סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

Touch me

בטי בום​(שולטת)
לפני 15 שנים • 6 בנוב׳ 2009

Touch me

בטי בום​(שולטת) • 6 בנוב׳ 2009
צליל של אס אמ אס מעיר אותו מהשינה, תדליק מצלמה. ההוראות שלה תמיד קצרות וברורות.
ניגש למחשב מדליק אותו מעלה את המסנג'ר מתפשט ומחכה להוראה הבאה.
תביא את הטבעת שקניתי לך, חיוך עולה על פניו, רץ לקופסא הכתומה שהשאירה אצלו בדירה, הדברים שלה וצעצועים שהם צברו, שולף את הטבעת ומשחיל אותה למקומה הטבעי, מלטף את האות הראשונה של שמה שחרוט על הטבעת. עכשיו הוא עומד מולה זקוף ומחייך.

אתה יודע בייב שמעולם לא ראיתי אותך רוקד, תרקוד.
אבל... הוא מתבלבל, איך לרקוד ? אני לא רוקד, הוא מסמיק.
קודם היו עוד כמה דברים שלא עשית ואתה אוהב עכשיו, היא מרגיעה אותו.
גש תבחר מוסיקה ותרקוד, היא מחייכת ונהנת מהמבוכה שלו, הוא שומע את החיוך בקול שלה אבל הוא לא רואה אותה. הוא יודע בדיוק איפה היא יושבת על המחשב ליד המטבח, הרגליים על שולחן המחשב והמקלדת עליה. חבל שהוא לא שם לטפל בה כמו שהיא אוהבת בזמן שהיא על המחשב.
מפשפש בתוך התיקיות של המחשב ופתאום עולה לו רעיון.
המוסיקה מתחילה והוא נע במבוכה לצלילה עד השורה Touch Me babe. הוא בודק האם האפקט הושג שומע את הצחוק שלה ומחייך לעצמו, ברור לה שיש לו תיקיה של שירים שהיא אוהבתהרי הוא לא שומע את זה.
אתה לא רוקד, היא מרימה את קולה, חשבת שאם תשמיע לי door's אני אמס ואתה תצא מיזה?

תירקוד היא פוקדת עליו, תרקוד כמו שאתה רוקד כשאתה לבד.
בייב, את יודעת שאני לא רוקד, אני לא יודע לרקוד.
הוא נע מול המסך בגמלוניות ומבוכה.
הפנים שלו אדומות והוא משפיל מבט, בייב אולי תמצאי השפלה אחרת הוא מבקש.
אה... אתה גם בוחר? רוצה לתת לי תוכנית מבצע לסשן הבא?
אני רוצה לראות אותך רוקד, אני רוצה לראות את הגוף היפה שלך זז למעני כמו שאתה יודע להזיז אותו במצבים אחרים.
הוא עוצם עיניים ומתחיל לרקוד בתחילה לאט ובחשש, הוא יודע שהיא מסתכלת עליו שהיא נהנת ממנו, הוא יודע שהוא נותן לה עוד פיסה מנשמתו ואת זה היא רוצה. הוא משוחרר, הוא רוקד לראשונה בחייו בלי להיות שיכור, לא איכפת לו איך הוא נראה, השיר מתחלף לעוד שיר שהיא אוהבת, הוא נזכר איך אחרי הסשן האחרון היא התקלחה וזייפה את השיר הזה. הוא עבד קשה למצוא את שם השיר, הוא בטוח שהיא גאה בו, אילו המחוות שעושות לה את זה.

שני השירים ברצף נגמרים והוא פוקח עיינים ורואה שהיא יצאה מהסנג'ר שלה והשאירה לו הודעה.

בוא.
Madame T​(שולטת)
לפני 15 שנים • 6 בנוב׳ 2009
Madame T​(שולטת) • 6 בנוב׳ 2009
סשן השפלה תוך כדי ריקוד, יפה, אהבתי icon_razz.gif

וההמשך?.... icon_cool.gif
פולו
לפני 15 שנים • 9 בנוב׳ 2009
פולו • 9 בנוב׳ 2009
Lovely icon_smile.gif