electro-z |
לפני 15 שנים •
22 בספט׳ 2009
מתנת יום הולדת
לפני 15 שנים •
22 בספט׳ 2009
electro-z • 22 בספט׳ 2009
לכבוד 36 סתווים לזוגתי, ברצוני להעניק לה מתנה מיוחדת בדמות אישה מושכת, שאינה חסודה, לשימוש חד פעמי.
המתנה תחכה וסרט מתנה אדום ומסולסל אשר יכרך ענוגות מכתף למותן והיא תשמש את בחירת ליבי לכל אשר תחפוץ ולפעילויות מגוונות מסקס ונילי ענוג, דרך חניכת הסטראפאון החדש שלה ועד פעולות בדסמיות כאלה או אחרות כגון הצלפות, ספאנקים או קשירת שיבארי. מועד - יום חמישי 1.10, בשעות הערב עד הלילה בתל אביב. אציין כי מעמדי באירוע הוא כצופה למעט סיוע כזה או אחר כמו הדגמת הצלפה או שיעור בקשירה על גבי המתנה, אלא אם כן המשתתפות המכובדות יחשקו אחרת. אז אם פינטזת, אי פעם או תוך כדי קריאת שורות אלה, להיות מוענקת כמתנה לאישה את מוזמנת לפנות בפרטית... (פרטים נוספים ושאלות ספציפיות יענו במייל או במסנג'ר) |
|
השולט אור(שולט) |
לפני 15 שנים •
22 בספט׳ 2009
לפני 15 שנים •
22 בספט׳ 2009
השולט אור(שולט) • 22 בספט׳ 2009
יופי של מתנה שמוצגת בצורה מכובדת כאן
בהצלחה ומזל טוב לאישה |
|
electro-z |
לפני 15 שנים •
22 בספט׳ 2009
לפני 15 שנים •
22 בספט׳ 2009
electro-z • 22 בספט׳ 2009
השליטה כתב/ה: יופי של מתנה שמוצגת בצורה מכובדת כאן
בהצלחה ומזל טוב לאישה חן חן על התגובה החמה ותודה..כרגע ההענות לצערי דלה |
|
צלילה |
לפני 15 שנים •
24 בספט׳ 2009
לפני 15 שנים •
24 בספט׳ 2009
צלילה • 24 בספט׳ 2009
מקפיצה ...יאללה נשים....
|
|
electro-z |
לפני 15 שנים •
26 בספט׳ 2009
לפני 15 שנים •
26 בספט׳ 2009
electro-z • 26 בספט׳ 2009
לאמר את האמת חשבתי שיהיה הרבה יותר פשוט ומרתק
אבל לאחר למעלה מ 900 צפיות ורק פניה קונקרטית אחת אני כבר מבין שלא... יכול להיות שסמכתי קצת יותר מידי על המוניטין שיש לי כחבר ותיק בקהילה, כאדם הגון וכזה שאפשר לסמוך עליו. אני מאמין שאני באמת כזה אבל כנראה זה לא מספיק. משום מה הייתי בטוח שהסביבה המצומצמת שלנו כאן פחות פוריטנית ויותר הרפתקנית. שתי חברות בפורום השיאו לי עצות בהודעות פרטיות, לגבי פרטים נוספים בתוספת דיעה שהם יכולים אולי לעזור, אז הנה הם כאן כמאמץ אחרון: בת הזוג שלי היא חברה כאן בכלוב. אנחנו מכירים מכאן, זה הפרופיל שלה: http://www.thecage.co.il/profile,30088.html אמנם היא מצהירה על עצמה כנשלטת אבל נטייתה עם נשים להיות מאד דומיננטית. כל אישה לסבית או דו מינית מן הסתם מכירה את חוסר הודאות הניכר כשאת נמצאת מול אישה וקשה לך לזהות באם היא "בקטע של נשים" או רק נחמדה אליך (שזה כבר לא מעט בעולמנו). אז גם את זוגתי מלווה החשש הזה באינטראקציות כאלה. לכן כלכך מתחשק לי להעניק לה מתנה שכזו. זה הופך את זה למשהו שהוא מעט יותר מיוחד מעוד חוויה מינית. היא אישה רזה, אסתטית, מאד היגיינית, אינטלגנטית ואינטלקטואלית ויפיפיה אמיתית (לא רק בעיני). אתן עדיין מוזמנות לפנות. |
|
לדעתי אני שולט |
לפני 15 שנים •
27 בספט׳ 2009
קמצן.
