

לידיעתך ישנם מספר תרסיסים שניתן להזמין ואפילו סוכריות למציצה שנועדו בדיוק למטרה זו

http://www.amazon.com/Comfortably-Numb-Throat-Spray-Cinnamon/dp/B001EBOW1W

http://www.amazon.com/Adam-Eve-Deep-Oral-Mints/dp/B00194969C/ref=pd_bxgy_misc_text_b

http://www.shopinprivate.com/deepthroator.html
שדונת
שדונת • 18 בספט׳ 2009
תודה לכולם icon_cool.gif

immortal את מלכה! אני הולכת לנסות icon_wink.gif