שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

זכרונותיי כעבד וגעגועיי למלכה (מבוסס על מערכת יחסים אמיתית)

nobady נשלט
לפני 15 שנים • 12 באוק׳ 2009

זכרונותיי כעבד וגעגועיי למלכה (מבוסס על מערכת יחסים אמיתית)

nobady נשלט • 12 באוק׳ 2009
לראשונה פגשתי בה בתור לקופה בסופר, הערה צינית שפלטתי גרמה לה להפנות פניה איליי כשחיוך השווה מיליון דולר החושף שני טוריי שיניים צחורות ממיס את ליבי, נכבשתי.
לא הלאה את הקוראים על המשך דרך הכרותינו אך כן אספר כי הכרות זו הפכה והייתה לרומן סוער, לאהבה גדולה וחברות מופלאה, התאהבתי בה עד לקצות שערותיי והן רבות וארוכות.
היא נשואה לאיש העובד מחוץ לעיר ומגיע רק בסופי שבוע, עוסקת באומנות בסטודיו שבמרתף ביתה, אני נשוי עובד במשמרות פנויי לרוב בבקרים, כל בוקר שנפגשנו היה ליום חדש ומהנה עד לאותו הבוקר בו הבחנתי בשינוי, פניה היו עצובים, עיניה הבורקות בדרך כלל כבויות ומוכן אני להשבע כי ראיתי בזוית אחת מעיניה דמעה קטנה.
קרה משהו? שאלתי מבוהל, כן ענתה קצרות, עשיתי דבר מה שפגע בך? שאלתי שוב, לא, ענתה ההפך הוא הנכון, אני פגעתי בך קשה לי עם זה ואיני יכולה להמשיך מבלי לספר לך על כך.
למבע עיניי המסוקרנות סיפרה כי הכירה גבר אחר דרך האינטרנט איתו היא מתכתבת מידי ערב ואף נפגשת ומקיימת עימו יחסיי מין סוערים המביאים אותה לאורגזמה מלאה, עליך אינו יודע דבר הרגיעה אותי סוד יחסינו שמור רק לנו ורק לנו בלבד.
אינך אוהבת אותי יותר? שאלתי בחשש, אוהבת אך איני מאוהבת ענתה, אתה אהבת חיי,חברי הקרוב ביותר, אחי, אבל לא בא לי עלייך יותר וכרגע מבחינה מינית, תבין הוסיפה, חייבת אני בריגושים חדשים, להתרגש כל יום מחדש אחרת חיי אינם חיים.
הרגשתי כמי שעולמו חרב עליו ובאותו זמן התרגשות רבה.
זיעה קרה החלה לזחול ולפשוט בכל אברי גופי, אהובתי מזדיינת עם גבר אחר, גבר אחר דופק אותה, מענג אותה, מרגש אותה ואני שותף לחוויותיה.
אל תעזוב אל תפנה לי את גבך ביקשה יהיה לי קשה בלעדיך אמרה, אינני מתכוון לעזוב עניתי אלא אם תשלחיני מעל פנייך וכן הגיע הזמן לגלות לך כי רצוני העז הוא ליהיות עבדך הנרצע, משרת המציית לכל פקודותיך וממלא את כל דרישותיך בהכנעה ובצייתנות, עבד השייך לך, רכושך וקינינך הבלעדי.
אתה מתכוון ברצינות? הסתכלה בי בתימהון, ברצינות גמורה עניתי, כבר זמן רב אני מבקש להביע את משאלתי בפנייך אך לא הרהבתי עוז בנפשי שמא אאבדך, זה הרגע בו עזרתי אומץ לומר לך את אשר בליבי וכי זהו יעודי בחיים, תמיד היית והינך מלכה בעיניי תמיד מילאתי את בקשותייך לשביעות רצונך ועתה הגיע הרגע למסד את הקשר אם תרצי כמובן.
הרעיון מוצא חן בעיני אמרה, ליהיות מלכה לשלושה גברים שפוטים, בעלי שמפרנס, מאהב שמענג ועבד שמשרת, כן הרעיון מוצא חן בעיניי חזרה ואמרה תוך שהיא מחייכת את אותו חיוך השווה מיליון דולר החיוך ששינה את חיי.
הכן לי קפה! פקדה כשאני קולט עדיין ספקנות בקולה, הכן לי קפה שאני אוהבת ואז נראה.
בהתרגשות כשידיי רועדות מעט הכנתי לה את הקפה והנחתי את הספל על השולחן לפניה מקווה להמשך לבוא.
מבטה נראה לפתא משועשע, רד למטה לסטודיו שבמרתף וחכה לי כשאתה עירום לגמרי, אם עומדת אני לשעבד אותך לי לעבד רצוי שאעשה זאת כיאות, איני מוכנה לרכוש חתול בשק, אבדוק אותך כפי שאני רגילה לבדוק סחורה לפני הקניה.
במהירות ירדתי לסטודיו כשאני משיל מעליי כל בגד שלגופי ממתין נרגש לבואה, כשעה המתנתי עד ששמעתי את תיפוף רגליה היחפות על המדרגות, כשעמדה למולי זקופה ואצילית ירדתי על ברכיי מנשק את רגלה מרים את עכוזי אל על אות לכניעתי המוחלטת.
עמוד עבד! ציוותה כשהיא טופחת קלות על ישבני הכנוע, הפעם נשמע קולה בוטח והחלטי, כשאני קם על רגליי ניצבתי בפניה כשכל גופי רועד אבר מיני זקור נפוח כפי שלא היה מעולם, ראשי מורכן ואיני מעז להביט בפניה, העבירה ידה בינות לשערות ראשי מפרידה ביניהן, אין כינים פסקה, פתח את פיך והוצא לשון! עשיתי כמצוותה,המשיכה ובדקה את גופי, את שריריי ידיי, החליקה ידה על חזי צובטת קלות את הפטמות יורדת לבטני ממוללת את שערות ערוותי, תפסה בחוזקה את הזין הזקור והנפוח, גיחוך נשמע בקולה, איזה בזבוז סיננה מבין שיניה כשהיא מביטה במבטה הממזרי לתוך עיניי המושפלות, איזה בזבוז חזרה וגיחכה.
לפתע ללא אזהרה לפתה את אשכיי בכף ידה לוחצת קלות, הבט, כל גבריותך מונחת עכשיו בכף ידי לחיצה אחת חזקה ואתה משתייך לקבוצה אחרת צחקה.
תסתובב! הסתובבתי, תתכופף! התכופפתי, הרגשתי כיצד היא מפרידה בין לחיי ישבני בודקת את חור פי הטבעת, הדוק מידי! קבעה, יהיה עליי לקרוע את בתוליך ולהתאים אותו לצרכיי ודרישותיי.
רד על הברכיים והנח את הראש על ברכיי ציוותה, עשיתי כמצוותה מניח את ראשי על ברכיה לאחר שהתישבה, מרגע זה אתה משועבד לי הצהירה, רכושי הבלעדי ציינה מלטפת את ראשי כלטף ראשו של כלבלב נאמן, מעתה חל עליך איסור מוחלט לבצע כל פעולה ללא אישורי, מחר תקבל רשימה של חוקים חדשים על פיהם תנהג ועד אז הינך משוחרר וזאת בכדי שתוכל לקנות שוט, קולר ורצועה לכל מקרה שארגיש צורך להצליף בך, זוז!
היה נדמה לי כי עדיין נשמע ספק בקולה וכשאני לבוש שוב יצאתי מביתה כשחיוך של אושר נסוך על פניי ממהר למלא דרישתה.
המשך יבוא.
אלריק!
לפני 15 שנים • 13 באוק׳ 2009
אלריק! • 13 באוק׳ 2009
אחלה סיפור nobady בהחלט מענין וגם קצת מרגש.. icon_wink.gif
אבל אני חייב לאמר שזה קצת נשמע לי בלתי אמין.
אלא אם אותה בחורה כבר חוותה מערכת יחסים שכזו.
אחרת (לדעתי) התגובות שלה היו קצת שונות והמקצועיות
שלה בענין היתה פחותה ממה שאני התרשמתי.
Morticia
לפני 15 שנים • 14 באוק׳ 2009
Morticia • 14 באוק׳ 2009
אלריק! כתב/ה:

