שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

לאחר מכירה.

nobady נשלט
לפני 15 שנים • 17 בנוב׳ 2009

לאחר מכירה.

nobady נשלט • 17 בנוב׳ 2009
לאחר שנקנה דוגי וקניתו הפכה לעסקה מוגמרת, הוכנס כשהוא עירום כביום היולדו למכוניתן של בעליו החדשים דורין ובתה שירלי בדרכו למקומו החדש, כאשר הגיעו לביתן והחנו את המכונית נגשה דורין לדוגי שרבץ על הספסל האחורי ענדה לו קולר שהביאה מבעוד מועד ואיליו חיברה רצועה, דוגי נצטווה לרדת מן המכונית כשהוא ככלב על ארבע והובל כלאחר כבוד אל הבית,
כשפתחה דורין את הדלת רץ לעברה עבד הבית זכר בגובה בינוני נטול אשכים כשהזין התלוי מתחת לשיפוליי בטנו מדלדל ומתנדנד מצד לצד במרוצו, העבד המסורס נעמד דום מול גבירתו ממתין למוצא פיה. דורין כשחיוך על פניה הרימה בעזרת אצבעה את הזיין המדולדל מנערת ומשתעשעת בו, רק להשתנה ציינה, רק להשתנה בלבד.
בידה השניה תפסה בשערותיו של דוגי מושכת את ראשו לאחור, הבט ציוותה, ככה יעשה לעבד המאונן ללא רשות בעליו, זכור ואל תשכח פן זה יהיה גורלך.
אין בכוונתי לנעול אותך בתחתוניי צניעות, אוהבת אני לראות את העבד שלי במלוא מערומיו ולהבחין בכל שינוי החל בגופו, זין זקור הוא תאווה לעיניים בעיניי ובטחון מפני סירוס מידי, בבוא היום כשיסור חינך בעיניי ובעיני שירלי, יפארו האשכים הנהדרים האלה את הסלון כקישוט דקורטיבי כמו אשכיו של בלקי העבד שלפניך.
בלקי! כן גבירתי ענה העבד המושפל, קח את הכלב החדש לפינת הרחצה, מרק והברש אותו כראוי, תן תשומת לב מיוחדת לאשכים, לזין ובמיוחד לחור התחת, אני רוצה אותו מבריק.
כן גבירתי ענה בלקי בהכנעה.
רק רגע אמא אמרה שירלי לאמה, מה בדבר ברכת הבית לדוגי? חייב הוא להתקבל כיאות.
צודקת שירלי אמרה דורין, ברגלה לחצה על עורפו של העבד הכלבי עד שפניו נגעו ברצפה וכשהתחת מונף אלעל סיננה קללה מבין שיניה.
הבא צלוחית עם מים פקדה על עבד הבית ומרח והרטב את התחת של דוגי, נייעל את הכשרתו, בידה לקחה את השוט שהיה מונח על הכסא והחלה להצליף על ישבנו של הכלב מתמוגגת מזעקותיו קורעות הלב של דוגי.
לאחר שהשיגה את מבוקשה מסרה את השוט לבתה ואפשרה לה להצליף גם היא בעבד הסובל.
צדקה כריסטין זה באמת מרגיע ומשחרר וככל שזעקותיו חזקות יותר כך נעים ומרפה יותר, ברוך הבא דוגי צחקה בקולה המתנגן.
קח את הכלב כפי שפקדתי עליך והחזר לי אותו לבדיקה, כדאי לך ולטובתך שאהיה שבעת רצון, אמרה.
לאחר זמן קצר הוחזר דוגי והועמד לרגליי דורין כשסימני לחות עדיין ניכרים על גופו ושערותיו וכשהיא בודקת כל פינה וכל קמט בגופו, שבחה את עבודתו של בלקי שרעד חלף בגופו, מפחד שמא יענש.
דוגי! מרגע זה אינך רשאי לאונן, לאכול, לשתות, להשתין, לחרבן או כל מעשה אחר ללא רשותי או רשותה של שירלי, מהיום כלב אתה, חיית מחמד לשירלי ואינך רשאי להתרומם על רגליך אלא אם תצווה לכך.
שירלי קחי את הכלב שלך וטפלי בו כיאות, מידי פעם אשמח גם אני להנות ממנו.
שירלי הובילה את דוגי לחדרה קושרת אותו לטבעת הקבועה בקיר ליד מיטתה והתפנתה לטלפן לחברותיה הקרובות ביותר איירין וסמנתה שתי אחיות תאומות זהות ולבשר להן על הרכישה.
הלו! נשפה שירלי אל תוך השפופרת, איירין מה שלומך? שמעי קבלתי עבד חדש או יותר נכון כלב חדש, רוצה שתבואי את וסמנתה היום בערב לחגוג על המתנה החדשה, בשעה 8? מצויין תיהיינה מוכנות לחגיגה פראית.
