בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

סוויצ'ריות ג'נדריאלית

Morticia
לפני 15 שנים • 29 בספט׳ 2009

סוויצ'ריות ג'נדריאלית

Morticia • 29 בספט׳ 2009
בנות יקרות

ישנה תופעה כבר די ותיקה ששמתי לב שחוזרת על עצמה לא מעט בפרופילים באתר
תופעה שאני מוצאת כדי מעניינת ואני די סקרנית לגביה
גם נראה לי שאף פעם לא ממש עלתה לדיון בפורום.

אני פותחת את הפוסט הנ"ל דווקא כאן ולא בפורום סוויצ'רים מכיוון שהתופעה רווחת בעיקר בקרב נשים נשלטות

מדובר בנשים נשלטות דו מיניות המצהירות על עצמן כשפחה/סאבית/צייתנית/נשלטת לגברים אך מחפשות לעצמן שפחה/צייתנית/סאבית/נשלטת ממין נקבה

מאוד מסקרן אותי לדעת מה מוביל לאותה סוויצ'ריות ג'נדריאלית
לאן נעלם הצורך שלכן להשלט בבואכן אל אישה
ומנין מגיעים פתאום היכולת והרצון להיות שולטות?

זה לא שאני מתקשה להבין סוויצ'ריות במהותה - אני בהחלט יכולה להבין בחירה של בני זוג לשחק בחילופי תפקידים ביניהם
או לחילופין, דינאמיקה טבעית בין בני אדם שונים ללא הפרדה על בסיס מין, גזע או דת
אבל כאן מדובר בהישלטות מוחלטת אל מול גברים והסוויץ' מתבצע אך ורק אל מול נשים
(וזה לפני שנפגשתן עם האנשים המדוברים, או לפחות עם השפחות הרצויות לאלו שכבר משוייכות לאדון משלהן)

ברור לי שכל אחד ואחת מאתנו מגיעים לעולם השליטה מתוך תפישות עולם אינדיבידואליות ומשיכה לדברים שונים ומשונים כך שכל דוגמא שאתן עלולה להעליב את משנתה - עמה הסליחה

אבל אם הנאתך כאישה לציית או לחוש כאב על בשרך, או להיקשר, או לחוש מושפלת או לנשק כפות רגליים או מה שלא יהיה

לאן נעלמת זו ההנאה אל מול אישה ומדוע?

ואם הנאתך כאישה אל מול אישה אחרת לצוות, להיות אסרטיבית, לקחת פיקוד, להשפיל, לקשור, להיות נהנתנית ודומיננטית הרי שזה חלק מהותי הטמוע בך ואם כך, מדוע אין הוא בא לידי ביטוי מול גבר למשל?

מאחר והתופעה מאוד רווחת בפרופילים השונים ולא מאתמול
אשמח מאוד לתגובות ולפתח בנושא שיחה

גם מנשים הרואות זאת אחרת כמובן
(כמו נשלטות שמעדיפות להישלט בכל מקרה, בין אם על ידי גבר או אישה, או שולטות המעדיפות לשלוט בגברים ולהישלט על ידי נשים - תופעה שאישית מעולם לא נתקלתי בה וכך הלאה)

תודה והמשך יום נפלא
מורטישה
icon_smile.gif
Morticia
לפני 15 שנים • 29 בספט׳ 2009
Morticia • 29 בספט׳ 2009
עוד ברשותכן אוסיף ואשאל אם אתן רואות הבדל בין שליטה גברית אליה אתן מבקשות להשתייך כשפחות שונה מאופן שליטתכן הנשית באחרות או יישום מדוקדק לחינוך הגברי שקיבלתן מאדונכן

ואם כן, האם אין אתן מסתקרנות משליטה נשית שאינה מושפעת מציות לחינוך גברי או לחילופין האם אתן מרגישות צורך לבטא את העוצמות הנשיות הדומיננטיות הטבעיות שלכן כחלק מפרקטיקת השליטה שלכן בבואכן אל הסוויץ'?