icon_eek.gif

אז מה שאתה בעצם אומר זה שפרקטיקות שליטה הן דבר נרכש מקצועית ואין נשים שפשוט נולדות עם זה או שככה הנטייה המינית הטבעית שלהן ואיך לומר... פשוט "טובות במיטה"?
יולי Yuli​(לא בעסק){טדי}
Morticia כתב/ה:
אלריק! כתב/ה:

icon_eek.gif

אז מה שאתה בעצם אומר זה שפרקטיקות שליטה הן דבר נרכש מקצועית ואין נשים שפשוט נולדות עם זה או שככה הנטייה המינית הטבעית שלהן ואיך לומר... פשוט "טובות במיטה"?

לאו דווקא נרכש מקצועית, הוא דיבר על מערכת יחסים קודמת. כלומר, שהיא עשתה זאת בעבר.
כי ממישהי שזה לה נסיון ראשון אפשר היה לצפות ליותר הססנות.
זה לא ממש נכון, דרך אגב - נסיון וביצוע לא בהכרח חופפים - אבל אני מבינה למה זה הרושם שניתן לקבל.
GREEK​(נשלט)
GREEK​(נשלט) • 14 באוק׳ 2009
אם הייתי כלובי הייתי חוסם אתכם !!!

בא בן אדם וכותב סיפור (מה זה משנה אמיתי לא אמיתי)

ואתם רק מסוגלים להחריב לו את השרשור בויכוחים המטופשים שלכם. נמאסתם...

יש מספיק מקום לעשות את זה למה דווקא פה?
Morticia
Morticia • 14 באוק׳ 2009
GREEK כתב/ה:
אם הייתי כלובי הייתי חוסם אתכם !!!

בא בן אדם וכותב סיפור (מה זה משנה אמיתי לא אמיתי)

ואתם רק מסוגלים להחריב לו את השרשור בויכוחים המטופשים שלכם. נמאסתם...

יש מספיק מקום לעשות את זה למה דווקא פה?

מה נסגר אתך? התעוררת על הצד הלא נכון הבוקר?
take a chill pill

בעוד אנחנו כולה התעניינו ושאלנו שאלה (זה נקרא ויכוח בעיניים שלך?)
אתה פה זה שמתחיל ויכוחים והם אכן מטופשים
מזל שאתה לא כלובי באמת - עוד היית צריך לחסום את עצמך...
icon_lol.gif

ובנימה אופטימית זו,
אפשר לחזור לנושא הפוסט וסליחה על ההפרעה הגם מטופשת וגם מגעילה