בשעה השמינית הגיעו איירין וסמנתה לביתה של שירלי, את הדלת פתח בפניהן בלקי העבד המסורס, ניצב דום בעת הכנסן פנימה.
איירין הביטה בו בגיחוך נוטלת את הזין המדולדל בידה מנענעת אותו ימינה ושמאלה כאילו סמרטוט בידה, את יודעת אמרה סמנתה, אפשר להשכיב אותו על הגב להרים את הזין, לעזוב ולראות לאיזה צד יפול, משחק הימורים, בואי ונציע זאת לשירלי ענתה איירין, רעיון בהחלט מקורי ומשעשע.
שירלי באה לקראתן כשחיוך גדול מרוח על פניה הזמינה אותן והנחתה אותן לחדרה.
ערב טוב דורין קראו השתיים במקהלה לעברה של דורין שישבה בסלון ןצפתה בטלויזיה, ערב טוב בנות השיבה דורין ושיהיה לכן ערב מהנה הוסיפה.
כשנכנסו לחדרה של שירלי נפער פיהן בתדהמה למראה דוגי העומד על ארבע קשור לקיר ברצועה מתפעלות מהאיברים המרשימים הניגלים לעיניהן, וואו אמרה איירין בחיים עוד לא ראיתי דבר כזה, נכון אחרה החזיקה אחריה סמנתה אחותה, היכן השגת אותו? הוא מדהים, שירלי חייכה בהנאה גלויה, ידעתי שתאהבו ענתה, אני יודעת שגם תהנו הוסיפה.
תזדקף על הברכיים פקדה שירלי על הכלב. דוגי הזדקף כשהוא מוגבל על ידי הרצועה הקצרה הקשורה לצווארו, משיכה קלה לאחור בידה של שירלי הביאה אותו למצב מתוח כשאבריו מזדקרים ביתר שאת.
תני לי לגעת ביקשה סמנתה כשהיא מביטה בעיניים חושקות בזיין הזקור, קדימה עודדה אותה שירלי, תשתעשעי.
סמנתה העבירה את ידה בעדינות לאורכו של הזין העבה מתמוגגת מהנאה צובטת את הראש הנפוח בעוד דוגי מיילל את יללותיל המיוסרות.
אני לא מאמינה התפעלה איירין, הוא בטח עלה הון, עלה מספיק השיבה שירלי והוא יאלץ לספק את הסחורה או ש... וכאן סימנה שירלי בידה תנועת חיתוך על האשכים התלויים.
מה הוא יודע לעשות? שאלה סמנתה, הכל ענתה שירלי, ניסיתי אותו לפני הקניה ומה אספר, משהו משהו.
הראש למטה תחת למעלה ציוותה שירלי על דוגי, דוגי מיהר למלא אחר הפקודה כשהוא זוקר את ישבנו אל על יודע את שעומד לקרות.
שירלי פתחה את לחיי התחת מציגה לפני חברותיה חור מדהים פתוח ומזמין, נקי ומבריק לחדירה מושלמת.
אין לי כבר סבלנות אמרה איירין, מתה לקרוע אותו, רק רגע חייכה שירלי, לאט, לאט, קודם ניתן לו ללקק לנו את הכוס האמנה לי לשונו לא פחות יעילה מהתחת הפעור.
מה תשתו? שאלה.
אני כוס תה ענתה איירין ואני קפה ענתה סמנתה.
בלקיייייייייי צעקה שירלי אל עבד הבית ששימש באותו רגע הדום לרגליה של דורין הצופה בשידורי הטלויזיה. מה קרה? שאלה דורין את בתה, כלום אמא אנחנו רק רוצות לשתות וגם כמה נשנושים,
דורין טפחה על התחת של בלקי והורתה לו לשרת מיד את הבנות המשתעשעות בחדר.
בלקי ניגש בריצה אל דלת החדר נעמד מולה בהכנעה ממתין להוראות.
פעמיים קפה ופעם תה אמרה שירלי וגם כמה נשנושים מהמזווה ומהר.
בלקי עזב את המקום בריצה לעבר המטבח למלא את פקודת גבירתו.
כשחזר ומגש בידיו עומד מול הדלת ניגשה איליו שירלי מעבירה ידה בין רגליו במקום שפעם היו אשכיו תלויים מנערת את הזין הנפול מביטה בו בחיוך מתחנחן ומתגרה, יופי בלקי עבד טוב ועכשיו חזור למקומך.