כמובן שההכללה היא גסה ובכולנו יש קצת גבר וקצת אישה
בעיקר אנחנו בני אדם

עם זאת, מקווה ששאלתי ברורה

ושוב, אשמח מאוד לתשובה
או ליתר דיוק לדיון פורה וחומר למחשבה
תודה
הזייה​(נשלטת){Tיפוס}
לפני 15 שנים • 5 באוק׳ 2009

נושא מעניין

הזייה​(נשלטת){Tיפוס} • 5 באוק׳ 2009
שאלת הרבה שאלות פתוחות ומורכבות, אני רק אכתוב מהזווית שלי ברשותך

לתחושתי אני נשלטת, לא סוויצ'ית ולא כלום. זה מקום שטוב לי בו, וגם סושנתי ע"י אישה בעבר והכל יופי טופי. חוץ מזה שזה מקום שטוב לי בו, אני גם מאוד מאוד נהנית להשלט ע"י גבר. האנרגיה הגברית היא הראויה והמגרה ביותר לטעמי שתשלוט בי. כי אני נמשכת לגברים והם יכולים לעורר אצלי דברים (פיזית ונפשית) שנשים לא יכולות, ואני זקוקה לזה. מכאן אני בטבעיות מנמיכה עצמי, כמו שהנשלט הגבר רואה לנכון להתרפס לדוגמא לאישה שהוא כל כך נמשך אליה וזקוק לקרבתה. זה "משפיל" להזדקק למין השני עד כדי כך. ולעשות מה שנדרש כדי להשיג את אישורו, חיבתו וכו'.

א-ב-ל, אחד הדברים שהביאו אותי להבין שהצד הזה קיים בי (והיו עוד רמזים מלבדו) היה פנטזיות מיניות אלימות כלפי נשים. לקח לי הרבה שנים להבין שזה משהו שאני רוצה שיקרה לי, לא רק משהו שאני מפנטזת שאני עושה.
כלומר, בלי קשר לזה שהצד הנשלט שבי ממוצה אל מול שולט גבר, יש גם איזה קטע שחושב שכך צריך לנהוג בנשים מינית, צריך במובן של מהנה, מגרה, "מקומן הטבעי" וכו'. לכן אני לא פוסלת שאי שם בעתיד אשלוט באישה. מצד שני, גם לא פוסלת חד-פעמית בעתיד אולי לשלוט בגבר.
Morticia
לפני 15 שנים • 5 באוק׳ 2009

Re: נושא מעניין

Morticia • 5 באוק׳ 2009
הזייה כתב/ה:
שאלת הרבה שאלות פתוחות ומורכבות, אני רק אכתוב מהזווית שלי ברשותך

לתחושתי אני נשלטת, לא סוויצ'ית ולא כלום. זה מקום שטוב לי בו, וגם סושנתי ע"י אישה בעבר והכל יופי טופי. חוץ מזה שזה מקום שטוב לי בו, אני גם מאוד מאוד נהנית להשלט ע"י גבר. האנרגיה הגברית היא הראויה והמגרה ביותר לטעמי שתשלוט בי. כי אני נמשכת לגברים והם יכולים לעורר אצלי דברים (פיזית ונפשית) שנשים לא יכולות, ואני זקוקה לזה. מכאן אני בטבעיות מנמיכה עצמי, כמו שהנשלט הגבר רואה לנכון להתרפס לדוגמא לאישה שהוא כל כך נמשך אליה וזקוק לקרבתה. זה "משפיל" להזדקק למין השני עד כדי כך. ולעשות מה שנדרש כדי להשיג את אישורו, חיבתו וכו'.

א-ב-ל, אחד הדברים שהביאו אותי להבין שהצד הזה קיים בי (והיו עוד רמזים מלבדו) היה פנטזיות מיניות אלימות כלפי נשים. לקח לי הרבה שנים להבין שזה משהו שאני רוצה שיקרה לי, לא רק משהו שאני מפנטזת שאני עושה.
כלומר, בלי קשר לזה שהצד הנשלט שבי ממוצה אל מול שולט גבר, יש גם איזה קטע שחושב שכך צריך לנהוג בנשים מינית, צריך במובן של מהנה, מגרה, "מקומן הטבעי" וכו'. לכן אני לא פוסלת שאי שם בעתיד אשלוט באישה. מצד שני, גם לא פוסלת חד-פעמית בעתיד אולי לשלוט בגבר.

