בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

זכרונותיי כעבד וגעגועיי למלכה (המשך)

nobady נשלט
לפני 15 שנים • 13 באוק׳ 2009

זכרונותיי כעבד וגעגועיי למלכה (המשך)

nobady נשלט • 13 באוק׳ 2009
למחרת בבוקר נרגש כששקית ובה שוט, קולר ורצועה בידי כפי שנדרשתי להביא עמדתי מול דלת ביתה ממתין שתפתח, מקווה שלא תתחרט, תשעבדני ליהיות לה לעבד ואוכל לשרתה ככול שאדרש.
הדלת נפתחה והיא במלוא אצילותה עמדה מולי מושיטה ידה אל עבר השקית שבידי.
כנס! כך בתקיפות, כנס תתפשט ורד על ארבע, מיהרתי למלא את פקודתה כשאני משאיר את בגדיי ליד הדלת עומד על ארבע, ממתין לבאות.
לאחר שענדה את הקולר לצוארי וחברה את הרצואה ללולאה, משכה קלות ברצועה כמסמנת לי לבוא בעקבותיה וכמו כלב ממושמע הלכתי לצד רגלה אל עבר פינת האוכל.
שב! פקדה ואני בצייתנות מוחלטת התישבתי כשעכוזי מונח על הרצפה הקרה נתמך בשתיי רגליי (ידיי) הקדמיות מביט בה בנאמנות כלבית.
רבות הרהרתי כך פתחה בדבריה במה שקרה אתמול האמת שהיה לי מאוד מוזר לחשוב על אפשרות בה תיהיה נתון לשליטתי המלאה בתחילה חשבתי לסרב לך אבל לאט לאט הרגשתי כי יצרים שלא הכרתי קודם לכן משתלטים עליי, תמיד ידעתי שיכולה אני לסובב גבר סביב אצבעי הקטנה ולגרום לו למלא את בקשותיי אך זו לי הפעם הראשונה שניתנת לי ההזדמנות לקבל כל מה שאני רוצה ללא הגבלה וללא כל צורך מצידי לתגמל, פשוט כך רק לקחת והרבה, פתחת בפניי דלת לעולם שלא הכרתי קודם לכן ובכל זאת מצית את דימיוני, אתה הגבר הראשון שמאפשר לי להרגיש כמלכה ולא סתם כי אם מלכת העולם.
ובכן יקירי אתה עומד ליהיות לא רק העבד שלי, רכושי וקנייני אתה תיהיה גם הכלב שלי וכל דבר אחר שאחפוץ שתשמש.
אין זה אומר שאיני אוהבת אותך, נהפוך הוא אתה אהבת חיי וחברי הטוב ביותר הרי כבר נאמר שהכלב הוא ידידו הטוב ביותר של האדם ובוודאי לא מן הנמנע שבעלים יאהב את רכושו.
קבעתי גם חוקים להם תיהיה מחוייב לציית, אי ציות יגרור בעקבותיו עונש, האמן לי אני שוקלת ומתכננת עונשים מקוריים אמרה בחיוך תוך שהיא מנפנפת בשוט שבידה.
כעבד תמלא ותבצע כל מטלה שאטיל עליך וככלב תענג אותי בלשונך בכל מקום שאחשוק להנאתי בלבד, לא יהיו ביננו יחסיי מין מלאים ואם ארצה אשתמש בזין השייך לי מרגע זה כרצוני.
אני מודעת הוסיפה למחויבותיך לאשתך וחובותיך בחיי הנישואין אחרי הכל לא אשמת אישתך היא מעמדך הנחות, זכותה המלאה כאשה לקבל כל אשר תידרוש אך זכור עלייך לידע אותי ולקבל את אישורי, אשתדל מאוד להתחשב כמחווה לאחוות הנשים, חופשות לא באות בחשבון עלייך להתיצב יום יום למעט ימי שישי ושבת ימים בהם בעלי נמצא בבית ובימים בהם אתה מחוייב במקום עבודתך או באירועים משפחתיים והכל באישורי כמובן.
בסוף כל יום תקבל רשימת מצרכים אותם תקנה לפני בואך, זכור להביא קבלה אין בכוונתי לנצל אותך כלכלית, תקבל מפתח של ביתי, תוכל להכנס בשקט, להתפשט ואם אני עדיין ישנה לרבוץ ככלב ליד מיטתי מחכה שאתעורר, מוכן לפקודתי.