אני כל כך נהנית להשתעשע בסמרטוט שתלוי לו בין הרגליים,
היה מעניין לראות כיצד הוטרינרית מסרסת אותו ומכניסה את הביצים לצנצנת פורמלין, כל הדרך הביתה החזקתי אותה אל מול עיניו כדי שיראה את זכרותו נעלמת בידיי.
לאחר ששתו, וריכלו הודיעה שירלי כי הגיע הזמן לחגיגה, דוגי ששוחרר בינתיים ורבץ לרגליי גבירתו
מלקק את אצבעות רגליה הביט בעיניים כלות ולחות הגבירות הצעירות המלאות חיים ותשוקה, שירלי ביושבה על המיטה הרימה את רגליה הארוכות והיפות חושפת כוס חלק ורטוב שדגדגן נפוח מבצבץ מבין שפתותיו מתחת לשמלת המיני הקצרה שלבשה, ריחה המתוק הגיע לאפו של דוגי משכר את חושיו.
דוגי להריח! פקדה שירלי על כלבה, דוגי קירב אפו אל בין רגליה המרהיבות תוקע אותו בתוך החור הרטוב, שירלי ליטפה את ראשו, כלב טוב, כלב טוב, רק להריח ולא יותר.
דוגי ציית לפקודתה ממתין דרוך להזדמנות שתנתן לו ללקק את הכוס הנוטף, כשהוא מגורה לחלוטין שמע את הפקודה , לקק! בטירוף החל ללקק את הכוס יונק את הדגדגן בפיו תוך יללות חרישיות ושוב מלקק לא מחסיר פינה, שירלי היטתה את ראשה לאחור משמיעה אנחות הנאה אשר הלכו וגברו עד להשפרצת נוזל ביאתה על פניו של דוגי הרעב. דוגי ליקק וניקה את הכוס וסביבתו, בתנועת רגל גסה הדפה שירלי את דוגי לאחור המביט בה בעיני כלה נאמן ובערגה.
איירין וסמנתה הביטו מהופנטות במחזה שהוצג בפניהן מחכות רטובות לתורן.
איירין הורידה את תחתוניי החוטיני הקטנים שלבשה, פקדה על דוגי לשכב על גבו והתיישבה על הזין הקשה המתנוסס לתפארת כדגל גאה ביום חג, מחדירה אותו לתוכה באיטיות ובעוצמה עד לשורשיו, צעקה לא רצונית נפלטה מפיה עת הרגישה את הראש הנפוח קורע את רחמה, בתנועות קצובות החלה לנוע מעלה מטה קדימה ואחורה כשהיא מושכת בשערותיו של דוגי המביט בה בפחד, עוצמת עיניה ונאנחת עד לגמירה מטריפה שהעבירה רעד בגופה המתוח עד להרפיה מוחלטת.
קומי אמרה סמנתה לאחותה התאומה עכשיו תורי, לא קמה החזירה איירין תוכלי לשבת לו על הפה ונחגוג במשותף.
סמנתה נענתה להצעתה של איירין מתיישבת על פיו של דוגי התשוש מחככת עצמה באפו ללא רחמים. לפתע וללא אזהרה התרוממה מעט מעל לפיו והחלה להשתין לתוכו את נוזלה הזהוב כשחיוך מתפשט על שפתיה.
איזו הקלה אמרה לבנות חשבתי כבר שאני מתפוצצת.
קומי ביקשה מאחותה עכשיו תורי אל תיהיי זונה, איירין התרוממה מפנה את מקומה לסמנתה וכאחותה התאומה הגיעה גם היא לאורגזמה כמוה לא חוותה מעולם.
במשך אותו ערב חגגו החברות דופקות את הכלב בתחת קורעות לו את פי הטבעת ללא התחשבות.
התאומות נפרדו מחברתן המארחת מבטיחות לבוא שוב.
דוגי נקשר שוב לטבעת מים ואוכל כלבים הושמו לפניו, שירלי ליטפה את ראשו, היית כלב טוב, גרמת לי נחת והנאה ושמרת על כבודי לפניי חברותיי, הרווחת את האשכים ובשלב זה הם ישארו תלויים עליך עד להודעה חדשת.
לילה טוב חיית מחמד שלי אמרה תוך שהיא נכנסת למיטתה, מתכרבלת בין השמיכות ועוצמת את עיניה בשביעות רצון.
ארצה ולישון פקדה על דוגי, מחר יום חדש ומחכה לך יום קשה.
לילה טוב.
אלריק!
לפני 15 שנים • 19 בנוב׳ 2009
אלריק! • 19 בנוב׳ 2009
icon_cool.gif לא רע. לא רע בכלל.
חתולה והייטק
לפני 15 שנים • 19 בנוב׳ 2009
חתולה והייטק • 19 בנוב׳ 2009
בהחלט המשך מצויין.
עשית לי טוב על הבוקר
מיאו