תודה רבה על המילים
ובכלל שהגבת - מקווה שזה יעודד עוד מגיבים

את כותבת דברים מאוד מעניינים ובהחלט חומר למחשבה

אני למשל ממש לא נהנית מגילויי אלימות כלפיי או מתגרה מיישומם על נשים, לרבות עצמי, ולכן נראה לי שלו הייתי שולטת בנשים בוודאי הייתי מנסה להוביל אותן לעבר דברים שיותר מענגים אותי

אבל אני גם כזו שפחות מעניין לה הכאב הפיזי ויותר מעניין לה החדירה המנטאלית והרגשית לעומקים - זו אני

אני גם מאוד מבינה את הבחירה שלך בגברים בשל משיכת יתר אליהם - אני אותו דבר מצדי
אני גם מבינה את העניין שלך בחווית שני הצדדים אבל שמחה לדעת שלא פסלת את האפשרות של הישלטות גם על ידי נשים
זו אישה הרואה עצמה נחותה מגברים ועליונה על נשים באופן עקרוני שקצת קשה לי להבין

בכל מקרה, נהנתי לקרוא את מילותייך ומודה לך עליהן

בדבר אחד אין לי הסכמה אתך ברמה העקרונית, ללא קשר למגדר (וזה בסדר, אפילו מותר) - המשיכה וההזדקקות לאחר בעיני לא רק ששייכת רק לנשלטים כי אם כלל אינה משפילה בפני עצמה - על אף שהקונטקסט יכול להיות לעיתים ואז הייתי מרימה את גבתי הרבה יותר מהר דווקא על הצד השני
אבל זה כבר סוג של אוף טופיק
icon_smile.gif
נפקנית27​(נשלטת){מאסטר דור }
לפני 15 שנים • 6 באוק׳ 2009

לא מתימרת..

אני לא מתימרת לחרוץ בנושא זה מפני שאני לא סוו'צ'רית כך שלא עמדתי בנסיון.
יכול להיות שנשים כאלו הגיעו לרוויה מסוימת ביחסים שלהן עם האדון כך שהן פתוחות לאפיקים אחרים
אמנם זה שיטחי מה שאני כותבת.. אבל זו דעתי ללא להתעמק מידי בנושא.
עלומה​(אחרת)

כהרגלי, אדבר בשמי

עלומה​(אחרת) • 6 באוק׳ 2009
הייתי עם הרבה גברים בחיי, תמיד נמשכתי יותר לחזקים שבניהם..
כשרוב חיי, הצהרתי, שנשים עבורי הם רק שעשוע

הייתי עם הרבה גברים ולא התאהבתי, האשמתי אותם בתחושת האכזבה שהציפה אותי,
כשבפועל אמרתי כל הזמן, שאין אישה, אשר קיימת בעולם הזה, שהיא מנטלית יותר חזקה ממני.
ככה זה גם היה
תמיד הייתי הדומיננטית, החריפה, המחליטה וכדומה

היום, עם כל הדומיננטיות שלי, אחרי שהפסקתי להתכחש לצד המיני שלי,
אני יודעת מהו רגש ואיך זה כשאוהבים ומתאהבים
ורק אישה מצליחה לרכך אותי
הן בהחלט שולטות..

זה סוג של שלב, פתאום את מבינה,
את עוברת סרט,
את מעזה,
עושה החלטה
ומתקיימת

והופ התבגרתי,

משיחותיי עם אנשים, בנושא הנ"ל עם נשים בעיקר:

זה החיפוש העצמי
היום מתנסים בהכל לפני שמקבלים החלטות שנוגעות להמשך חיינו..
Morticia
Morticia • 6 באוק׳ 2009
אני בעיקר מבסוטה שאתן מגיבות ונהנית לקרוא את התגובות
icon_smile.gif

אכן, גם אני מאמינה שעמוק במהותן נשים בהחלט שולטות

(רק שבמקרה שלי אני לא מתייחסת אליהן כ"הן" אלא כאל "אנחנו" אבל זו כבר הסטייה הפרטית שלי icon_wink.gif)

תודה, אשמח לשמוע עוד
icon_smile.gif
Gogo Yubari​(נשלטת)
לפני 15 שנים • 9 באוק׳ 2009

הזדהות עם התוקפן עפ"י פרויד

Gogo Yubari​(נשלטת) • 9 באוק׳ 2009
מאז ששאלת אותי בבלוגי מדוע לי יש את הנטיה הזאת, חשבתי על הנושא לעומק.
הגעתי למסקנה פשוטה:
הזדהות עם התוקפן (AKA המין הגברי).
כלומר, לאהוב להיות ה"קורבן" או להפוך להיות ה"תוקפן"... בשני המקרים הדיסוננס הקוגנטיבי מתוקן.