לפני 15 שנים •
27 בספט׳ 2009
לדעתי אני שולט • 27 בספט׳ 2009
תביא לה זונה, מה הבעיה?
|
|
Madame T(שולטת) |
לפני 15 שנים •
27 בספט׳ 2009
לפני 15 שנים •
27 בספט׳ 2009
Madame T(שולטת) • 27 בספט׳ 2009
אלקטרו - הרעיון כרעיון הוא נחמד, אבל נראה לי שהסיבה להענות הדלה היא כי נשים לרוב - ואני לא מכלילה כמובן - פחות נוטות להכנס למצבים לא מוכרים ובעיקר עם אנשים לא מוכרים להן אישית. ושוב, זה מאד אינדיבידואלי, אבל נראה לי שאותה 'מתנה' היתה רוצה להכיר אתכם לפני כן, לדעת בדיוק במה מדובר ולא מספיק להזמין אותה לאיזה ערב אחד ויחיד ולצפות שהיא מייד 'תזרום'...
האמת, אני לא יודעת עד כמה גברים פתוחים ו'נועזים' מבחינה זו, אבל לפחות בתיאוריה נראה לי שיותר מנשים. ושוב, זו רק ההתרשמות שלי, לא עשיתי שום מחקר 'מדעי' בנדון. כך או כך, שיהיה לכם בהצלחה במציאת מבוקשכם. |
|
Lanya Colson |
לפני 15 שנים •
27 בספט׳ 2009
לפני 15 שנים •
27 בספט׳ 2009
Lanya Colson • 27 בספט׳ 2009
Madame T כתב/ה: אלקטרו - הרעיון כרעיון הוא נחמד, אבל נראה לי שהסיבה להענות הדלה היא כי נשים לרוב - ואני לא מכלילה כמובן - פחות נוטות להכנס למצבים לא מוכרים ובעיקר עם אנשים לא מוכרים להן אישית. ושוב, זה מאד אינדיבידואלי, אבל נראה לי שאותה 'מתנה' היתה רוצה להכיר אתכם לפני כן, לדעת בדיוק במה מדובר ולא מספיק להזמין אותה לאיזה ערב אחד ויחיד ולצפות שהיא מייד 'תזרום'...
האמת, אני לא יודעת עד כמה גברים פתוחים ו'נועזים' מבחינה זו, אבל לפחות בתיאוריה נראה לי שיותר מנשים. ושוב, זו רק ההתרשמות שלי, לא עשיתי שום מחקר 'מדעי' בנדון. כך או כך, שיהיה לכם בהצלחה במציאת מבוקשכם. תחושת הבטן שלי דומה, נשים לא נוטות להיכנס למצבים אלו. אם כי אני מוכרחה לציין שהדיון בהרפקנות, נועזות או העדרן נראה לי קצת לא רלוונטי. אתם מתייחסים למניעים שליליים (העדר נועזות, או פחד) כהסבר לאי הענות. והניסיונות שלך, אלקטרו-זין, למתן את הפחד בדמות פניה גלויה ונעימה, כולל מתן הלינק לפרופיל של בת הזוג, ושליפת קבלות בדבר מעמדך בקהילה, הם אכן משכנעים. אולם לדעתי אתה משתין על העץ הלא נכון. אתה יוצא מתוך הנחה שמה שאתה מציע הוא כל כך נפלא, ואם רק היינו משתחררות מהעכבות ומהפחדים שלנו, אנו, נשות הכלוב היינו מדפקות על דלת הבלוג שלך בהמונינו. מה אתה מציע בעצם? מה אותה ''מתנה'' מקבלת כאן? מה המניע החיובי שלה? החפצה היא הרי חלק מכל קשר בדסמי. אז למה לאותה מתנה להיכנס לסיטואציה חד פעמית כגלגל שלישי? יש לי תחושה שאין ממש סיבה טובה לעשות את זה. |
|
המלט |
לפני 15 שנים •
27 בספט׳ 2009
לפני 15 שנים •
27 בספט׳ 2009
המלט • 27 בספט׳ 2009
מסכים עם לניה קולסון. אני לא חושב שנשים נמשכות לסטוץ חד-פעמי בתור חפץ. אם כבר חפץ - אז כזה שמקבל אינסוף תשומת לב כל הזמן, כמו שצריך להיות
|
|