סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

היכונו, היכונו לביאת מעיין חודדה (או: שרשור האח הגדול)

נילי ונילי
לפני 15 שנים • 15 בנוב׳ 2009

היכונו, היכונו לביאת מעיין חודדה (או: שרשור האח הגדול)

נילי ונילי • 15 בנוב׳ 2009
איך היה? כמה ציצים ניתן לדחוס לתוך בית אחד קטן? מי יודח ביום ראשון (שרה!) ? כמה זמן ייקח למעיין חודדה להשפיט את אלין ולשרוף את הבית? ומה עושה שם פגוש פג?

שרשרו לכאן.
Grey / Green
Grey / Green • 15 בנוב׳ 2009
פגוש? באשכרה?
נילי ונילי
נילי ונילי • 15 בנוב׳ 2009
טורט!! מאיפה הם מצאו מישהו עם טורט לכל הרוחות? זה אמיתי בכלל? זאת אשכרה תסמונת אמיתית? מאיפה הם הביאו את זה?
Grey / Green
Grey / Green • 15 בנוב׳ 2009
אני אהבתי את ערביית הסטריאוטיפים.
האמפרי
האמפרי • 15 בנוב׳ 2009
ניסו לשבור אותי בזה שהביאו את גואל פינטו אבל זובי.
לא אראה.

(נכון, היום זה היה כדי לבדוק את השטח).
נסיך הכתר

מכיר אישית את אחד מהבחורים.

נסיך הכתר • 15 בנוב׳ 2009
איש יקר שמשרת איתי ביחידה הצבאית במילואים.... אתה ברמה אחת מעל כולם/ן..... כשאמרת לי שאתה הולך לאודישינים..... קצת התמוגגתי , והופתעתי..... אחרי שראיתי מי נמצאים/ות איתך בבית
אין לי שום ספק בהצלחתך.... כעת אגיד שאתה מועמד לשלישית הגמר..... מכיוון שהמצביעים /ות
דרך שליחת הסמסים הם ברובם/ן בני הטיפש עשרה..... קשה לי לנבא.... ימים יגידו.... .
Lanya Colson
Lanya Colson • 15 בנוב׳ 2009
האמפרי כתב/ה:
לא אראה.

עכשיו מאה ימים של ''אני רואה, אני לא רואה, ראיתי קצת, אבל רק בשביל לראות שאין מה לראות, זהו עכשיו אני באמת לא רואה יותר, רואה אבל לא משלם בשיל הערוץ המלא, רואה אבל לא מספר לחבר'ה, לא רואה, הנה הצלחתי לעבוד גם על עצמי, חצי שעה ביום זה לא נחשב רואה, לא ראיתי, סימסתי, אבל לא ראיתי, אפילו לא מכיר את השמות של מי שיש שם, מי נשאר אחרון? ידעתי! ידעתי! אני מהרגע הראשון אמרתי שהיא/הוא ינצחו''

(למען הסר ספק, אני מדברת על כולכם! לא רק על האמפרי)

אני יורדת למחתרת
צארית​(שולטת)
צארית​(שולטת) • 15 בנוב׳ 2009
מעיין חודדה....................................................מה זה המחשוף המטורף הזה שיש לה בגב??זוג שדיים ללא פיטמה מתנוססים ליד בד אדום קליל שבר רפאלי הייתי מרגישה קצת "צ'אנקי" בתוכה...מפחיד.אין לי בעיה עם שמנמנות כמוה-פשוט בחירה כל כךךך לא נכונה של ה-כ-ל...מביך.
האמפרי
האמפרי • 15 בנוב׳ 2009
Lanya Colson כתב/ה:
האמפרי כתב/ה:
לא אראה.

עכשיו מאה ימים של ''אני רואה, אני לא רואה, ראיתי קצת, אבל רק בשביל לראות שאין מה לראות, זהו עכשיו אני באמת לא רואה יותר, רואה אבל לא משלם בשיל הערוץ המלא, רואה אבל לא מספר לחבר'ה, לא רואה, הנה הצלחתי לעבוד גם על עצמי, חצי שעה ביום זה לא נחשב רואה, לא ראיתי, סימסתי, אבל לא ראיתי, אפילו לא מכיר את השמות של מי שיש שם, מי נשאר אחרון? ידעתי! ידעתי! אני מהרגע הראשון אמרתי שהיא/הוא ינצחו''

(למען הסר ספק, אני מדברת על כולכם! לא רק על האמפרי)

אני יורדת למחתרת

כפרה, את בחיים לא יורדת למחתרת. את רק עולה אליה.