אני חושבת שקשה להבין את העמדה הזאת משום שהיא מאוד מאוד מבוססת בפנטזיה...
ברור לי שאני לא מסוגלת להיות גבר, אבל כשאני נכנסת לתפקיד הגבר- אני מרגישה שזה מה שאני באותו רגע. זה לא נתפס כחוויה לסבית.. אלא כחוויה סטרייטית (לכאורה).
זה אכן סוג של טרנסג'נדריות. קנאת פין אם תרצי.

אבל בסופו של דבר אני תמיד אהיה אישה ואני אוהבת להיות אישה במציאות.
הזייה​(נשלטת){Tיפוס}
לפני 15 שנים • 11 באוק׳ 2009

Re: הזדהות עם התוקפן עפ"י פרויד

הזייה​(נשלטת){Tיפוס} • 11 באוק׳ 2009
Gogo Yubari כתב/ה:
הגעתי למסקנה פשוטה:
כלומר, לאהוב להיות ה"קורבן" או להפוך להיות ה"תוקפן"... בשני המקרים הדיסוננס הקוגנטיבי מתוקן.

ברור לי שאני לא מסוגלת להיות גבר, אבל כשאני נכנסת לתפקיד הגבר- אני מרגישה שזה מה שאני באותו רגע. זה לא נתפס כחוויה לסבית.. אלא כחוויה סטרייטית (לכאורה).

אני חושבת שזה גם ההגיון "מאחורי הקלעים" של מחשבותיי בנושא

אבל, מסכימה עם השורה התחתונה, תכל'ס, הכי כיף להיות אישה icon_smile.gif נחדרת, חודרת, ווטאבר
Morticia
לפני 15 שנים • 12 באוק׳ 2009

Re: הזדהות עם התוקפן עפ"י פרויד

Morticia • 12 באוק׳ 2009
Gogo Yubari כתב/ה:
הגעתי למסקנה פשוטה:

תודה על התגובה - זה בהחלט מעניין מה שאת אומרת

בעצם במידה מסויימת את אומרת שאת תופסת את המין הגברי כמין החזק ומנצלת, או רואה מקום לנצל (ולא במובן השלילי של המילה), את מעמדך מול המין החלש, ע"ע משנתך המין הנשי, כדי להפגין תפקיד גברי מיסודו

למה בעצם את תופסת את המין הגברי כחזק מהמין הנשי?
חזק יותר באיזה מובן?

ובמידה מסויימת זה משאיר את השאלה שלי לגבי השליטה הנשית פתוחה - הרי שליטה נשית היא לא בהכרח ו/או בכלל לקיחת תפקיד גברי - היא יכולה לבוא מעוצמה נשית טהורה

מעבר לכך, אני לא ממש סובלת מקנאת פין
אפילו די משוכנעת שיש בעולם לא מעט קנאת כוס

אבל אני חושבת לעצמי שאם את כן מזדהה עם קנאת הפין של פרויד אז דווקא זה שם אותך בפוזיציה טובה להיות סוג של שולטת או לכל הפחות משרתת טובה לגברים המעדיפים להיות BOTTOMS
שהרי את בוודאי תהני ללבוש סטראפ-און, להשפיל גבר כמו שגבר חושב שצריכים להשפיל כוסית (תמצצי זונה! תאכלי בתחת וכאלה מין), כמו גם עינוי זין וביצים כתוצאה מהקנאה אותה את מזכירה ואולי אפילו עד סירוס שלאחרונה מסתמן כאן כלהיט...

אני האחרונה בעולם שתתווכח אתכם על ההנאה שבלהיות אישה
ואנא סלחו לי אם אני טרחנית - כוונתי לפתח את הדיון כמובן
אבל אני בכל זאת תוהה מה מוביל קנאת פין ליישם פרקטיקות שליטה גברית על נשים...