123457(נשלט){תפוס} |
לפני 15 שנים •
9 באוק׳ 2009
פנטזיה למציאות
לפני 15 שנים •
9 באוק׳ 2009
123457(נשלט){תפוס} • 9 באוק׳ 2009
מפנטזיה למציאות . . . .
אני שוב חרמנית, מדמיין את הגב ידיים ורגלים קשורות, שוב נתון לחסדיה. החור שלי פתוח לרווחה ידה עטופה כפפה ואצבעותיה חופרות לי עמוק עמוק . . אני גונח ללא הפסקה, ממלמל דבר מה . . היא יודעת שאני אעשה הכל בכדי לגמור . . . כבר תקופה ארוכה שלא גמרתי. . היא מסובבת את האצבעות . . מרגישה אותי . . לוחשת לי באוזן שהיא רק מכינה את החור לזין הגדול שלה ושלא כדאי שהיא תתאכזב ממני . תגנחי כלבה היא אומרת ומחישה את הדפיקה מהר ויותר מהר ....אני גונחת וגונחת, חש ערפול חושים. היא לוקחת את הדילדו שלה ביד ומשפשפת אותו בחור שלי, תנשמי עמוק כלבה. ואז היא מכניסה את הקצה לאט לאט .. כן כלבה יופי כלבה היא אומרת ואני מרגיש הרגשה מיוחדת, זה לא המלפפונים שלך כלבה זה זין אמיתי. ואז היא מרידה מולי את התחתון שלה ומרימה את החצאית ומתישבת לי על הפנים היא כל כך רטובה ואני מתרגש כל כך, הכוס החלק שלה מדליק אותי עוד יותר, הריח שלה מטריף אותי כל כך. אני מלקק הכל היא נעה על פני הלשון רצה בין הישבן לחור. אני מלקק בתאווה כל מה היא נותנת לי. אני בטירוף חושים מלא. אני שומע אותך גונחת לה בעדינות. |
|
YADIDNAE |
לפני 15 שנים •
12 באוק׳ 2009
כמה שזה מגרה
לפני 15 שנים •
12 באוק׳ 2009
YADIDNAE • 12 באוק׳ 2009
כמה שאשמח לחפירה
ולחדירה של שולטת זה מגרה את דמיוני מי שבא לה אשמח להכיר במסנגר- yadidne@hotmail.co.il או בסקייפ - yadidnae |
|
123457(נשלט){תפוס} |
לפני 15 שנים •
14 באוק׳ 2009
Re: כמה שזה מגרה
לפני 15 שנים •
14 באוק׳ 2009
123457(נשלט){תפוס} • 14 באוק׳ 2009
YADIDNAE כתב/ה: כמה שאשמח לחפירה
ולחדירה של שולטת זה מגרה את דמיוני מי שבא לה אשמח להכיר במסנגר- yadidne@hotmail.co.il או בסקייפ - yadidnae לא מספיק שאין תגובות אז גם הפכו את הסיפורים שלי להכרויות גם אני מחפש ידידי (: בהצלחה. פוסי |
|