Lanya Colson |
לפני 15 שנים •
7 באוק׳ 2009
ריטלין
לפני 15 שנים •
7 באוק׳ 2009
Lanya Colson • 7 באוק׳ 2009
מישהו פה פעם ניסה סקס על ריטלין?
ונילי? שליטה? מלמטה? מלמעלה? זה עושה משהו? |
|
צלילה |
לפני 15 שנים •
7 באוק׳ 2009
Re: ריטלין
לפני 15 שנים •
7 באוק׳ 2009
צלילה • 7 באוק׳ 2009
Lanya Colson כתב/ה: מישהו פה פעם ניסה סקס על ריטלין?
ונילי? שליטה? מלמטה? מלמעלה? זה עושה משהו? זה לא עושה כלום . ושוב בהינתן אדם שסובל מ- ADD אחרת זה באמת מצחיק ואדם שהוא באמת בבדסמ אז זה סתמי . |
|
לדעתי אני שולט |
לפני 15 שנים •
7 באוק׳ 2009
ריטלין אני יודע מה זה.
לפני 15 שנים •
7 באוק׳ 2009
לדעתי אני שולט • 7 באוק׳ 2009
זה סם לכל דבר.
אבל, מה זה סקס לעזאזל? |
|
נוריתE |
לפני 15 שנים •
7 באוק׳ 2009
לפני 15 שנים •
7 באוק׳ 2009
נוריתE • 7 באוק׳ 2009
למה לחפש צרות?
|
|
Lanya Colson |
לפני 15 שנים •
7 באוק׳ 2009
לפני 15 שנים •
7 באוק׳ 2009
nurit כתב/ה: למה לחפש צרות?
צודקת מאה אחוז, בדסמ יכול להיות קצת בעייתי. טוב, אז מישהו ניסה סקס ונילי על ריטלין? |
|
Halrloprillalar |
לפני 15 שנים •
7 באוק׳ 2009
חומד, אין כמעט הבדל בין ריטלין לקוקאין
לפני 15 שנים •
7 באוק׳ 2009
Halrloprillalar • 7 באוק׳ 2009
תקרא קצת בויקי באנגלית, יש שם המון מידע.
במינונים נמוכים אין השפעה למעט מרפא לסובלים מ- ADHD במינונים בגוהים יותר ההשפעה זהה לזו של קוקאין, גם ברמה פיסיולוגית וגם במרגש. האסירים מבריחים אותו לבתי סוהר כתחליף לקוק. נחשב לסם נרקוטי לכל דבר והשימוש במינונים גבוהים (או ללא מרשם) אסורים בחוק. עזוב אותך מהשטויות האלה עם הרטילין. אני מכיר כמה שיטות טובות יותר להתמסטל. מסדו, לא מכדורים ... |
|
Lanya Colson |
לפני 15 שנים •
7 באוק׳ 2009
Re: חומד, אין כמעט הבדל בין ריטלין לקוקאין
לפני 15 שנים •
7 באוק׳ 2009
דולפין כחול כתב/ה: תקרא קצת בויקי באנגלית, יש שם המון מידע.