לפני שאקריא לך את החוקים החדשים הפנם שמגבר עצמאי הפכת ברגע זה לזכר חסר זכויות.
את החוקים אקריא בפניך רק פעם אחת, לא יתקבלו תירוצים כמו לא ידעתי, שכחתי, לא זכרתי, לא הבנתי, אי ידיעת החוק אינה פותרת מעונש.
ובכן הקשב!
אינך רשאי להגיע לסיפוק מיני בכל דרך שהיא, אינך רשאי לאונן או לקיים יחסיי מין עם אשה אחרת למעט אשתך אותה אתה מצווה לספק, לך אסור לגמור.
חייב אתה בציות מוחלט לכל פקודה שתינתן לך על ידי.
חייב אתה לבצע את המטלות המוטלות עלייך בצורה היעילה ביותר לשביעות רצוני המלאה.
מאחר ואתמול הודעתי לעוזרת הבית שאין בה צורך יותר, יהיה עלייך לדאוג לניקיון הבית כשבימי שני וחמישי תבצע ניקיון יסודי הדרכה ראשונית תנתן לך מחר יום חמישי ומשם והילך חייב אתה לבצע הכל באופן שתודרכת חד פעמית ולשביעות רצוני.
כל יום בטרם תכנס לביתי תדאג לקנות את המצרכים לפי הרשימה שתינתן לך מראש.
בימים ובשעות בהם אתה נמצא בביתי אסורה עלייך היציאה מפתח הבית אלא אם כן אצווה עלייך ובשליחותי.
בתחומיי הבית חייב אתה בעירום מלא כך אוכל לראות את השינויים החלים בך או סתם להשתעשע בך להנאתי.
באותם הפעמים בהם ארצה לארח מאהב יעמדו בפניך שתי אפשרויות שיוחלטו על ידי 1)להמתין ולצפות מחוץ לבית כדי למנוע הפתעות כלשהן 2) תינעל בחדר הסמוך בו תוכל לשמוע את קולות הנאותינו, אוננות ממש לא באה בחשבון, תיבדק לאחר מכן.
לפני בואו של המאהב תדאג לסידור החדר והמיטה על פי הנחייתי וכמובן אחרי הביקור, ניקיון, החלפת מצעים וסידור החדר מבלי להשאיר עיקבות, כפרס על התנהגות טובה תורשה ללקק את השאריות לאחר הזיון.
כשאשב על האסלה להשתנה, תעמוד על ארבע לפניי ראשך קרוב לאסלה כדי שתוכל לראות, ניקיון אבר מיני יתבצע בלשונך, עדיין קשה לי לחשוב על שימוש בך כאסלה אך זו אפשרות שדי מגרה את דימיוני, כדאי שתתרגל לטעם לכל מקרה.
אינך יודע לבשל זאת אני יודעת אך תאלץ ללמוד להכין לי את הדברים הבסיסיים אותם אני אוהבת לאכול ולהגישם.
שימוש בכסא, ספה, מיטה, שולחן בביתי אסור עלייך, הרצפה היא מקומך הטבעי.
בזמן שלא תדרש לבצע מטלות כלשהן תרבוץ ככלב לרגליי כשאתה מלקק את אצבעות רגליי או ביניהן ואו כל מקום אחר בגופי, נתון להחלטתי.
אדאג תמיד שתסתובב חרמן, עבד חרמן יעיל יותר, תמיד תחכה שאחלוב אותך כפרס על ביצוע יעיל אך לעולם לא תדע מתי.
אלה החוקים לרגע זה אחשוב על אפשרויות נוספות, כעת ההזדמנות שלך לסגת ולהתחרט אמרה כשהיא מביטה מחכה לתגובתי, שתיקתי אמרה הכל מרגע זה החלום הופך למציאות.
שתיקתי הגבירה את בטחונה, עכשיו מכיוון שאני מחורמנת ורטובה אמרה בזנותיות אני רוצה שתלקק אותי בין רגליי אבל לאט לאט מחור פי הטבעת ועד לקצה הדגדגן, לא לשכוח לשרבב את הלשון פנימה לתוך החור הרטוב, את הדגדגן שאב בפיך כך שאחוש ברקיע השביעי דרשה כשהיא מפסקת את רגליה חושפת בפניי את תפארתה.
לאחר שהרחתי את אבר מינה ככלב חרמן הסתערתי על מקדשה בדבקות וככל שגברו אנחותיה כך העמקתי למצוץ עד שהשפריצה את נוזל ביאתה על פניי, כלב טוב מלמלה וליטפה את ראשי, כלב טוב.
המשך יבוא.