במינונים נמוכים אין השפעה למעט מרפא לסובלים מ- ADHD במינונים בגוהים יותר ההשפעה זהה לזו של קוקאין, גם ברמה פיסיולוגית וגם במרגש. האסירים מבריחים אותו לבתי סוהר כתחליף לקוק. נחשב לסם נרקוטי לכל דבר והשימוש במינונים גבוהים (או ללא מרשם) אסורים בחוק. עזוב אותך מהשטויות האלה עם הרטילין. אני מכיר כמה שיטות טובות יותר להתמסטל. מסדו, לא מכדורים ... איזה מינון צריך לקחת כדי להגיע לאפקט של קוקאין? עשית את זה פעם? עשית פעם סאדו על ריטלין? |
|
האמפרי |
לפני 15 שנים •
7 באוק׳ 2009
לפני 15 שנים •
7 באוק׳ 2009
האמפרי • 7 באוק׳ 2009
תשמע, לניה, ניסיתי קונצרטה במינון הגבוה (ע"פ מרשם) ומה
שזכור לי ממנו היה,שיכולתי לג'גלר בין המחבת מבלי לשרוף דבר וגם לשכפל ארועים מפורטים שאמרת לי בטלפון. על אמת. (אין לי מושג מה הם היו בכלל). חוץ מזה זכור לי לחץ בחזה בזמן לקיחת התרופה אבל זה גם יכול היה להיות כי התפלאתי איך יתכן שאין לי לחץ בחזה בעקבותיה. סקס ? דחף מיני ? מציאת הג'י של הג'י פורס תחת השפעה ? - גורנישט. ואם אני כבר כאן בדיוק רציתי לשאול שאלה הקשורה לכך היום ואלוהים הגיש לי את זה דרכך בפוסט הזה (הוא הודיע לי שכך יעשה). האם מישהו התנסה במכשיר המסטר (סאביות, להרגיע) מיינד ויכול להללו או לקללו ? http://www.mastermind.co.il/default.html |
|
Lanya Colson |
לפני 15 שנים •
7 באוק׳ 2009
לפני 15 שנים •
7 באוק׳ 2009
האמפרי כתב/ה: תשמע, לניה, ניסיתי קונצרטה במינון הגבוה (ע"פ מרשם) ומה
שזכור לי ממנו היה,שיכולתי לג'גלר בין המחבת מבלי לשרוף דבר וגם לשכפל ארועים מפורטים שאמרת לי בטלפון. על אמת. (אין לי מושג מה הם היו בכלל). חוץ מזה זכור לי לחץ בחזה בזמן לקיחת התרופה אבל זה גם יכול היה להיות כי התפלאתי איך יתכן שאין לי לחץ בחזה בעקבותיה. סקס ? דחף מיני ? מציאת הג'י של הג'י פורס תחת השפעה ? - גורנישט. ואם אני כבר כאן בדיוק רציתי לשאול שאלה הקשורה לכך היום ואלוהים הגיש לי את זה דרכך בפוסט הזה (הוא הודיע לי שכך יעשה). האם מישהו התנסה במכשיר המסטר (סאביות, להרגיע) מיינד ויכול להללו או לקללו ? http://www.mastermind.co.il/default.html אתה מתכנן לעשות סאדו עם מאסטר מיינד? ואני צריכה לקרוא על זה בפורום? |
|
האמפרי |
לפני 15 שנים •
7 באוק׳ 2009
לפני 15 שנים •
7 באוק׳ 2009
האמפרי • 7 באוק׳ 2009
Lanya Colson כתב/ה: האמפרי כתב/ה: תשמע, לניה, ניסיתי קונצרטה במינון הגבוה (ע"פ מרשם) ומה
שזכור לי ממנו היה,שיכולתי לג'גלר בין המחבת מבלי לשרוף דבר וגם לשכפל ארועים מפורטים שאמרת לי בטלפון. על אמת. (אין לי מושג מה הם היו בכלל). חוץ מזה זכור לי לחץ בחזה בזמן לקיחת התרופה אבל זה גם יכול היה להיות כי התפלאתי איך יתכן שאין לי לחץ בחזה בעקבותיה. סקס ? דחף מיני ? מציאת הג'י של הג'י פורס תחת השפעה ? - גורנישט. ואם אני כבר כאן בדיוק רציתי לשאול שאלה הקשורה לכך היום ואלוהים הגיש לי את זה דרכך בפוסט הזה (הוא הודיע לי שכך יעשה). האם מישהו התנסה במכשיר המסטר (סאביות, להרגיע) מיינד ויכול להללו או לקללו ? http://www.mastermind.co.il/default.html אתה מתכנן לעשות סאדו עם מאסטר מיינד? ואני צריכה לקרוא על זה בפורום? סריגה. לא סאדו. סריגה. לפחות המסטר מיינד עשוי להיות מעניין, שזה הרבה מעבר למה שניתן למצוא במחוזותינו כיום. |
|